- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.926
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.461
Evet valla ben de kıza benzettim daha yuvarlak geliyo ama bunlar hep teori fal bakmak gibi bi şey inanmıyoruz ama yapmadan da duramıyoruzAyy canım teşekkür ederim yine de bende anlamıyorum ki kafatası şekli kıza daha çok benziyor gibi ama bilemedim
Hahah kız anneleri grubu olmaya doğru giderken ilk yakışıklımız kendini göstermişşAllahhh beee :) ayyyy ne güzel her yer kız :))) ekledim canım benim hayırlı olsun sağlıkla inşallahhh
YaaaaBugun fetal dna icin kan vermeye gittigimizde gorduk benim fasulyeyinormalde 15indeydi randevum ama gitmisken aldilar ultrasona… sonuc cikinca da telefonla haber vereceklerini soylediler. İnsallah guzel haberlerini alirim cok heyecanli
Aynen canım dediğin gibi yapmadan da duramiyor insanEvet valla ben de kıza benzettim daha yuvarlak geliyo ama bunlar hep teori fal bakmak gibi bi şey inanmıyoruz ama yapmadan da duramıyoruzgönlüne göre olsun canımm
Ayy canim insallahhYaaaainşallahh öyle olucak canım benim 1 hafta bile olmadan geldi yani sen de perşembee hazır ol çok çok heyecanlı telefonda bile dilim tutuldu hem gülüyorum hem ağlıyorum valla gebelik testinde pozitifi gördüğüm andaki gibi oldum Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
Beeen ! Midemi bulandırıyor. Sadece ekşi ve tuzlu ve meyveKızlar benim gibi meyve dışında hiç tatlı yiyemeyen var mı ben de bunu merak ediyorum
Erken mi bilmiyorum ama bende kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüzBen bio oil kullanmaya başladım çoğu kişi memnun kaldığını söylüyor :) bir de arada hindistan cevizi yağı sürüyorum
Bir prenses annesi dahaGünaydınn güzel annebenim kızımı da listeye ekleyebilirsin teyzesi sonucum geldi sağlıklı bir kız bebiş
İşteee erkek anneleri sahaya çıktıSaol canımmm şükürler olsun fetal dna sonucumuz geldi sağlıklı bir erkek bebeğim olacak allahın izniyle :)
Bişey sorcam kalbi durdugunda kanama oluyor mu bende en son 8 haftalıkken gittim iyi dedi doktor insan yine de tedirgin oluyorOhh çok iyi o zaman benim doktorumda dedi kahverengiden korkmuyoruz kırmızı olursa korkuyoruz dedi. Ben mart ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ondan dolayı en ufak şeyde hemen doktora gidiyorum. Her ihtimale karşı corasprin kullanıyorum ben hap olarak Allah korusun olurda kırmızıya dönerse göbekten iğneye başlıcaz. İnşallah olmaz ve şu lekede bir daha gelmez
Saol canım teşekkür ederim :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :) Hadi hayırla sonucunuz gelsin gönlündeki olsun :)Bir prenses annesi dahagözünüz aydın maşallah
İşteee erkek anneleri sahaya çıktıgrubumuzun erkek bebişi hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah ben de hep erkek hissediyorum, hayırlısı.. birazdan ben de fetal DNA için kan vermeye gidicem
Bilmiyorum ama iki ablam da öyle olunca korktum biraz izin vermedim kırmızı olsaydı verirdim o yüzden sorun yoktur inşallah rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsinEvet kanama yada lekelenme kırmızıya dönmediği sürece bende sıkıntı yok diye biliyorum. Ama alttan muayene de düşüğe sebep olmuyor diye biliyorum.
Amin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyorYaaaainşallahh öyle olucak canım benim 1 hafta bile olmadan geldi yani sen de perşembee hazır ol çok çok heyecanlı telefonda bile dilim tutuldu hem gülüyorum hem ağlıyorum valla gebelik testinde pozitifi gördüğüm andaki gibi oldum Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
Benim ilk kanamam olduğunda 7. Haftadaydık baya aşırı kanamam oldu benim afedersin ama klozete oturduğumda şakır şakır kan gitti doktora gidene kadar bile altım kan olmuştu öyle söylim ama doktora gittiğimizde bebek gayet iyiydi sadece düşük tehliken var demişti bana iğne vurundum ve progestan ilaç içtim kanaman olursa hemen gel olmazsa 10 gün sonra gel demişti herşey normaldi taki 9.gün afedersin ama ilişkinin yasak olduğunu bilmiyorduk ilk hamileliğimdi ve doktor uyarmamıştı bile biz çok ileri gitmeden eşimle ilişki yaşadık yaşamadık yani öyle söylüyeyim wcye gittiğimde kanlı parça gelmişti ve ertesi gün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbi durmuş kürtajla aldırman gerek dedi. Yani kanamadan hemen sonra gittiğim için aslında bebek yaşıyormuş aslında akşamına çoktan bebek ölmüş 10 gün boşa beklemişim ben. Off çok uzun oldu. Ama tabiki her şakır şakır gelen kanamada bebek düşecek veyatta kalbi duracak diye birşey yok Allah eğer içecek su yiyecek yemek bahşettiyse bebeğimize emin ol dünyaya geliyorlar. Yani kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok ve emin ol herşey yolundadır.Bişey sorcam kalbi durdugunda kanama oluyor mu bende en son 8 haftalıkken gittim iyi dedi doktor insan yine de tedirgin oluyor
Zeka testi mi? Teknoloji henuz okadar ileri degil bence max beynine ultrasonla bakarlar o da 21.haftada filanAmin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyor
zeka testi dediğiniz down sendromu riski testi mi diyorsunuzAmin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyor
Teşekkür ederiiizBir prenses annesi dahagözünüz aydın maşallah
İşteee erkek anneleri sahaya çıktıgrubumuzun erkek bebişi hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah ben de hep erkek hissediyorum, hayırlısı.. birazdan ben de fetal DNA için kan vermeye gidicem
Benim için sağlıkla Güzel sonuçlar olsun yeter, hiç cinsiyet tercihim yok vallaTeşekkür ederiiizinşallah gönlüne göre olur canım çok güzel haberler al inşallah
Down sendromu gibi genetik hastalıklar 14. Haftaya kadar bakılabiliyor eğer 12. Hafta olacaksa muhtemelen ikili test yaparlar kan ve ultrason ölçümleryle bakılıyor. Ayrıntılı ultrason daha ileri haftalarda organların gelişiminin incelenmesi için yapılıyor diye biliyorum. İkisi farklı şeyler yani. Sizin haftanıza göre yapılması gereken genetik hastalık riski var mı yok mu testiAmin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?