- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.761
söyle tabi kuzum baksınlar idrar tahlili filan eğer sorun çıkmazsa korkma inşallah , benim ilk haftalardan beri hep var , pek kuru olduğumu hatırlamıyorumGünaydın canım evet akıntı bende de oluyor sarı bazen bazen beyaz kirem böyle gidiyor ama ben de bu hafta gidince soyliycem su akintilar için tedirgin oluyor insan sarı olunca birde bel ağrısı oluyor bende
Benim de var ilk haftalardan beri canım yani ben de hiç kuru olduğumu hatırlamıyorum tabii ki ama sarı olunca ister istemez acaba enfeksiyon var mı diye insan çekiniyorsöyle tabi kuzum baksınlar idrar tahlili filan eğer sorun çıkmazsa korkma inşallah , benim ilk haftalardan beri hep var , pek kuru olduğumu hatırlamıyorum
Aaa ciddi misinben izliyorum her seferinde :)) ay ne bileyim iste kuruntu yapacak sey kalmadı da ona takılmıs gibi oldum.. cok haklısın belki oda ve sıcaklık degisikligi olabilir :)
Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilirMerhaba anneler bizede yorum yapar mısınız çok merak ediyorum❤
Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem
mevsiim bu sabah işyerinde arkadaşım beni kahvaltıdan zorla kaldırdıyedikçe yiyesim geliyor sonumuz hayrolaaa
Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilirkaçıncı hafta tam burda? Aslında kızlar 12-13. Haftada doktor tahmin yapamıyorum dese bile bacak arasından ultrason resmi verebilir misiniz derseniz ordan tahmin etmenin de bir yolu var mesanenin çıkıntıya yakınlığı uzaklığıyla anlaşılıyor ama sadece alttan popo ve bacakları kapsayan resimdeteş
ben de ailemden ve tüm arkadaslarımdan cok uzakta, baska bir sehirdeyim ve burada kimsemiz yok. canım inanılmaz gün tabagı istiyor :) böyle kısırla brownie birbirine değen tabaklardan :) gözümün önünden geciyor.. :))Valla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem
ayyyy sanki biri beni anlatmışHahahahah aşırı zevkle kendimi kaptırarak yemek yerken birden gelen niye kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ki farkındalığıbir de çok güzel yiyip aşırı doyup yarım saat sonra midemin sanki bir gündür yemek yememişim gibi guruldaması……
ben cok uzun yıllardır tartılmıyorum evde, tartıyı kaldırdım :) negatif etkileniyordum. sadece doktorda tartılıyorum. ben de 2 kilo almısım ama takibi yapan hemsire hep diyor sabah ac karna, tuvaletini yapmıs ve kıyafetsiz tartısan -2 kg daha az cıkarsın öyle dusun-hesapla diye.Kızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyledoktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?
Hahahah aynen normalde yemek yemeyi sevmezdim beyaz ekmekten nefret ederdim şimdi beyaz ekmekle yemeğe bana bana yemeden doymuyorumValla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem
2 kg farketmesi beni çok şaşırttı gerçekten normal o zamanben cok uzun yıllardır tartılmıyorum evde, tartıyı kaldırdım :) negatif etkileniyordum. sadece doktorda tartılıyorum. ben de 2 kilo almısım ama takibi yapan hemsire hep diyor sabah ac karna, tuvaletini yapmıs ve kıyafetsiz tartısan -2 kg daha az cıkarsın öyle dusun-hesapla diye.
Çok zor sabırlar kolaylıklar diliyorum ama merak etme hepsi geçecekMerhabalar kızlar, ilk hamileligimden çok farklı geçiyor bu kez. Kızım 2 yaşında ve uyku problemimiz var ne yazık ki, evde zombi gibi geziyorum. Uykusuzluk beni çok yoruyor. Ve asla bişey yemek istemiyorum. Midem tabağın yarısını anca alıyor. Hele tatlı, şekerli biseyler asla gormek istemiyorum. Daha önce böyle değildim ama bu sefer gerçekten garip hallerim.
Kola midemi çok rahatlatıyor o yüzden yemeğin yanında varsa yarım bardak içiyorum, onun dışında ne paketli gıda ne cips ne tatlı hiç yiyemiyorum. 2/3 kilo verdim ama tadım tuzum keyfim yok yani. Keyifle yesem keşke.
2. Trimester dönemini bekliyorum belki değişir diye ama. 12+1 de kontrole gittiğimde kız gibi dedi ama net bişey demedi. Yaklaşık iki hafta sonra yeniden gideceğim o zaman netleşir.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İlk hamileligimde de çok kilo almadım ama en azından keyfim vardı. O keyif gelsin yeter ki, kilo verilir alınırÇok zor sabırlar kolaylıklar diliyorum ama merak etme hepsi geçecekilk haftaları düşününce (o kadar ağır geçirmemiş olmama rağmen) iyi dayanmışım diyorum en azından iki üç haftaya enerjin yerine gelir daha iyi hissedersin yeme düzenin de ona bağlı iyileşir emin ol 13-14. Haftadan sonra yemek yerken kendini tanıyamayacaksın
Amin inşallahh
bende sabah tuvaletten sonra ağzıma bir yudum su koymadan tartılıyorum :) doktorda tam 1 kg farklı çıkıyor sebebi ayakkabı ve tokluk eminim :)))Kızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyledoktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?
ayyyy jouuu :) hadi bakalım çok heyecanlııııı :) ilk çocuk kız mı erkek mi seninKızlar salı günü gittim doktora ama haftaya salı çağırdı doktor ozaman yapılcak 2li tarama haftaya tam belli olur dedi ama cinsiyet kesin erkek böyle dediğine göremesirmacunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?