2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
merhaba :) genelde 12de öğreniliyor en erken , ondan önce öğrenenler fetal dna ile öğrendiler, ben 14+4'üm hala belli değil saklanıyor :)))

Selam canım bende senin gibi düşünüyorum 16. Haftada falan giderim sanırım 12+5 im 3 gün önce senin gibi sabahları direk çıkarıyordum ama iki gündür rahatım çok şükür bugün hiç bulantım olmadı çok şaşırdım çıkarmadım da inşallah seninki de düzelir

Cuma günü cinsiyeti öğrenirsen banada yazarmısınnn lütfeeen öğrenirsen bende erken gideyimm

İnşallah rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsinn benim 2 inci gebeliğim ilki kız ve hic böyle olmadımm çok rahat gecmisti bu seferki biraz zorlayıcı oluyo cinsiyetini çok merak ediyorum genelde kızda mide bulantısı kusma olur diyolar ama benim ilkinde hiç olmadı kız olmasına rağmenn

12+2 de öğrendim ben ama kesin %100 dememişti 14 te kesinleşti

Amin amin demek ki kız ya da erkekten daha çok bünye ile alakalı benim nasip olursa ilk gebeligim erkek hep zorlayıcı oluyor diyorlar ama bilmiyorum sabırla bekliyorum sağlıkla kolaylıkla gelsin de bebeğim ben hep erkek hissediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…