2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hadi hayırlı haberlere inşallah canım valla ben kan alınırken korkudan sadece tavana bakabiliyorum belki soğuk bir yerden getirmiştir yanlış bir şey yapacaklarını sanmıyorum ya içini ferah tut

çalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? 10+1 im , bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
Canim ben 10 gün bir aldım 30 gün de bir aldım cumartesi gidecegim yine almam gerekirse yine alırım. 3 gün az almışken 10 gün al

Hadi hayırlı haberlere inşallah canım valla ben kan alınırken korkudan sadece tavana bakabiliyorum belki soğuk bir yerden getirmiştir yanlış bir şey yapacaklarını sanmıyorum ya içini ferah tut
ben izliyorum her seferinde :)) ay ne bileyim iste kuruntu yapacak sey kalmadı da ona takılmıs gibi oldum.. cok haklısın belki oda ve sıcaklık degisikligi olabilir :)

bilgilendirme icin cok tesekkurler benim hic aklima gelmemisti. Talasemi tasiyicisi oldugum icin ona bagliyordum… bu ayin sonunda tekrar test yaptiracagim yine sonuc ayni cikarsa dediginiz gibi doktora gozukecegim. Tekrar tesekkurler

kızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız

Bende 4 kilo aldım 12. Haftaya gircem bnde durmuyor boğazım asla kendimi hayretle izliyorum normalde hep tek öğün beslenirdim gece gözümün önünden yemekler geciyor kalkıp yiyorum anca öyle uyuyabiliyorum

Merhabalar bizde 12 haftalik olduk ultrasondan tahmin edebilcek kimler :)

Eklentiler

• 20231206_233847.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 70
merhaba hanımlar fetal dna testi için yaptıranlar ne kadar ücret ödedi acaba
Ben haftaya yaptıracağım 12. Haftadan önce önermiyorum dedi doktorum 350 dolarlık test var 400 dolara var bide 570 dolar olan bi test var içerik olarak aynı sanırım ülkeler farklı diye ücret farkı var ben 350 dolara olanı yağtırıcam Türkiye de bakılıyor teyit için Amerika’ya gidiyor kan

Bilgilendirme için teşekkürler

kızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız
Bende oldum galiba çok çok afedersiniz akıntımda hafif sarılık, idrarımda azicik koyu(ama bol su içtiğimde idrarım ve akıntım düzeliyor gibi) birde arada özel bölgemde çok fazla kaşıntı oluyor çok rahatsızım bu durumdan. Cuma günü bende söyleyecem

Aynı şeyi geçen hafta ben de yaşadım. Ama benim panik ataktan dolayı oldu diye düşünüyorum. Tansiyonun düşmüştür normaldir canım...

Bende 4 kilo aldım 12. Haftaya gircem bnde durmuyor boğazım asla kendimi hayretle izliyorum normalde hep tek öğün beslenirdim gece gözümün önünden yemekler geciyor kalkıp yiyorum anca öyle uyuyabiliyorum
Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem

Güüüünaaayyydınnn güzel anneler :) akıntılar bende de oluyor birazda rahimin büyümesinden kaynaklı oluyor sanırım , enfeksiyona dikkat edelim tabiii kii
Günaydın canım evet akıntı bende de oluyor sarı bazen bazen beyaz kirem böyle gidiyor ama ben de bu hafta gidince soyliycem su akintilar için tedirgin oluyor insan sarı olunca birde bel ağrısı oluyor bende

mevsiim bu sabah işyerinde arkadaşım beni kahvaltıdan zorla kaldırdı yedikçe yiyesim geliyor sonumuz hayrolaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…