- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 18
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.661
Ya inşallahhh❤Kızz benceeee
Benimde ilk gebeliğim bende nedense kız hissediyorum ama tabi yanıladabilirim. Öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum RabbimdenBenım nırmalde göbeğim vardı kılo verdiğim için olan göbegim de dirmeye başladı. Haftaya bende 11+5 de doktora gideceğim bakalım belkı bizimde cinsiyetimiz hakkında bir fıkır söyler doktor. Ben dier gebelıklerımdede hep hissetmiştim doğru çıkmıştı bundada erkek hissediyorumbenım gbi hissiyatlı anneler illaki vardırr
Hiç bakamadim konuya canım benim bebek gelismedi kalp atışı duyamadik kürtaj oldum, nasip olmadı, beni listeden cikarabilirsin. İnşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
E elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
@hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
@pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
@sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
@Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
@ayuzlum canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)
listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :)
Ben bir önceki gebeliğimde amniyosentez sıvısı aldırmıştım. Ki bebeğimde gelişme geriliği vardı. Süreç sonrası olumsuz bi süreç yaşamadım. Basit bir işlem kendini hiç korkutma olumsuz birşey olmayacak inşallah. Sonuçlarıda güzel gelirse kafandaki soru işaretleri korkularda geçmiş olucak. Nipt böyle durumlarda kısıtlı cevaplar veriyor. O yüzden bende birçok doktora gitmiştim hepsi de amniyosentez demişti. Ben kendimi işlem sonrası bol bol havuç yiyerek rahatlatmıştım sıvıyı artrırıyor. İşlem içinse; işinde iyi bi doktorsa bebeğe asla zarar vermeden sıvıyı alır. Zaten ultrasonla bakılarak bebekten uzak bir bölgeden işlem yapılıyor hiç korkma lütfen çok kısa bir süreçŞimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Canım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. Yaptırmaya karar verdim. Birçok tanıdığım doktorlarla görüştüm olumsuz bir şey demediler. İnşAllah bir şey olmaz da hayırlısıyla alırız kucağımızaBen bir önceki gebeliğimde amniyosentez sıvısı aldırmıştım. Ki bebeğimde gelişme geriliği vardı. Süreç sonrası olumsuz bi süreç yaşamadım. Basit bir işlem kendini hiç korkutma olumsuz birşey olmayacak inşallah. Sonuçlarıda güzel gelirse kafandaki soru işaretleri korkularda geçmiş olucak. Nipt böyle durumlarda kısıtlı cevaplar veriyor. O yüzden bende birçok doktora gitmiştim hepsi de amniyosentez demişti. Ben kendimi işlem sonrası bol bol havuç yiyerek rahatlatmıştım sıvıyı artrırıyor. İşlem içinse; işinde iyi bi doktorsa bebeğe asla zarar vermeden sıvıyı alır. Zaten ultrasonla bakılarak bebekten uzak bir bölgeden işlem yapılıyor hiç korkma lütfen çok kısa bir süreç
Ne demek canım bende korkuyla gitmiştim anlıyorum seni inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak dileğiyleCanım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. Yaptırmaya karar verdim. Birçok tanıdığım doktorlarla görüştüm olumsuz bir şey demediler. İnşAllah bir şey olmaz da hayırlısıyla alırız kucağımıza
Gecmis olsun benim anlamadığım sey neden fetal dna ile kandan 1 tup kanla bakma ve kesine yakin sonuc alma ihtimaline ragmen halen amniyyosentez yapiyorlar?Şimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Özelde mi bakıldımesirmacunu canım doktor bana kız gibi büyük ihtimalle dedi baya erken öğrendik 11. Haftamdayım :)
Evet canım AnkaradaÖzelde mi bakıldı
Himmm darısı bana ya 2 gün kaldı 3. Gün bende kontrole gidecem. İnşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Çok heyecanlıyım 13+3 oluyoruz gösterir inşallahEvet canım Ankarada
Benimde sankii göbeğimm çıktıı 11+5 teyimm tabi birazda kilodanayy ne güzel göbeğin çıkması mükemmel bence bebeği daha iyi hissedicem gibi geliyor bana bakalım heyecanlıyız
ben bir tanıdık vasıtasıyla kurumsal fiyat üzerinden yaptırdım indirimli oldu 8.500 TL ödedim canım İstanbuldayımmerhaba hanımlar fetal dna testi için yaptıranlar ne kadar ücret ödedi acaba
teşekkür ederimben bir tanıdık vasıtasıyla kurumsal fiyat üzerinden yaptırdım indirimli oldu 8.500 TL ödedim canım İstanbuldayım
Şaka gibi her kontrolde ısrarla belirtmek mi gerekiyor acaba? Ben de cinsiyet pastası yaptırmayı istiyordum, çok bilen eşim kız di mi hocam dedi, doktor da evet dedi ben şokk..Bugün kontrolüm vardı bir çıkıntı görünüyor erkek gibi dedi ama net değil dedi.cinsiyet partisi yapacaktık suya düştü planımız.10 gn önceki kontrolde 18 haftalıkken söylerim demişti çat diye söyledi 12 de
ya tam çıktı diyemem de ama alt karnım sertleşmeye başladı sanki yavaştan başlıyor ama bu kadar erken çıkmaya başlaması da garip geliyor milletin hep 5.ayda falan anca belli oluyor bilemedim :)Benimde sankii göbeğimm çıktıı 11+5 teyimm tabi birazda kilodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?