2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
Günaydın canım benim doktorumda gecen hafta imom ve demire baslattı o u içiyorum elenatal duymadım hiç

Kızlar günaydın nasılsınız. Ben bugün mutluyum galiba çok sessiz söylüyorum bıdığım duymasın bugün hiç bulantım olmadı dünde çok hafif olup geçmişti ben her sabah afedersiniz sadece öğüre öğüre safra çıkarıyordum ve sürekli bir geğirme vardı ama bir kaç gündür rahatım geçti mi dersiniz

Gecicek yavaş yavas Allah'ın izniyle

yavas yavas bulantılara veda edıyoruz heralde bende rahatım bu hafta

Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
Günaydınn imom duymadım ama elenatal 2’yi burada duydum. Elenatal 2 hamileliğin 13. Haftasından sonuna kadar kullanılan hamilelikte ihtiyaç duyulan tüm vitaminlerin olduğu bi takviye (folik asit dahil ama dozu daha düşük). Bayer markasının takviyesi ben ilaçta Bayere güvenirim, tabi benim tercihim siz yine araştırmadan, yorum okumadan karar vermeyin. Elenatal 2yi kullanmadım, kullanan tanıdığım da yok maalesef :) elimdeki diğer marka takviyeler bitmedi ama en kısa zamanda ondan alıcam ben de

Günaydın kızlar bende bugün ikili tarama ya girdim ama bana cinsiyet tahmini yapmadı çok merak ediyorum ya hele bakın siz bir tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-11-10-28-58-777_com.miui.gallery.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 382
mesirmacunu kontrolüm vardı 14+2 olmam gerekirken 14+5 normal dediii, bacakları açık değildi cinsiyet 2 hafta sonra bakalim dedi tam sonra bacaklarını açtı minigiiim sonra soyleyim mi dedii soyleyin hocam dedim eşim hemen ben gördüm sanki erkek gibi dedi doktor da evet erkek görünüyor ama 2 hafta sonra netlestirelim dedi resmine yorum bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…