2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba,
12+1 gebeyim. Bugün a101'e gitmiştim sırada beklerken anlık sıcakladım biraz. Dışarı çıkacağım zaten birazdan diye montumu çıkarmak istemedim, dışarı çıkınca gözlerim karardı başım döndü. Bir yere tutunup oturmasaydım bayılacağımı hissettim. Ama bir iki dakika oturup sakinleşince kendime geldim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum, hamilelikten önce de yaşamamıştım. Aç değildim, şekerim düşmedi bence. Başına böyle bişey gelen var mı?

Canim demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilir. Ben de ne kadar takviye alsam da yine de demirim dusuk cikiyor. Bas agrisi, bas donmesi, halsizlik gibi seylerin sebebi bu olabilir…

Canim demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilir. Ben de ne kadar takviye alsam da yine de demirim dusuk cikiyor. Bas agrisi, bas donmesi, halsizlik gibi seylerin sebebi bu olabilir…
Kan değerlerime yakın zamanda baktırmıştım değerlerim normaldi, ama kan hacmi gebelikte artıyor tabii ferritinim düşmüş olabilir. Eğer takviye kullanımıyla kan değerleriniz yükselmiyorsa mide asidiniz yeterince düşük olmayabilir. Mide asidik olmadığında demir hapları yeterince emilemediğinden etkisi görülemeyebiliyor, ayrıca bağırsak mikrobiyotası durumuna bağlı ve villusların harabiyeti gibi durumlar varsa ona da bağlı olabilir. Bu sorunu çok uzun süredir yaşıyorsanız gastroenteroloji bölümüne gitmenizi tavsiye edebilirim.

benim de bugun doktor kontrolum vardı. 11+4 ve her sey cok yolunda dedi doktorumuz. fetal dna ve 2li tarama için kan verdim. sadece aklıma takılan bir şey oldu. fetal dna için kan aldıkları tüpün içi su buharı olmuş gibiydi. neden anlamadım. eşim de fark etmiş. çıkınca konusurken sasırdık ama bilemedik de. sizde böyle bir şey oldu mu ya da dikkatinizi çekti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…