- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.841
Hamile değilken akıntıma çok iyi geliyordu ama hamilelik durumumuz hepimizin farklı. Bence rahim içi için doktorla görüşmen daha sağlıklı olurAnladım canım benim rahim enfeksiyonu var iyi gelir mi acaba
Ayy ben de Kumsal çok istedim eşim kesin veto verdi asla anlamadığım şekilde. Çok güzel bir isim maşallah ismiyle yaşasınmesirmacunu kuzum benim bebeğin adını Kumsal Devin yazar mısın
Amin canım saollllAyy ben de Kumsal çok istedim eşim kesin veto verdi asla anlamadığım şekilde. Çok güzel bir isim maşallah ismiyle yaşasın
küçük toto maşallah
Yok canım hissetmiyorumBebeğin hareketlerini hissediyor musun?
ya çen niye küştüüüünnnn
Öyle gerçekten bana çekmemiş ahshgsküçük toto maşallah
Babasına küsmüştür kızım, annesini çıldırttı bu hafta ahshgsgya çen niye küştüüüünnnn
Ahhh ah bende bazen çok istiyorum günlerine çağırsın beni teyzelerValla bu ben hiç sormayın atıştırma ile geçiştirme ile falan geçmiyor illaki yemek yiyip doymam lazım bazen birşeyler yayıp yemekten çok sıkılıyorum diyorum ki keşke biri beni çaya falan çağırsa da birşeyler yesem
Kızlarrr merhaba herkese bugün doktora gittim yüksek ihtimal kız bacak arası çıkıntı görmüyorum dedi ama kesin değil dedi yine sizede sormak istedim bacak arası görüntüsünü ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum❤
HahahaBabasına küsmüştür kızım, annesini çıldırttı bu hafta ahshgsg
hayırlı olsun çok sevindim :)Slm kızlar hepinizin hamileliğini Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
mesirmacunu Benimde sat 16 Eylül 11+6 haftalık hamileyim.
6+4 kese 7+4 kalp atışı duyuldu çok şükür.
5.gebeliğim 2 düşüğüm var.Bir kızım bir oğlum var yaş 36 inşallah hayırlı olanı nasip etsin Allah hepimize.
Biraz zor geçiyor bulantı, kusma,şişkinlik,gaz,kabızlık ama sonu güzel olacak.
olmuyo o işte kızlar bir şekilde babacı oluyor, babaları geldiğinde yelkenler foraa fıstıklardaHahahayaaa kıyamam fındık kızlar babacı olur derler biz anacı yapalım kızlarımızı hep bizim tarafımızda olsunlar inşallah
çok güzel bir isim kuzum , ekledim listeye :)mesirmacunu kuzum benim bebeğin adını Kumsal Devin yazar mısın
Hahahah hangisini kıskanıcağımı şaşırıcam belli olduolmuyo o işte kızlar bir şekilde babacı oluyor, babaları geldiğinde yelkenler foraa fıstıklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?