- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.781
İşte herkesin hamileliğinin farklı olması gibi aynı annenin hamilelikleri bile birbirinden eşsizİlk hamileligimde de çok kilo almadım ama en azından keyfim vardı. O keyif gelsin yeter ki, kilo verilir alınır
İnşallah
Evet daha bu sabah olduKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu bazen? regl ağrısı gibi hafif
Ilki Kızzz kuzumm ama kızım daha olacağını düşündüm kızımla dert ortağı olur paylaşırlar diye nasip yaaa sağlıklı olsun daayyyy jouuu :) hadi bakalım çok heyecanlııııı :) ilk çocuk kız mı erkek mi senin
Aynı belirtileri yaşıyoruzz ve beslenemiyorum diye çok vicdan azabı çekiyorumMerhabalar kızlar, ilk hamileligimden çok farklı geçiyor bu kez. Kızım 2 yaşında ve uyku problemimiz var ne yazık ki, evde zombi gibi geziyorum. Uykusuzluk beni çok yoruyor. Ve asla bişey yemek istemiyorum. Midem tabağın yarısını anca alıyor. Hele tatlı, şekerli biseyler asla gormek istemiyorum. Daha önce böyle değildim ama bu sefer gerçekten garip hallerim.
Kola midemi çok rahatlatıyor o yüzden yemeğin yanında varsa yarım bardak içiyorum, onun dışında ne paketli gıda ne cips ne tatlı hiç yiyemiyorum. 2/3 kilo verdim ama tadım tuzum keyfim yok yani. Keyifle yesem keşke.
2. Trimester dönemini bekliyorum belki değişir diye ama. 12+1 de kontrole gittiğimde kız gibi dedi ama net bişey demedi. Yaklaşık iki hafta sonra yeniden gideceğim o zaman netleşir.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hemde nasılKızlar kasık ağrılarınız oluyor mu bazen? regl ağrısı gibi hafif
Ayy basimin belasiydi ilk 2 ay… o toz olan hamilelikte kullanilabilen ilac da bir ise yaramadi. Surekli tekrarlayip durdu. Booool bol su icmelisiniz, ama cok… yogurt gibi probiyotiklerden tuketin bol bol. Ayrica asla cisinizi tutmayin biraz bilekızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız
hapşırırken de oluyor bıçak saplanmasıEvet daha bu sabah olduara ara hissettiriyor canımı acıtacak kadar sancı olmasın da razıyım.. öksürmeye korkar oldum direkt bıçak saplanıyor
kuzum benim sat 31 ağustos bende öğrenemedim daha yok göstermiyor :) sırtını dönüyor sıpaIlki Kızzz kuzumm ama kızım daha olacağını düşündüm kızımla dert ortağı olur paylaşırlar diye nasip yaaa sağlıklı olsun dabenim sanırım geç döllenme ya oyüzden öğrenemedik
su içiince rahatlıyor biraz sankiHemde nasıl
Essekkk benimki açtı pipisi ni geliyorum diyokuzum benim sat 31 ağustos bende öğrenemedim daha yok göstermiyor :) sırtını dönüyor sıpa
3 trimesteri demeyeyimsu içiince rahatlıyor biraz sanki
İştahın yerinde ve tadını çakararak yiyebiliyorsan çok şanslı olduğunu söyleyebilirimKızlar siz evde ne zaman tartılıyorsunuz?? Ben hep sabah aç karnına su bile içmeden minimum kıyafetle bakarım o kilomu kabul ederim. Az önce 62,85 çıktım ben inanamıyorum buna sadece 2 kilo almış olamam bu yemeyledoktorda 64,4 çıkmıştım bundan 2 hafta önce. Bu kadar farkeder mi ya. Siz nasıl takip ediyorsunuz kilonuzu?
o bıçak saplanması hissi bende de aniden bir taraftan diğerine dönerken oluyor yaaaEvet daha bu sabah olduara ara hissettiriyor canımı acıtacak kadar sancı olmasın da razıyım.. öksürmeye korkar oldum direkt bıçak saplanıyor
Çok şükür ben yediğimi sanıyorum ama yemiyor muyum acaba diyorumİştahın yerinde ve tadını çakararak yiyebiliyorsan çok şanslı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ilk hamileliğimde 25 kg almıştım şuan ki hamileliğimde 11+3 olmama rağmen 4 kilo aldım amerikada yaşıyorum doktor uyardı bu şekilde devam edemezsin dikkat et diye halbuki doğru dürüst istediğim gibi yiyemiyorum bile bünye meselesi
Birkaç kere olunca artık ağır çekimde hareket etmeye başladım ama kafam hep eskiye gidiyo ergenlikte büyüdüğünü anlamayıp oraya buraya çarpan çocuklr gibiyimo bıçak saplanması hissi bende de aniden bir taraftan diğerine dönerken oluyor yaaa
Sadece bunu almıştım kuzum, ileride tuvalet iletişimi ve memeyi bırakma ile ilgili de kitaplar aldım. Ama ilk hep bunu okudum hamileliğimdeKızlar bişey sormak istiyorum ben işte çocuk yetiştirmek ile ilgili işte doğduktan sonra neler yapmam gerek nasıl davramam gerek bebeğe bunlarla ilgili kişisel gelişim kitaplari okuyup bilgilenmek istiyorum onerebileceginiz kitaplar var mı
Ben 7 haftalıkken geçirdim. İlaç tezevisi vermişti bana bir haftalık sonra sürmedi çok şükürkızlar bugün 11+2 ve idrar yolları iltihabı oldum aranızda geçiren var mı sizler ne yaptınız
Hapsirirken eger yatiyorsaniz yana dönün bacaklarinizi karniniza cekerek cenin pozisyonuna gecerseniz o bicak saplamasi gibi aci olmuyor ben boyle cozum buldum birde sirt ustu yatarken hapsirmamaya gayret edin o zaman da aciyor.hapşırırken de oluyor bıçak saplanması
Otururken acıyor benimdeHapsirirken eger yatiyorsaniz yana dönün bacaklarinizi karniniza cekerek cenin pozisyonuna gecerseniz o bicak saplamasi gibi aci olmuyor ben boyle cozum buldum birde sirt ustu yatarken hapsirmamaya gayret edin o zaman da aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?