- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.981
merhaba :) genelde 12de öğreniliyor en erken , ondan önce öğrenenler fetal dna ile öğrendiler, ben 14+4'üm hala belli değil saklanıyor :)))Selamlar herkese Temmuz grubundayım ama muhtemelen doğum hazirana kayacak. Perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun öğrenenler en erken kaçıncı haftada öğrendi merak ediyorum
Selam canım bende senin gibi düşünüyorum 16. Haftada falan giderim sanırımSelamm Bebik anneleri nasıl gidiyor gebelikkben çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için 12+3 üm şuandaa 16 17 haftalarda gideyim diyorum net öğrenmek icin sabahları mide bulantım devam ediyo çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum her sabah sizler nasılsınızz sanki günler geçmiyo gibiii
hayırlı olsuuuun :) ekliyorum
Cuma günü cinsiyeti öğrenirsen banada yazarmısınnn lütfeeenSelamm
Benimde 12+3 bugünnn.
Cuma günü kontrolüm varr. Benimde mide bulantılarım hala devam ediyor öğürme olarak oluyor zaten çıkarma yok. İştahım 6. Haftadan beri yok aşırı seçiyorum bu iki gündür hep tostla geçirdimm.
İnşallah rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsinn benim 2 inci gebeliğim ilki kız ve hic böyle olmadımm çok rahat gecmisti bu seferki biraz zorlayıcı oluyoSelam canım bende senin gibi düşünüyorum 16. Haftada falan giderim sanırım12+5 im 3 gün önce senin gibi sabahları direk çıkarıyordum ama iki gündür rahatım çok şükür bugün hiç bulantım olmadı çok şaşırdım çıkarmadım da inşallah seninki de düzelir
12+2 de öğrendim ben ama kesin %100 dememişti 14 te kesinleştiSelamlar herkese Temmuz grubundayım ama muhtemelen doğum hazirana kayacak. Perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun öğrenenler en erken kaçıncı haftada öğrendi merak ediyorum
Olurr tabikii yazarımmCuma günü cinsiyeti öğrenirsen banada yazarmısınnn lütfeeenöğrenirsen bende erken gideyimm
Doktorum hem ense kalınlığına felanda bakacak. 2li tarama testi isteyebilir benden.Cuma günü cinsiyeti öğrenirsen banada yazarmısınnn lütfeeenöğrenirsen bende erken gideyimm
Benimde resmide tahmin eder misiniz. Pozisyonda değil ama.Bence de erkek kuzum :) maşallah sağlıkla gelsin
Hani kız yorumun görünmüyorGördüm canım yorum da yaptım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Normalde anlamıyorum ama gördügüm gibi kız gibi geldi ay bu cinsiyet olayı bizi ne hale getirdi
Evet ilkçok sevindiiim hayırlı olsun canım ekliyorum listeye :) ilk bebek miydi
Hmm anladim , banada söylemisti doktorum ama ben taramalara girmeyi tercih etmiyorumDoktorum hem ense kalınlığına felanda bakacak. 2li tarama testi isteyebilir benden.
Amin aminİnşallah rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsinn benim 2 inci gebeliğim ilki kız ve hic böyle olmadımm çok rahat gecmisti bu seferki biraz zorlayıcı oluyocinsiyetini çok merak ediyorum genelde kızda mide bulantısı kusma olur diyolar ama benim ilkinde hiç olmadı kız olmasına rağmenn
Kızımda doktorum 15. Haftaya kadar bekletti beni. Şimdi yeni bir doktora başlıyorum bakalım bi yorum yapacak mı merak ediyorummerhaba :) genelde 12de öğreniliyor en erken , ondan önce öğrenenler fetal dna ile öğrendiler, ben 14+4'üm hala belli değil saklanıyor :)))
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik12+2 de öğrendim ben ama kesin %100 dememişti 14 te kesinleşti
Benim mart ayında bir kürtajım var 7. Haftada kalbi durmuştu. 7 ay sonra ilk klomeni kullandığım ay hamile kaldım.Hmm anladim , banada söylemisti doktorum ama ben taramalara girmeyi tercih etmiyorumkacıncı gebeligin
Sende kız hissettin bakalım hayırlısı bir oglum var bide kızım da olsa tadindan yenmezBak burda kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?