- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.741
Hadi hayırlı haberlere inşallah canımbenim de bugun doktor kontrolum vardı. 11+4 ve her sey cok yolunda dedi doktorumuz. fetal dna ve 2li tarama için kan verdim. sadece aklıma takılan bir şey oldu. fetal dna için kan aldıkları tüpün içi su buharı olmuş gibiydi. neden anlamadım. eşim de fark etmiş. çıkınca konusurken sasırdık ama bilemedik de. sizde böyle bir şey oldu mu ya da dikkatinizi çekti mi?
Canim ben 10 gün bir aldım 30 gün de bir aldım cumartesi gidecegim yine almam gerekirse yine alırım. 3 gün az almışken 10 gün alçalışan anneler gebelikte hiç rapor aldınız mı ? 10+1 im , bu hafta çok halsizim bugun özeldeki doktorda kontrolüm var 3 gün rapor istesem sizce verir mi halsizlik için?
Senin kızını severim benKızlar doktorum tahmin yapmıştı 12. Haftada bugün tekrar gittim ve%100 kız dedi cinsiyetimiz kesinleşti bizimdemesirmacunu cinsiyetimizi yazabilirsin kuzum
ben izliyorum her seferinde :)) ay ne bileyim iste kuruntu yapacak sey kalmadı da ona takılmıs gibi oldum.. cok haklısın belki oda ve sıcaklık degisikligi olabilir :)Hadi hayırlı haberlere inşallah canımvalla ben kan alınırken korkudan sadece tavana bakabiliyorum belki soğuk bir yerden getirmiştir yanlış bir şey yapacaklarını sanmıyorum ya içini ferah tut
bilgilendirme icin cok tesekkurlerKan değerlerime yakın zamanda baktırmıştım değerlerim normaldi, ama kan hacmi gebelikte artıyor tabii ferritinim düşmüş olabilir. Eğer takviye kullanımıyla kan değerleriniz yükselmiyorsa mide asidiniz yeterince düşük olmayabilir. Mide asidik olmadığında demir hapları yeterince emilemediğinden etkisi görülemeyebiliyor, ayrıca bağırsak mikrobiyotası durumuna bağlı ve villusların harabiyeti gibi durumlar varsa ona da bağlı olabilir. Bu sorunu çok uzun süredir yaşıyorsanız gastroenteroloji bölümüne gitmenizi tavsiye edebilirim.
Ben de anlamadimÇokkk sevindim yaa gözün aydınnncinsiyet sonucu neden ayrı geliyormuş acaba geç olsun güç olmasın
İnşallah canım sağlıkla gelsinlerrrHimmm darısı bana ya 2 gün kaldı 3. Gün bende kontrole gidecem. İnşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Çok heyecanlıyım 13+3 oluyoruz gösterir inşallah
Bende 4 kilo aldım 12. Haftaya gircem bnde durmuyor boğazım asla kendimi hayretle izliyorum normalde hep tek öğün beslenirdim gece gözümün önünden yemekler geciyor kalkıp yiyorum anca öyle uyuyabiliyorumGüzel hamisler merhaba herkesebiz 12. Haftayı karşıladık bugün benimde göbüşüm çıktı biraz şişkinlik olunca da baya bı belli oluyor şimdiden boyleyse son aylarda nolcak bilmiyorum kaç kilo aldınız ben 3 kilo almışım normalde zayıf bir insanım 50 kilodan yukarı şimdiye kadar hiç çıkmadım çok mu ya
Evet canım dün tahlil verdim. Doktor fitil ve monurol verdi bol su iç dedi.kızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız
Ben haftaya yaptıracağım 12. Haftadan önce önermiyorum dedi doktorum 350 dolarlık test var 400 dolara var bide 570 dolar olan bi test var içerik olarak aynı sanırım ülkeler farklı diye ücret farkı var ben 350 dolara olanı yağtırıcam Türkiye de bakılıyor teyit için Amerika’ya gidiyor kanmerhaba hanımlar fetal dna testi için yaptıranlar ne kadar ücret ödedi acaba
Bilgilendirme için teşekkürlerBen haftaya yaptıracağım 12. Haftadan önce önermiyorum dedi doktorum 350 dolarlık test var 400 dolara var bide 570 dolar olan bi test var içerik olarak aynı sanırım ülkeler farklı diye ücret farkı var ben 350 dolara olanı yağtırıcam Türkiye de bakılıyor teyit için Amerika’ya gidiyor kan
Bende oldum galiba çok çok afedersiniz akıntımda hafif sarılık, idrarımda azicik koyu(ama bol su içtiğimde idrarım ve akıntım düzeliyor gibi) birde arada özel bölgemde çok fazla kaşıntı oluyor çok rahatsızım bu durumdan. Cuma günü bende söyleyecemkızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız
Aynı şeyi geçen hafta ben de yaşadım. Ama benim panik ataktan dolayı oldu diye düşünüyorum. Tansiyonun düşmüştür normaldir canım...Kızlar merhaba,
12+1 gebeyim. Bugün a101'e gitmiştim sırada beklerken anlık sıcakladım biraz. Dışarı çıkacağım zaten birazdan diye montumu çıkarmak istemedim, dışarı çıkınca gözlerim karardı başım döndü. Bir yere tutunup oturmasaydım bayılacağımı hissettim. Ama bir iki dakika oturup sakinleşince kendime geldim. İlk defa böyle bişey yaşıyorum, hamilelikten önce de yaşamamıştım. Aç değildim, şekerim düşmedi bence. Başına böyle bişey gelen var mı?
Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesemBende 4 kilo aldım 12. Haftaya gircem bnde durmuyor boğazım asla kendimi hayretle izliyorum normalde hep tek öğün beslenirdim gece gözümün önünden yemekler geciyor kalkıp yiyorum anca öyle uyuyabiliyorum
Günaydın canım evet akıntı bende de oluyor sarı bazen bazen beyaz kirem böyle gidiyor ama ben de bu hafta gidince soyliycem su akintilar için tedirgin oluyor insan sarı olunca birde bel ağrısı oluyor bendeGüüüünaaayyydınnn güzel anneler :) akıntılar bende de oluyor birazda rahimin büyümesinden kaynaklı oluyor sanırım , enfeksiyona dikkat edelim tabiii kii
mevsiim bu sabah işyerinde arkadaşım beni kahvaltıdan zorla kaldırdıValla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?