2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki

Teşekkür ederim abla ozman ben biran önce gitmem lazım koydeyim oyuzden herzman gidemiyorum ikili teste gidince gitcem anca saglik ocagina

Benim hiç bilgim yok hastaneye gittigin zaman gitcem bende sağlık ocağına bakalım ne diyecekler

Sadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki
Normal devletin cihazı genelde iyi olmadığı için ilk aylarda bebekleri küçük ölçüyor genelde ilerleyen haftalarda düzelir canım

selam kızlar herkese iyi haftasonları bugün yine kontrole gittik sat a göre 9+4 olması lazım ama doktorum ili defa ölçtü 10+0 çıktı büyümüi kıpır kıpır hareket ediyor kolları bacakları anlaşılıyor yarabbim şükürler olsun önümüzdeki hagta NIPT testi için kan vereceğim firma araştırıyorum şuanda, GENOKS için çok fazla olumsuz yorum var sanırım onu eledim, bakalım neye karar vereceğiz. sizler nerelere yaptırdınız??

maşallah elastik bir çocuk olacak bellli ki hangi firmada yaptırdınız fetal dna testini ücreti nekadardı

Ben folicus kullanıyorum sizce nasıl bilen varmı kulanan filan varsa yeterlimi sizce Dr çok ilgisiz bişey demiyor hemen bağırıyor
Yeterli olup olmadığını burdan söylemek çok zor. Değerleriniz ne durumda bilemeyiz ki… o nasıl bi doktor hemen bağırmak nedir, mümkünse doktor değiştirin insanın psikolojisi bozar böylesi

Ben de bugun birazcık temizlik ettim karnım taş gbi oldu yorgunluktan. Sezeryan dikiş yerim hemen şişiyor soğuk alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…