2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yaaaa kiyamam kız kalk gel valla ben o yönden çok şanslıyım benim de eşimin ailesi de herkesle aynı şehirdeyiz valla çok iyi oluyor kimse cagirmasa bile arayıp sana geliyorum diyorum hamiş olunca gelme diyemiyorlar tabi

Kesinleşmeden öğrenmek istemedim gen testi verdim 4 gün içinde belli olacak. Buraya yazarım. Sen ovulasyon testi yapmış miydin canım ve cinsiyet belli mi?
Evet ovilasyon testi ile hamile kaldım ama cinsiyet daha belli değil 11+4 günlügüm yukarda paylaştım ultrason görüntüsünü

Aynen valla ne tabaklar ne kahvaltılar miss bide uzun zamandır bekliyorlardı hamileligimi kim ne istesem yapıyor

Kızlar merhaba günaydın. Dün kontrolümüz vardı 12+5 te gittik. Ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği fln normal çıkınca ikili test yaptırmak istemedim fetal DNA zaten yaptırmayacaktım. İkili test sadece ihtimal verdiği için ve bir şey çıkması durumunda da aldırmayacağımız için gerek görmedik. Her şey normaldi çok şükür. Cinsiyetle ilgili de kesin değil ama kız gibi dedi. Cinsiyet çıkıntısı paralel bu durumlarda kız diye yorum yapabiliriz ama hiçbir şey almayın şimdilik dedi. Görüntüleri buraya ekliyorum siz de yorum yaparsanız çok sevinirim

Eklentiler

• F2FEC7BA-2E5C-4855-94DE-9AB6E29616C3.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 64
  • ABA94603-4B5C-44B0-B2EB-FFF36A7B25A8.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 60
mesirmacunu kusum benim kızımın adını da defne girer misin müsait olunca
Çok güüzell bi isim moniii :) adıyla yaşasın , ekledim
Kızlar 12.haftadan selamlar bugün ikili tarama testim vardı ayrıca doktor cinsiyetlerini de söyledi iki erkek %90 dedi o yüzden bence listeye ekleyebiliriz canım mesirmacunu
çoook sevindim canım hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar, ekledim listeye
#mesirnacunu beni de listeye eklermisin müsait olduğunda
Yaş 36
Sat 18 Eylül
İlk kalp atışı 6+2
Tahmini doğum 24 haziran
hoşgeldiiin ekledim listeye hayırlı olsunnn

Pardon 11+5 olacak. melegim can canım yorumunu bekliyorum

herkese merhabalar bugün 11+4 üz kontrolümüz vardı ense kalınlığı burun kemiği herleyi normal parmaklqrı bilr seçiliyor maşallah boyu 12+3 hafta ile uyumlu boy ölçümünde 1 hafta önden gidiyor babası gibi uzun olacak sanırım cinsiyet tam net demedi ama batiz bir çıkıntı da görmüyorum fetal dna sonucunu brkleyelim cinsiyet için bi tık daha büyümesi lazım dedi herşeyden önemlisi sağlıklı olduğunu gördüm ve o güzel minnak kalbinin sesini duydum Yaradana şükürler olsun bugünlere gelebildiğimiz için

Bana da kız gibi geldii maşallah her şey normal çıkmış çok şükür sağlıkla gelsin minikkkk

Ay ay ay ne güzel haberler maşallah ya çok şükür sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bence kesinlikle kız çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…