- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.801
Aç tok farketmezKızlar 2 li tarama da aç karnamı kan veriliyorudu 6 yıl geçti oek hatırlayamıyorım. Haftaya gideceğim ona göre giderim. Her ihtimale karşı sbah erkene aldım randevümü aç giderim diye
İnsülün direnci değilde tiroit problemim var sanırım ondan kaynaklı Türkiye’deki doktorlarla amerikadakiler farklı burda ilk hamile kalınca bütün vitaminlerin içinde olduğu bi hamile vitamini veriyorlar ve bu vitamini aldıktan sonra 20 haftaya kadar senin yediklerinin önemi yok çok yeme diyorlar. Sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün besleniyorum kilo verilir bir şekilde Allah sağlık versin bize ve bebişlereÇok şükür ben yediğimi sanıyorum ama yemiyor muyum acaba diyorumçok uzun zamandır öğle yemeği alışkanlığım yok yemek şeklinde değil ara öğün ara öğün sürekli yiyorum aslında. Kesinlikle bünye meselesi ama ben de almaya yatkınımdır normalde. Belki insülin direnci gibi kendini göstermeyen bi sıkıntı vardır baktırmış mıydın hiç işte o keyifle yiyemiyorken bir de dikkat etmek hiç kolay değil sağlıkları yerinde olsun da biz bir şekilde baş ederiz
Anladımm her yerin sistemi farklı tabi vardır bir bildikleriİnsülün direnci değilde tiroit problemim var sanırım ondan kaynaklı Türkiye’deki doktorlarla amerikadakiler farklı burda ilk hamile kalınca bütün vitaminlerin içinde olduğu bi hamile vitamini veriyorlar ve bu vitamini aldıktan sonra 20 haftaya kadar senin yediklerinin önemi yok çok yeme diyorlar. Sabah ve akşam olmak üzere 2 öğün besleniyorum kilo verilir bir şekilde Allah sağlık versin bize ve bebişlere
Kiza benzettimMerhaba anneler bizede yorum yapar mısınız çok merak ediyorum❤
3 gün aldım yine de vicdan yapıyorum salak gibi doktor 1 sene içinde 40 güne kadar verebilirim dedi gerekirse yine alacağımCanim ben 10 gün bir aldım 30 gün de bir aldım cumartesi gidecegim yine almam gerekirse yine alırım. 3 gün az almışken 10 gün al
Canım keyfi olarak almıyorsun ki sonuçta dinlenmen gereken durum var demek ki. Valla ben bundan önceki hamileliğim de vicdan yaptım ama bana sonucu manevi olarak çok kötüye patladı ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim şuan hiç bir şey umrumda değil gerekirse 32 ye kadar veririm diyor doktorum bana ve benim bebeğmden de hiç bir şey önemli değil senin yerinde olarak bir saniye düşünmem al zaten durumu atlatinca yine calisirsin3 gün aldım yine de vicdan yapıyorum salak gibi doktor 1 sene içinde 40 güne kadar verebilirim dedi gerekirse yine alacağım
Sistit nedir canım nioli yağı ne işe yarıyor benimde aşırı kasintim varSelam güzel anneler , bende de şu an sistit problemi var. Zaten hamilelik öncesinde de kronik olarak hep olurdu, nioli yağı ile çözmüştüm. Doktoruma bugün sordum 12 haftayı geçtiğim için kullanabilirsin dedi. Şu an 14+3. Tek bi damla külotta klitorise yakın olacak yere damlatıp havalandırarak kullanıyorum. Bir de monurol verdi. Umarım iyi gelir.
Guzel haberlerine cok sevindimKızlar bu gün kontrolümüz vardı, dört haftadan sonra. 12 haftalık oldu bebişimiz, zıpır zıpır zıplıyordu. Hala aklıma geliyor sabahtan beri gülümseyerek dolaşıyorum evde. İkili test için kan verdim. Bu karında batma gibi his ani hareket ettiğimde, hapşırdığımda ya da anlık bende de oluyor. Ama kocaman olmuş bebişler bu haftalarda çok normal bence. Bir de geçenlerde başım dönmüştü, tansiyonun anlık düşebilir çok normal dedi doktur. Tutun, otur, biraz soluklan gibi önerilerde bulundu. İçimizde bir canlı büyüyor ve biz onun bu anlarına şahitlik ediyoruz, galiba anne olmak dünyadaki en büyük mucizelerden biriUmarım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alır, onun kokusunu doyasıya içimize çekeriz
İdrar yolu enfeksiyonu canim nioli yagi da ben kullanmadim ama boyle seylere kotu kokuya falan iyi geliyomusSistit nedir canım nioli yağı ne işe yarıyor benimde aşırı kasintim var
selamlar, bu konuyu ben de çok araştırmıştım ve listemde alınacak bir kitap serisi var çok araştırdım ve çok faydasını görenler var çocuk gelişimiyle ilgili linkini bırakıyorum.Kızlar bişey sormak istiyorum ben işte çocuk yetiştirmek ile ilgili işte doğduktan sonra neler yapmam gerek nasıl davramam gerek bebeğe bunlarla ilgili kişisel gelişim kitaplari okuyup bilgilenmek istiyorum onerebileceginiz kitaplar var mı
çok haklısın kesinlikle rapor için endişelenme bu senin yasal hakkın sağlığın herşeyden daha önemli B bebekbeklemeceCanım keyfi olarak almıyorsun ki sonuçta dinlenmen gereken durum var demek ki. Valla ben bundan önceki hamileliğim de vicdan yaptım ama bana sonucu manevi olarak çok kötüye patladı ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim şuan hiç bir şey umrumda değil gerekirse 32 ye kadar veririm diyor doktorum bana ve benim bebeğmden de hiç bir şey önemli değil senin yerinde olarak bir saniye düşünmem al zaten durumu atlatinca yine calisirsin
hayırlı olsun canım darısı başımızaHerkese merhaba :) dün doktor kontrolüm vardı.15 haftalık olduk bugün itibariyle.dün kontrolde genetik test sonuçlarımızı da aldık.tertemiz çıktıcinsiyetimizi de öğrendik.kız bebek geliyor
ben denemiştim ama memnun kalmadım, ki normalde sık hamile kalan biriyim 1 yıl içinde 5 düşüğüm olmuştu ya ben kullanamadım ya da denk gelmedi bilmiyorum ama bu işin sırrı regl bittikten sonra gün aşırı birliktelik bence, regl düzenliyse zaten yumurtlama gününü tespit edebiliyorsunuz ki ben hep tespit etmiştim ve gün aşırı işe yaramıştı. Kısacası ben etki alamadım.Kızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
Canım ben kaç ovulasyon testi bitirdim sayısını hatırlamıyorum alanların yorumlarıda testi aldığım ilk ay hamile kaldım şeklindeydi piyasada ne marka varsa aldım çok denedim ama bence o testler stres yapıyor sonunda zamana bıraktım kendiliğinden olduKızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
katılıyorum, kesinlikle gebe kalmada psikoloji çok önemli kafada bitiyor işCanım ben kaç ovulasyon testi bitirdim sayısını hatırlamıyorum alanların yorumlarıda testi aldığım ilk ay hamile kaldım şeklindeydi piyasada ne marka varsa aldım çok denedim ama bence o testler stres yapıyor sonunda zamana bıraktım kendiliğinden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?