- 28 Ekim 2022
- 9.509
- 27.558
- 478
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.181
Sağol teşekkür ederim.Maşaallah rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin
Benimki normal yolla oldu bilmediğim zamanda 5 gün kahverengi kırmızı lekeler oldu kesildi sonra 3 gün oldu doktora gittim hamilesin dedi bir hafta iğne ilaç kullandım geçti şimdi de ara sıra oluyor dinlenince geçiyor kırmızı ve çok olmadığı sürece normal dedi doktor 10.haftadayim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsinMerhaba tüp bebek ikinci deneme sonucu 12 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla dünyaya gelir yalnız kahverengi leke geliyo sürekli iğne de oldum progestan kullanmaya da devam ediyorum bu şekilde durum yaşayan var mı tedirgin oldum
Çok sağolun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenimki normal yolla oldu bilmediğim zamanda 5 gün kahverengi kırmızı lekeler oldu kesildi sonra 3 gün oldu doktora gittim hamilesin dedi bir hafta iğne ilaç kullandım geçti şimdi de ara sıra oluyor dinlenince geçiyor kırmızı ve çok olmadığı sürece normal dedi doktor 10.haftadayim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin
Diğerleri çok erken öğrenince 10 haftada öğreniliyor herhalde diye düşündümDoğum haziranda beklenen bebekler şu an max 12-13 haftalık. Ben de dün öğrendim. 12+6 bugun. 2-3 kişinin öğrenmesi normal
Cinsiyet ne canım birde ne zaman öğrendinBüyüyor karnım biraz belirginleşti.
Zaman cabuk geciyor.
Cinsiyet kesin belli.
Haklısın olabilir cnm bnm tşk ederimAllah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsinminnoş daha çok küçük annesi 11+1 çok erken cinsiyet için, o haftalarda çoğunlukla genital tüberkül iki cinsiyet için de aynı şekilde gözüküyormuş tamamen şeklini alması en az 13. Haftaymış (durduk yere prof oldum araştırmaktan terimler filan ) hatta 13. Haftada bile yanılmalar çok yaygın ben hatırlıyorum da doktorlar eskiden en az 4 aylıkken söylerlerdi şimdi erkenden söylüyorlar sonra aaa öyle değilmiş böyleymiş diyorlar
KızDiğerleri çok erken öğrenince 10 haftada öğreniliyor herhalde diye düşündümsizin bebişin cinsiyeti nedir?
ErkekCinsiyet ne canım birde ne zaman öğrendin
Çok erken belli olmuş seninki ama gerçi 16 hafta anca doktor kesin erkekmi dediBüyüyor karnım biraz belirginleşti.
Zaman cabuk geciyor.
Cinsiyet kesin belli.
Evet.Çok erken belli olmuş seninki ama gerçi 16 hafta anca doktor kesin erkekmi dedi
Erkek hissettim bir anKızlar geçenlerde fotoğraf yüklemiştim ama kimse yorum yapmadı, fikri olan yok mu cinsiyet tahmini ile ilgili
Teşekkür ederim bende bazen erkek bazen kız hissediyorum anlamlandıramadımErkek hissettim bir an
Çok net göremiyorum canımKızlar geçenlerde fotoğraf yüklemiştim ama kimse yorum yapmadı, fikri olan yok mu cinsiyet tahmini ile ilgili
yaz gelsede doğsa .
Tamam canım teşekkür ederimÇok net göremiyorum canım
Birazdaha iyi olsaydi anlayacaktımmTamam canım teşekkür ederim
Bana da aynı haftalar hiç geçmiyor gibi geliyoryaz gelsede doğsa .
Merakla bekliyorum.
Zamanım onla geçse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?