2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım benim yeşil değil sarı akıntım vardı söyledim birde yanmam vardı fitil verdi doktorlar da gerekmedikçe vermiyorlar zaten ama yinede insan kullanırken tedirgin oluyor bende dün başladım kullanmaya

Yaaa öyle mi diyorsunuzzz
Çevremdekilerde hep erkek hissediyor
Ama eşimle ben hep kız görüyoruz rüyamızda bakalım cuma günü 13 haftalık oluyoruz doktor tahminde bulunacak mı
Evet bir seyler gordum pipi gibihayirlisiyla sagliklisiyla gelsinlerde kiz erkek farketmez inşallah. Doktorda bana kiz gibi gordum ama haftaya gel dedi. İşte 18 inde randevum var şuan tam 14. Haftamizdayiz çok sukur

Bende vicks falan sürüyorum bugün kahve içtim baya bir geçti inşallah sadece hormonlardandır çocuğu olan arkadaşlarıma soruyorum yaşadığın tüm anormallikler normaldir diyorlar :)

Ay evet bende aylardır kahve içmiyordum bugün deniyim dedim baş ağrım geçti çok şaşırdım ve sevindim sabahtan beri tahtaya vuruyorum

02.10.2023 son adet tarihim
29 yaşındayım
4+3 keseyi gördüm
7+3 kalp atışı

Yaşım 34, SAT 22 Eylül, Keseyi 6 haftada gördüm. İkinci bebeğim, ama mucize bebek. İsmim Lamiya. Cinsiyeti daha belli değil.

Ay evet bende aylardır kahve içmiyordum bugün deniyim dedim baş ağrım geçti çok şaşırdım ve sevindim sabahtan beri tahtaya vuruyorum

Ayy maşallahh çok sevindim ben artık günde bir tane ya da iki tane içiyorum. Onun yerine kafein içeren çayı ve çikolatayı sıfırladım nerdeyse

Hala inanamıyorum.. Bir yanım her sey yolunda giderken öylesine minnet ve şükür dolu, bir yanım ya bebegime bir sey olursa diye her zaman tetikte ve evhamlı.. Hamile kaldığımdan beri bir sürü duyguyu, kocaman bir duygu bulutu gibi yasıyorum.. Tüm bebeklerimiz saglıkla büyüsün, saglıkla dünyamıza gelsinler..

Merhaba, Fetal DNA sonucumuz tertemiz cıktı. Bir kızımız oluyor :)

canımm çok sevindim hayırlı olsun :) gerçekten hamilelik çok değişik ve güzel bir duygu bulutu , Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza nasip etsin bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…