- 14 Haziran 2019
- 13.408
- 47.204
- 598
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.041
Aa ıcınde varsa ne guzel ekstra onu ocmekle ugrasmayacaksındemir başlamadı bana ama verdiği vitaminde demir de varmış Orzak markasının Ocean Mummy Omega-3 Multivitamin Multimineral isimli vitaminini kullanıyorum yine aynı markanın d3 ünü kullanıyorum
evet valla güzel denk gelmiş bir sürü vitamin var içindeAa ıcınde varsa ne guzel ekstra onu ocmekle ugrasmayacaksın
Şifa olsunevet valla güzel denk gelmiş bir sürü vitamin var içinde
Ay valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yaniacemiyogi selam canım doktor konyrolündeki videodan aldım bu görüntüyü bacak arasındaki beyazlığa bak bakalım cinsiyeti tahmin edebilecekmisin, doktorum net belli olmuyor bir tık daha büyümesi lazım dedi bakalım senşn teoriye göre ne çıkacak
hahaha tamam canım hiç önemli değil bu hafta nıft sonucum gelicek zaten öğreneceğiz cinsiyetiAy valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
Süperrrhahaha tamam canım hiç önemli değil bu hafta nıft sonucum gelicek zaten öğreneceğiz cinsiyeti
hadi bakalım hayırlısı :) bana hep kız gibi geliyor hislerim o yönde bekleyip göreceğizSüperrrhayırlı haberlerle gelsin inşallahhh o zaman hissettiğimi söyliyim erkekte yoğunlaştım sebebi yok
ben böyle bişey yaşamadım canım tansiyonunu da ölçtün mü? geçmiş olsun bu arada daha iyimisin şimdiKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
Yok olcmedim esim de yanimda degildi yerimden kalkamadim ki zar zor nabzimi saymaya calistim. İyiyim bi anda geldi gecti..ben böyle bişey yaşamadım canım tansiyonunu da ölçtün mü? geçmiş olsun bu arada daha iyimisin şimdi
Canım daha iyi misin biraz hava al istersen vücutta farklı değişiklikler olabiliyor birden bebeğimiz bize biz bebeğimize alışmaya çalışıyoruz ve ara ara tepkiler oluyor bu tarz inşallah önemli birşey değildir kafana takma bununla geçmiş olsun tekrar olursa bı gidersin Dr a ya da sağlık ocağı falan varsa ya da eczane tansiyonunu ölçtur bı ya da evde varsa ara ara ölçKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
Sag ol canim iyiyim bi anda geldi gectiCanım daha iyi misin biraz hava al istersen vücutta farklı değişiklikler olabiliyor birden bebeğimiz bize biz bebeğimize alışmaya çalışıyoruz ve ara ara tepkiler oluyor bu tarz inşallah önemli birşey değildir kafana takma bununla geçmiş olsun tekrar olursa bı gidersin Dr a ya da sağlık ocağı falan varsa ya da eczane tansiyonunu ölçtur bı ya da evde varsa ara ara ölç
Canım ben yaşadım aynı senin gibi, biraz kendini gözlemle bu süreçte. Benimki kahveden sonra olmuştu, normalde günde bir fincan içebiliyoruz ama ben onu bile içemiyorum tıpkı senin gibi nabzım aşırı yükseliyor yerimden kalkamıyorum çok kötü bi his. Geçmiş olsun çokKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
Bende bunu sormak için geldim canım 12+2deyim. Dun aksamdan itibaren sizlama ağrı bide belime de vuruyor biraz korktumKizlar merhaba bu gün sabahtan beri karnımın faklı yerlerinde iğne batması sizlama gibi bir şey oluyor böyle olan var mı acaba
Bana da hep oluyor okul zamanında kahveyi abartmaktan çarpıntı olayı bende kalıcı oldu bazen kafein almasam da aynısını yaşıyorum bu dönemdeKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
geçmiş olsun canım istirahat et biraz arada oluyormuş böyle şeylerYok olcmedim esim de yanimda degildi yerimden kalkamadim ki zar zor nabzimi saymaya calistim. İyiyim bi anda geldi gecti..
Ben ondan çok çektim gerçekten 12-13-14’te. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrı dediğimiz olay tavan yaptı çok sıklaştı 15+5teyimKizlar merhaba bu gün sabahtan beri karnımın faklı yerlerinde iğne batması sizlama gibi bir şey oluyor böyle olan var mı acaba
gözün aydın canım cinsiyeti söylediler miKızlar fetal dna sonucum geldi Fransa’ya gitmişti 9. Günde aldık sonucu negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?