- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.881
Yaaaa kiyamam kız kalk gel valla ben o yönden çok şanslıyım benim de eşimin ailesi de herkesle aynı şehirdeyiz valla çok iyi oluyor kimse cagirmasa bile arayıp sana geliyorum diyorum hamiş olunca gelme diyemiyorlar tabiben de ailemden ve tüm arkadaslarımdan cok uzakta, baska bir sehirdeyim ve burada kimsemiz yok. canım inanılmaz gün tabagı istiyor :) böyle kısırla brownie birbirine değen tabaklardan :) gözümün önünden geciyor.. :))
Valla hiç saçma değil bende aynı şeyi soruyorum kendime bazen nete falan yazıyorumKızlar sacma gelebilir ama bir şey soracagım 14+2 15 haftalıkmı 14 haftalık mı oluyor
Kesinleşmeden öğrenmek istemedimCinsiyetin ne
Evet ovilasyon testi ile hamile kaldım ama cinsiyet daha belli değil 11+4 günlügüm yukarda paylaştım ultrason görüntüsünüKesinleşmeden öğrenmek istemedimgen testi verdim 4 gün içinde belli olacak. Buraya yazarım. Sen ovulasyon testi yapmış miydin canım ve cinsiyet belli mi?
Aynen valla ne tabaklar ne kahvaltılar miss bide uzun zamandır bekliyorlardı hamileligimi kim ne istesem yapıyorYaaaa kiyamam kız kalk gel valla ben o yönden çok şanslıyım benim de eşimin ailesi de herkesle aynı şehirdeyiz valla çok iyi oluyor kimse cagirmasa bile arayıp sana geliyorum diyorum hamiş olunca gelme diyemiyorlar tabi
Ay evett kendileri limon kadar mideleri kendilerinden büyükBide nasıl kaziniyor dimi yok anacim biz bu bıdıkları doyuramayacagiz anlaşıldı
Aynen aynen benimde öyle fırsattan istifade ediyorumAynen valla ne tabaklar ne kahvaltılar miss bide uzun zamandır bekliyorlardı hamileligimi kim ne istesem yapıyor
Maşallah maşallah diyelim yine deAy evett kendileri limon kadar mideleri kendilerinden büyük
Çok güüzell bi isim moniii :) adıyla yaşasın , ekledim
çoook sevindim canım hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar, ekledim listeyeKızlar 12.haftadan selamlar bugün ikili tarama testim vardı ayrıca doktor cinsiyetlerini de söyledi iki erkek%90 dedi o yüzden bence listeye ekleyebiliriz canım mesirmacunu
hoşgeldiiin ekledim listeye hayırlı olsunnn#mesirnacunu beni de listeye eklermisin müsait olduğunda
Yaş 36
Sat 18 Eylül
İlk kalp atışı 6+2
Tahmini doğum 24 haziran
Pardon 11+5 olacak.Kızlar merhaba günaydın. Dün kontrolümüz vardı 12+5 te gittik. Ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği fln normal çıkınca ikili test yaptırmak istemedim fetal DNA zaten yaptırmayacaktım. İkili test sadece ihtimal verdiği için ve bir şey çıkması durumunda da aldırmayacağımız için gerek görmedik. Her şey normaldi çok şükür. Cinsiyetle ilgili de kesin değil ama kız gibi dedi. Cinsiyet çıkıntısı paralel bu durumlarda kız diye yorum yapabiliriz ama hiçbir şey almayın şimdilik dedi. Görüntüleri buraya ekliyorum siz de yorum yaparsanız çok sevinirim
Bana da kız gibi geldiiKızlar merhaba günaydın. Dün kontrolümüz vardı 12+5 te gittik. Ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği fln normal çıkınca ikili test yaptırmak istemedim fetal DNA zaten yaptırmayacaktım. İkili test sadece ihtimal verdiği için ve bir şey çıkması durumunda da aldırmayacağımız için gerek görmedik. Her şey normaldi çok şükür. Cinsiyetle ilgili de kesin değil ama kız gibi dedi. Cinsiyet çıkıntısı paralel bu durumlarda kız diye yorum yapabiliriz ama hiçbir şey almayın şimdilik dedi. Görüntüleri buraya ekliyorum siz de yorum yaparsanız çok sevinirim
Ay ay ay ne güzel haberlerherkese merhabalar bugün 11+4 üz kontrolümüz vardı ense kalınlığı burun kemiği herleyi normal parmaklqrı bilr seçiliyor maşallah boyu 12+3 hafta ile uyumlu boy ölçümünde 1 hafta önden gidiyor babası gibi uzun olacak sanırımcinsiyet tam net demedi ama batiz bir çıkıntı da görmüyorum fetal dna sonucunu brkleyelim cinsiyet için bi tık daha büyümesi lazım dedi herşeyden önemlisi sağlıklı olduğunu gördüm ve o güzel minnak kalbinin sesini duydum Yaradana şükürler olsun bugünlere gelebildiğimiz için
Hayirli olsun canim amiiinnnkızım oluyor :) rabbim kimin yüreğinde ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlıkla kucagımıza amayı nasip etsin :)
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bence kesinlikle kız çok belliKızlar merhaba günaydın. Dün kontrolümüz vardı 12+5 te gittik. Ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği fln normal çıkınca ikili test yaptırmak istemedim fetal DNA zaten yaptırmayacaktım. İkili test sadece ihtimal verdiği için ve bir şey çıkması durumunda da aldırmayacağımız için gerek görmedik. Her şey normaldi çok şükür. Cinsiyetle ilgili de kesin değil ama kız gibi dedi. Cinsiyet çıkıntısı paralel bu durumlarda kız diye yorum yapabiliriz ama hiçbir şey almayın şimdilik dedi. Görüntüleri buraya ekliyorum siz de yorum yaparsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederimm. Kızı erkeği yok ama benim de gönlümden geçen kızdı çok şükürMaşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bence kesinlikle kız çok belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?