- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.701
Alsan da yapın gereği zayıfsan doğumdan sonra da çok hızlı bir şekilde gider hiç merak etme ben de hayatım boyunca 63ü geçmedim şimdi en az 72 ile doğuma girmem gerekiyor kendimi öyle hayal bile edemiyorumHahaha hadi inşallah fazla mi aldim diye aklıma gelince bu mesaja bakcam teşekkür ederim
işyerim evime uzak olduğu için 1.5 saat sürüyor net akşamları yol doktorum önermedi haftaya da haftada 2 gün gidicem aralıklarla bakalım. Lekelerin kesildi dimi, bu hafta ben progestan fitili bitiriyorum doktorum sonra kullanmana gerek yok artık demişti bakalım cumartesi ne diyecekYaa çok iyi yapmışsınız ben işe başlayalı 4 ay oldu ondan dolayı rapor alamadım. Ama masa başı çalıştığım için doktorum sakınca görmedi. Sadece ağır işler yapma dedi bende öyle yaptım.
Şuan bende progestan hem fitil hemde iğnesini kullanıyorum 5 tane var içinde 3 tane kaldı. Geçen hafta çarşamba kahverengi lekelenmem olduğu için
ben önce verdim 3 kilo artık yiyebiliyorum alırım herhaldeGüzel hamisler merhaba herkesebiz 12. Haftayı karşıladık bugün benimde göbüşüm çıktı biraz şişkinlik olunca da baya bı belli oluyor şimdiden boyleyse son aylarda nolcak bilmiyorum kaç kilo aldınız ben 3 kilo almışım normalde zayıf bir insanım 50 kilodan yukarı şimdiye kadar hiç çıkmadım çok mu ya
Benim sabah akşam toplam 30 dk felan sürüyor.işyerim evime uzak olduğu için 1.5 saat sürüyor net akşamları yol doktorum önermedi haftaya da haftada 2 gün gidicem aralıklarla bakalım. Lekelerin kesildi dimi, bu hafta ben progestan fitili bitiriyorum doktorum sonra kullanmana gerek yok artık demişti bakalım cumartesi ne diyecek
Ay bende tombik hiç hayal edemiyorum ama hoşuma da gidiyor şuan göbüşümun çıkması falan çok güzel bir hismis Rabbime herkese yaşatsınAlsan da yapın gereği zayıfsan doğumdan sonra da çok hızlı bir şekilde gider hiç merak etme ben de hayatım boyunca 63ü geçmedim şimdi en az 72 ile doğuma girmem gerekiyor kendimi öyle hayal bile edemiyorumama hamileliğin doğası bu sadece çatlaklara önlem alsak yeter
Eksiden çıkmak iyi birşeyben önce verdim 3 kilo artık yiyebiliyorum alırım herhalde
Ya ben bir kaç kere çok kısa böyle segirme gibi böyle kelebek uçar gibi çok hafif bir şeyler hissettim sağ tarafımda dedim hareket değildir herhalde bu kadar erken olmaz dedim arkadaşım da bende ilk öyle hissetmiştim dedi bilemedim amaKızlar ufakk tefek hareket hissedenler oldu mu hiiç
Çok heyecanlıııYa ben bir kaç kere çok kısa böyle segirme gibi böyle kelebek uçar gibi çok hafif bir şeyler hissettim sağ tarafımda dedim hareket değildir herhalde bu kadar erken olmaz dedim arkadaşım da bende ilk öyle hissetmiştim dedi bilemedim ama
Hangi doktora gidiyorsun canım,ben de ankaradayımEvet canım Ankarada
Ben bi öncekinde sordum yok daha 2 ay var dedi bu yüzden 10 gün sonraki gittiğimde söyleyeceğini düşünmedim.bana hatırlatmazsanız unuturum dedi sonra.her kontrolde söylemek gerekiyormuşŞaka gibi her kontrolde ısrarla belirtmek mi gerekiyor acaba? Ben de cinsiyet pastası yaptırmayı istiyordum, çok bilen eşim kız di mi hocam dedi, doktor da evet dedi ben şokk..
Ben de 47 den 49 a çıktım ama diğer hamileliklerimde de 25 kilo almıştım,5. Aydan sonra hızla alıyorum.ve göbeğim şu anda bile büyük.iç karın yok hemen çıkıyorGüzel hamisler merhaba herkesebiz 12. Haftayı karşıladık bugün benimde göbüşüm çıktı biraz şişkinlik olunca da baya bı belli oluyor şimdiden boyleyse son aylarda nolcak bilmiyorum kaç kilo aldınız ben 3 kilo almışım normalde zayıf bir insanım 50 kilodan yukarı şimdiye kadar hiç çıkmadım çok mu ya
süper korkma artık içinde endişe de olmasın herşey güzel ilerler bundan sonraBenim sabah akşam toplam 30 dk felan sürüyor.
Şükür geçen haftadan beri görmedim. Banada dedi doktorum az kaldı kurtulucaz progestandan dedi. Haftaya cuma kontrolüm var hem ense kalınlığınada bakılacak belki cinsiyetide söyler
özeldeki doktorlar hiçbişeye takılmıyorlar verir benceçalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? 10+1 im , bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
buna bile utanıyorum söylemeye değişik bi huyum var :) ben 10 yıldır çalışıyorum tazminat olayı oldugu için şuan mobing uygulanmaya çalışılıyor buna müsade etmek istemiyorumdeki doktorlar hiçbişeye takılmıyor
Neden mobing uyguluyorlar hamilelik için mibuna bile utanıyorum söylemeye değişik bi huyum var :) ben 10 yıldır çalışıyorum tazminat olayı oldugu için şuan mobing uygulanmaya çalışılıyor buna müsade etmek istemiyorum
İnşallah ya korkuyorum. Bir kere kötü tecrübem var ya. Acaba yine mi aynısı olcak nasıl acaba iyi mi karnımda mı yaşıyor mu diye hee doktora gittiğimde korkarak gidiyorum yasüper korkma artık içinde endişe de olmasın herşey güzel ilerler bundan sonra
kuzuum gözünaydın ekledim listeyeeeKızlar doktorum tahmin yapmıştı 12. Haftada bugün tekrar gittim ve%100 kız dedi cinsiyetimiz kesinleşti bizimdemesirmacunu cinsiyetimizi yazabilirsin kuzum
bacak arası boş, bence de kız :) doktor bir şey söylemedi miEki Görüntüle 3347460 Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı? Bana biraz kız gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?