- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 18
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.721
Eğer ilk resimdeki bacak arasıysa kızEki Görüntüle 3347460 Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı? Bana biraz kız gibi geldi
MaşallahKızlar doktorum tahmin yapmıştı 12. Haftada bugün tekrar gittim ve%100 kız dedi cinsiyetimiz kesinleşti bizimdemesirmacunu cinsiyetimizi yazabilirsin kuzum
Yok söylemedi malesef ikili test için gitmiştim ama banada boş geldi bacak arasıbacak arası boş, bence de kız :) doktor bir şey söylemedi mi
hamileyken seni işten çıkarırlarsa onlar için hiç iyi olmaz sen sıkma canını :)buna bile utanıyorum söylemeye değişik bi huyum var :) ben 10 yıldır çalışıyorum tazminat olayı oldugu için şuan mobing uygulanmaya çalışılıyor buna müsade etmek istemiyorum
iyi düşündüğümüz sürece herşey iyi oluyor bunu unutmaİnşallah ya korkuyorum. Bir kere kötü tecrübem var ya. Acaba yine mi aynısı olcak nasıl acaba iyi mi karnımda mı yaşıyor mu diye hee doktora gittiğimde korkarak gidiyorum ya
O zaman pozitifff enerjiiiiiyi düşündüğümüz sürece herşey iyi oluyor bunu unutma
Evet bakalım oğlumda çok almamıştım bunda baya Alicam galibaEksiden çıkmak iyi birşeyikinci 3 aylık dönem gebeliğin prenseslik donemiymis hadi bakalım alırsın büyük ihtimalle
Canim demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilir. Ben de ne kadar takviye alsam da yine de demirim dusuk cikiyor. Bas agrisi, bas donmesi, halsizlik gibi seylerin sebebi bu olabilir…Kızlar merhaba,
12+1 gebeyim. Bugün a101'e gitmiştim sırada beklerken anlık sıcakladım biraz. Dışarı çıkacağım zaten birazdan diye montumu çıkarmak istemedim, dışarı çıkınca gözlerim karardı başım döndü. Bir yere tutunup oturmasaydım bayılacağımı hissettim. Ama bir iki dakika oturup sakinleşince kendime geldim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum, hamilelikten önce de yaşamamıştım. Aç değildim, şekerim düşmedi bence. Başına böyle bişey gelen var mı?
gözün aydın canım önemli olan haberi öğrenmişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar doktorum aradi. nipt testi sonucum cikmis. Her sey yolunda, saglikli dedibinlerce kere sukur ama cinsiyeti pazartesi belli olacakmis bekliyoruz
Amin caniim hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallahgözün aydın canım önemli olan haberi öğrenmişsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bencede kızEki Görüntüle 3347460 Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı? Bana biraz kız gibi geldi
Kan değerlerime yakın zamanda baktırmıştım değerlerim normaldi, ama kan hacmi gebelikte artıyor tabii ferritinim düşmüş olabilir. Eğer takviye kullanımıyla kan değerleriniz yükselmiyorsa mide asidiniz yeterince düşük olmayabilir. Mide asidik olmadığında demir hapları yeterince emilemediğinden etkisi görülemeyebiliyor, ayrıca bağırsak mikrobiyotası durumuna bağlı ve villusların harabiyeti gibi durumlar varsa ona da bağlı olabilir. Bu sorunu çok uzun süredir yaşıyorsanız gastroenteroloji bölümüne gitmenizi tavsiye edebilirim.Canim demir eksikliginden kaynaklaniyor olabilir. Ben de ne kadar takviye alsam da yine de demirim dusuk cikiyor. Bas agrisi, bas donmesi, halsizlik gibi seylerin sebebi bu olabilir…
Çokkk sevindim yaa gözün aydınnnKizlar doktorum aradi. nipt testi sonucum cikmis. Her sey yolunda, saglikli dedibinlerce kere sukur ama cinsiyeti pazartesi belli olacakmis bekliyoruz
Vallah canım akşam saniyelik bir şey oldu gibi ama çok hızlı geliştiği için anlamadimKızlar ufakk tefek hareket hissedenler oldu mu hiiç
13+4 kuzumMaşallahkaçınci haftada kesinlesti canım cinsiyet
merhaba, ben aile hekiminden daha önce almıştım. 5 iş günü kadar veriyorlar.çalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? 10+1 im , bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?