2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ayy canım teşekkür ederim yine de bende anlamıyorum ki kafatası şekli kıza daha çok benziyor gibi ama bilemedim
Evet valla ben de kıza benzettim daha yuvarlak geliyo ama bunlar hep teori fal bakmak gibi bi şey inanmıyoruz ama yapmadan da duramıyoruz gönlüne göre olsun canımm

Allahhh beee :) ayyyy ne güzel her yer kız :))) ekledim canım benim hayırlı olsun sağlıkla inşallahhh
Hahah kız anneleri grubu olmaya doğru giderken ilk yakışıklımız kendini göstermişş ne güzel bi dönem ya peş peşe cinsiyet haberleri geliyor herkeste bir heyecan çook teşekkür ederimm aminn hepimizin

Bugun fetal dna icin kan vermeye gittigimizde gorduk benim fasulyeyi normalde 15indeydi randevum ama gitmisken aldilar ultrasona… sonuc cikinca da telefonla haber vereceklerini soylediler. İnsallah guzel haberlerini alirim cok heyecanli
Yaaaa inşallahh öyle olucak canım benim 1 hafta bile olmadan geldi yani sen de perşembee hazır ol çok çok heyecanlı telefonda bile dilim tutuldu hem gülüyorum hem ağlıyorum valla gebelik testinde pozitifi gördüğüm andaki gibi oldum Allah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin

Evet valla ben de kıza benzettim daha yuvarlak geliyo ama bunlar hep teori fal bakmak gibi bi şey inanmıyoruz ama yapmadan da duramıyoruz gönlüne göre olsun canımm
Aynen canım dediğin gibi yapmadan da duramiyor insaninşallah herseyden önce sağlıklı olsun kız da erkek de evlat hayırlı evlat olsunlar inşallah canımbir kızım var daha söylemedim o kadar çok istiyor kardeşi olmasını kız da olsa erkek de olsa onu çok isteyen bir ablamiz var Allah'ım hayirlisini versin inşallah

Kızlar merhaba sat:7 Eylül beklenen doğum 13 Haziran. Şuan 12+1ız dün taramalarım yapıldı

Taramalar hakkında bilgi verirmisiniz lütfen:

PAPP-A ve serbest Beta HCG çıkmış fakat doktor ile 10 gün sonra görüşeceğim burada sizlere danışmam mümkün mü?

Serbest Beta HCG: 25.7 mIU/mL
PAPP-A: 1190 mIU/mL
Ense kalınlığı 0.8
CRL : 60 mm (tam fetüs boyut) 12+3 gün.

Bebişim 3 gün ileri gidiyor
Herhangi bir referans aralığım yok normali yada anormali nedir?

Ayy canim insallahh

Günaydınn güzel anne benim kızımı da listeye ekleyebilirsin teyzesi sonucum geldi sağlıklı bir kız bebiş
Bir prenses annesi daha gözünüz aydın maşallah
Saol canımmm şükürler olsun fetal dna sonucumuz geldi sağlıklı bir erkek bebeğim olacak allahın izniyle :)
İşteee erkek anneleri sahaya çıktı grubumuzun erkek bebişi hayırlı olsun, gözünüz aydın maşallah ben de hep erkek hissediyorum, hayırlısı.. birazdan ben de fetal DNA için kan vermeye gidicem

Bişey sorcam kalbi durdugunda kanama oluyor mu bende en son 8 haftalıkken gittim iyi dedi doktor insan yine de tedirgin oluyor

Saol canım teşekkür ederim :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :) Hadi hayırla sonucunuz gelsin gönlündeki olsun :)

Evet kanama yada lekelenme kırmızıya dönmediği sürece bende sıkıntı yok diye biliyorum. Ama alttan muayene de düşüğe sebep olmuyor diye biliyorum.
Bilmiyorum ama iki ablam da öyle olunca korktum biraz izin vermedim kırmızı olsaydı verirdim o yüzden sorun yoktur inşallah rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsin

Amin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyor

Bişey sorcam kalbi durdugunda kanama oluyor mu bende en son 8 haftalıkken gittim iyi dedi doktor insan yine de tedirgin oluyor
Benim ilk kanamam olduğunda 7. Haftadaydık baya aşırı kanamam oldu benim afedersin ama klozete oturduğumda şakır şakır kan gitti doktora gidene kadar bile altım kan olmuştu öyle söylim ama doktora gittiğimizde bebek gayet iyiydi sadece düşük tehliken var demişti bana iğne vurundum ve progestan ilaç içtim kanaman olursa hemen gel olmazsa 10 gün sonra gel demişti herşey normaldi taki 9.gün afedersin ama ilişkinin yasak olduğunu bilmiyorduk ilk hamileliğimdi ve doktor uyarmamıştı bile biz çok ileri gitmeden eşimle ilişki yaşadık yaşamadık yani öyle söylüyeyim wcye gittiğimde kanlı parça gelmişti ve ertesi gün kontrole gittiğimde doktor bebeğin kalbi durmuş kürtajla aldırman gerek dedi. Yani kanamadan hemen sonra gittiğim için aslında bebek yaşıyormuş aslında akşamına çoktan bebek ölmüş 10 gün boşa beklemişim ben. Off çok uzun oldu. Ama tabiki her şakır şakır gelen kanamada bebek düşecek veyatta kalbi duracak diye birşey yok Allah eğer içecek su yiyecek yemek bahşettiyse bebeğimize emin ol dünyaya geliyorlar. Yani kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok ve emin ol herşey yolundadır.

Teşekkür ederiiiz inşallah gönlüne göre olur canım çok güzel haberler al inşallah

Amin benim randevu 11 inde o zaman tam 12 haftalık oluyorum belli olur mu bilemem bide bişey soracaktım zeka testi kanla mi ayrıntılı ultrasonla mi bakılıyor
Down sendromu gibi genetik hastalıklar 14. Haftaya kadar bakılabiliyor eğer 12. Hafta olacaksa muhtemelen ikili test yaparlar kan ve ultrason ölçümleryle bakılıyor. Ayrıntılı ultrason daha ileri haftalarda organların gelişiminin incelenmesi için yapılıyor diye biliyorum. İkisi farklı şeyler yani. Sizin haftanıza göre yapılması gereken genetik hastalık riski var mı yok mu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…