- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.941
tesekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsunBenimde pazartesi 12+3 bakalım belli olacak mı heyecanla bekliyorum bide çok halsizim 2 gündür bebeğim için endişeliyim acaba nasıldır diye ne zamana kadar bu endişeler devam eder bilmiyorum tekrar hayırlı olsun canım
Günaydın canım benim doktorumda gecen hafta imom ve demire baslattı o u içiyorum elenatal duymadım hiçKizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
saglıkla büyüsün hiç anlamam boyle fotolardan ama minnoş bi kız gibi hissettim nedenseKizlar kontrolden geldim bebeğin durumu iyi çok şükür hadi bana da cinsiyet tahmini yapın bakalım
Bende öyle hissettim canım sağlıklı olsun da sağol canımsaglıkla büyüsün hiç anlamam boyle fotolardan ama minnoş bi kız gibi hissettim nedense
Gecicek yavaş yavas Allah'ın izniyleKızlar günaydın nasılsınız. Ben bugün mutluyum galiba çok sessiz söylüyorum bıdığım duymasın bugün hiç bulantım olmadıdünde çok hafif olup geçmişti ben her sabah afedersiniz sadece öğüre öğüre safra çıkarıyordum ve sürekli bir geğirme vardı ama bir kaç gündür rahatım geçti mi dersiniz
yavas yavas bulantılara veda edıyoruz heralde bende rahatım bu haftaKızlar günaydın nasılsınız. Ben bugün mutluyum galiba çok sessiz söylüyorum bıdığım duymasın bugün hiç bulantım olmadıdünde çok hafif olup geçmişti ben her sabah afedersiniz sadece öğüre öğüre safra çıkarıyordum ve sürekli bir geğirme vardı ama bir kaç gündür rahatım geçti mi dersiniz
erkrkKızlar cınsıyetı ne sızce
Canım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar sızce ne cınsıyetı
12 haftalıkCanım maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok belli olmuyor ama çıkıntı hafif yukarı doğru eğimli gibi gördüm bana da erkek gibi geldi gönlüne göre olsun inşallah kaç haftalıksınız??
GünaydınnKizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
Maşallah bir şey kalmamış sonraki kontrolde göstere erkekse12 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?