- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.961
Erkek hissettim bakınca hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar bende bugün ikili tarama ya girdim ama bana cinsiyet tahmini yapmadı çok merak ediyorum ya hele bakın siz bir tahminde bulunurmusunuz
Hayırlı uğurlu olsun canım Sağlıkla al kucağına inşallah
Teşekkür ederim canım benimErkek hissettim bakınca hayırlısı olsun canım
Benim resme de bak bakalım bende bugün gittim kontrole sen ne hissedeceksinTeşekkür ederim canım benim
Nerde paylaştın mı hemen bakayımBenim resme de bak bakalım bende bugün gittim kontrole sen ne hissedeceksin
Yaaaaaaa
Normalde anlamıyorum ama gördügüm gibi kız gibi geldi ay bu cinsiyet olayı bizi ne hale getirdiKizlar kontrolden geldim bebeğin durumu iyi çok şükür hadi bana da cinsiyet tahmini yapın bakalım
Amin caniiim cumlemizinkiYaaaaaaahissetmiştim ben bunu! sağlıkla gelsin miniğinn erkek annesiii
Tesekkurler canimmHayırlı uğurlu olsun canım Sağlıkla al kucağına inşallah
Normalde anlamıyorum ama gördügüm gibi kız gibi geldi ay bu cinsiyet olayı bizi ne hale getirdi
Bilmiyorum ki arada kaldım senin bbeğinde sanki kız gibi ama erkek gibi de olabilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSızce ne
Evet bugün paylaştım geçmişe bak görürsün canimNerde paylaştın mı hemen bakayım
Gördüm canım yorum da yaptım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet bugün paylaştım geçmişe bak görürsün canim
Bana elenatal 2 verdiKizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
SelammSelamm Bebik anneleri nasıl gidiyor gebelikkben çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için 12+3 üm şuandaa 16 17 haftalarda gideyim diyorum net öğrenmek icin sabahları mide bulantım devam ediyo çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum her sabah sizler nasılsınızz sanki günler geçmiyo gibiii
Bence de erkek kuzum :) maşallah sağlıkla gelsin
çok sevindiiim hayırlı olsun canım ekliyorum listeye :) ilk bebek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?