2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hahaha hadi inşallah fazla mi aldim diye aklıma gelince bu mesaja bakcam teşekkür ederim
Alsan da yapın gereği zayıfsan doğumdan sonra da çok hızlı bir şekilde gider hiç merak etme ben de hayatım boyunca 63ü geçmedim şimdi en az 72 ile doğuma girmem gerekiyor kendimi öyle hayal bile edemiyorum ama hamileliğin doğası bu sadece çatlaklara önlem alsak yeter

işyerim evime uzak olduğu için 1.5 saat sürüyor net akşamları yol doktorum önermedi haftaya da haftada 2 gün gidicem aralıklarla bakalım. Lekelerin kesildi dimi, bu hafta ben progestan fitili bitiriyorum doktorum sonra kullanmana gerek yok artık demişti bakalım cumartesi ne diyecek

ben önce verdim 3 kilo artık yiyebiliyorum alırım herhalde

Benim sabah akşam toplam 30 dk felan sürüyor.
Şükür geçen haftadan beri görmedim. Banada dedi doktorum az kaldı kurtulucaz progestandan dedi. Haftaya cuma kontrolüm var hem ense kalınlığınada bakılacak belki cinsiyetide söyler

Ay bende tombik hiç hayal edemiyorum ama hoşuma da gidiyor şuan göbüşümun çıkması falan çok güzel bir hismis Rabbime herkese yaşatsın bide çatlaklar var dimi

Kızlar ufakk tefek hareket hissedenler oldu mu hiiç
Ya ben bir kaç kere çok kısa böyle segirme gibi böyle kelebek uçar gibi çok hafif bir şeyler hissettim sağ tarafımda dedim hareket değildir herhalde bu kadar erken olmaz dedim arkadaşım da bende ilk öyle hissetmiştim dedi bilemedim ama

Evet canım Ankarada
Hangi doktora gidiyorsun canım,ben de ankaradayım
Şaka gibi her kontrolde ısrarla belirtmek mi gerekiyor acaba? Ben de cinsiyet pastası yaptırmayı istiyordum, çok bilen eşim kız di mi hocam dedi, doktor da evet dedi ben şokk..
Ben bi öncekinde sordum yok daha 2 ay var dedi bu yüzden 10 gün sonraki gittiğimde söyleyeceğini düşünmedim.bana hatırlatmazsanız unuturum dedi sonra.her kontrolde söylemek gerekiyormuş
Ben de 47 den 49 a çıktım ama diğer hamileliklerimde de 25 kilo almıştım,5. Aydan sonra hızla alıyorum.ve göbeğim şu anda bile büyük.iç karın yok hemen çıkıyor

süper korkma artık içinde endişe de olmasın herşey güzel ilerler bundan sonra

çalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? 10+1 im , bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…