2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ya tam çıktı diyemem de ama alt karnım sertleşmeye başladı sanki yavaştan başlıyor ama bu kadar erken çıkmaya başlaması da garip geliyor milletin hep 5.ayda falan anca belli oluyor bilemedim :)
Şimdi çıksada tam belli olmuyor amaa sanki gaz var gibi
Ama ben çalıştığım için birde namaz kılıyorum tabiki iş yerinde rahat eğilip kalkmak için gebe pantolonu giymeye başladım normal pantolon giyince çok baskı yapıyorr

ben 3 haftadır evden çalışıyorum riskli dönemi atlatmak için o yüzden eşofmanlarla rahatım ama haftaya işe gideceğim nasipse baklaım o zaman belli olacak herşey :)

Güzel hamisler merhaba herkese biz 12. Haftayı karşıladık bugün benimde göbüşüm çıktı biraz şişkinlik olunca da baya bı belli oluyor şimdiden boyleyse son aylarda nolcak bilmiyorum kaç kilo aldınız ben 3 kilo almışım normalde zayıf bir insanım 50 kilodan yukarı şimdiye kadar hiç çıkmadım çok mu ya

Neee çokk muu
Ben hayatımda ilk defa 84 kiloyu gördüm 24 yaşındayım bebek için uğraşırken ilaçtır iğnedir bu hale geldim 1 sene içinde. Evleneli 1 sene oldu 64 ile evlendim şuan 82 kiloyum iştahım kapalı aşırı yemek seçiyorum herşeyi yiyemiyorum iki kilo gitmiş

ben 3 haftadır evden çalışıyorum riskli dönemi atlatmak için o yüzden eşofmanlarla rahatım ama haftaya işe gideceğim nasipse baklaım o zaman belli olacak herşey :)
Yaa çok iyi yapmışsınız ben işe başlayalı 4 ay oldu ondan dolayı rapor alamadım. Ama masa başı çalıştığım için doktorum sakınca görmedi. Sadece ağır işler yapma dedi bende öyle yaptım.
Şuan bende progestan hem fitil hemde iğnesini kullanıyorum 5 tane var içinde 3 tane kaldı. Geçen hafta çarşamba kahverengi lekelenmem olduğu için.

• 18.5’ten vücut kitle indeksin düşük ise; kişi çok düşük kiloda hamile kalmış demektedir. Buna bağlı olarak hamilelik süresince ortalama olarak 12 ile 18 kilo aralığında alması gerekmektedir.
  • Vücut kütle endeksin 18.5 ila 26 arasında ise ortalama kilo ile hamile kalmışsın demektir. Bu yüzden hamileliğin boyunca ortalama 11 ila 16 kilo alabilirsin.
Okan hastanesinin sitesinde böyle bir bilgi var canım normalde zayıfım demişsin vücut kitle indeksini hesapla istersen ama senin önün çok açık gibi rahat ol

Ben toplam 2 kg aldım ve bugün 14. haftaya giriyoruz
Ben normal kilodaydım hamile kalmadan önce de, 53,5 kg ile hamile kaldım bu sabah 55,5 kg çıktım. Şimdi de rahat davranıyorum açıkçası ama doktorum biraz dikkatli git dedi geçen hafta kontrolde. Kilo problemimiz yok şu an ama ilk 3 ayda normal şartlarda mide problemleri vs sebebiyle kilo verilir ya da aynı kalınması beklenir dedi
Valla hiç kafama takmıyorum şimdilik Şimdi kilo almayacaksak ne zaman alacağız

Bencede açıkk

Aayy alemsin çok güldüm canım yok ya ben 30 yaşındayım ilk gebeligim kilolu bir yapım yok diyorum ya hiç 50 kilonun üzerine çıkmadım simdiye kadar hareketli bir insanım çok yürüyüşsuz asla duramam temiz yiyecek içecek ilaçlardan uzak falan böyle bir hayatım var hep ama şimdi birden almaya başlayınca noluyor diyorum
Kendime şaşırıyorum iştahım fazlasıyla açık kendimi taniyamiyorum fazla kilo almaktan korkuyorum doğum için falan zor olur çünkü

Hahaha hadi inşallah fazla mi aldim diye aklıma gelince bu mesaja bakcam teşekkür ederim

Olsun birşey olmaz ama tabiki yine dikkatli kilo almakta fayda var.
Bende genelde bekarken spora giderdim ama evlenince korunduğum halde hamile kaldım sonra 8. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ilaçlar felan derken sonra işte biz bebek istedik 8 aydır her ay ha vardır ha vardır diye diye çok hareketsiz kaldım bebek varsa birşey olmasın diye kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım ve 84 kiloya çıktım bu aşamada. Ama bebeklerimiz sağlıkla gelsin yeterki kilo alınırda verilirde hiiç sıkıntı değil.

Çok güzel neyse aramızda çok birşey yokmuş 1 kilocuk öyle diyip salmayalim da aman ha yok valla ben hiç vermedim iştahım tavan sürekli açim annem 30 yıldır açmışsın sen diyor

Bebeğini saglikli sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım ilaçlar şişiriyor haklisin sağlığımız yerinde olsun bebeklerimize hayırla kavusalim da inşallah onlarda verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…