- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.821
nasıl kaybettiniz 12 haftalıkkenCanım keyfi olarak almıyorsun ki sonuçta dinlenmen gereken durum var demek ki. Valla ben bundan önceki hamileliğim de vicdan yaptım ama bana sonucu manevi olarak çok kötüye patladı ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim şuan hiç bir şey umrumda değil gerekirse 32 ye kadar veririm diyor doktorum bana ve benim bebeğmden de hiç bir şey önemli değil senin yerinde olarak bir saniye düşünmem al zaten durumu atlatinca yine calisirsin
hayırlı olsuuun bir kız daha eklendi listeye :))Herkese merhaba :) dün doktor kontrolüm vardı.15 haftalık olduk bugün itibariyle.dün kontrolde genetik test sonuçlarımızı da aldık.tertemiz çıktıcinsiyetimizi de öğrendik.kız bebek geliyor
Ben yumurtlama takibiyle kaldım. Ovulasyon testi kullanmadım. Adetimin ilk gününden sayarak 10. gün itibariyle gün aşırı 1 hafta ilişki ile. Düzensiz adet ya da ovulasyon olabilir diye ben 1 haftaya yaydım. Bu böyle mi uygulanıyor bilmiyorum ben okuduklarımdan anladığımı mantığıma yatan bu şekilde olduğu için böyle denedim, çok şükür olduKızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
Canım ben 1 kutu bitirdim seni strese sokmaktan başka hiç bir işe yaramıyor inan ki. Ne zaman kafan rahat o zaman hamile kaliyosun.adetin bittikten bikaç gün sonra gün aşırı ilişkiKızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
bizim de tatil dönüşü bebeğiBen yumurtlama takibiyle kaldım. Ovulasyon testi kullanmadım. Adetimin ilk gününden sayarak 10. gün itibariyle gün aşırı 1 hafta ilişki ile. Düzensiz adet ya da ovulasyon olabilir diye ben 1 haftaya yaydım. Bu böyle mi uygulanıyor bilmiyorum ben okuduklarımdan anladığımı mantığıma yatan bu şekilde olduğu için böyle denedim, çok şükür olduAma arkadaşlarıma katılıyorum psikoloji gerçekten çok önemli. Biz hemen o sıralar tatile gitmiştik, tatil dönüşü oldu Birkaç arkadaşımdan daha aynısını duydum.
benim de 2 gebeliğim tatil dönüşü olmuştubizim de tatil dönüşü bebeği
Anladım canım benim rahim enfeksiyonu var iyi gelir mi acabaİdrar yolu enfeksiyonu canim nioli yagi da ben kullanmadim ama boyle seylere kotu kokuya falan iyi geliyomus
Ay benim de öylebizim de tatil dönüşü bebeği
Aaaa benim de öyle vallaAy benim de öyledemekki bu işin sırrı tatil dönüşü güzel bi psikoloji :)
Bacak arasında bişey yoktu doktor kıza benziyor dedi, ama kesin sonuç için bikaç hafta daha bekleyelim dediCinsiyet
Guzel haberlerine cok sevindimsaglikla kucagimiza aliriz inşallah peki cinsiyet icin bisey dedi mi doktorun
Amiiiiin kuzum çok sevindim hayırlı olsunkızım oluyor :) rabbim kimin yüreğinde ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlıkla kucagımıza amayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun canım kucagina almayı nasip etsin rabbimkızım oluyor :) rabbim kimin yüreğinde ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlıkla kucagımıza amayı nasip etsin :)
14+5Hayırlı olsun canım kucagina almayı nasip etsin rabbimkaç haftalık öğrendiniz
Benimde pazartesi 12+3 bakalım belli olacak mı heyecanla bekliyorum bide çok halsizim 2 gündür bebeğim için endişeliyim acaba nasıldır diye ne zamana kadar bu endişeler devam eder bilmiyorum tekrar hayırlı olsun canım
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun?Çok heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?