- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.101
Ay vallah canim o kadar etkili ki rüyalar beni çok etkiliyor birde dünden beri şu batmalarim olunca acaba mı diye düşünüyor insanöyle rüyalar bende görüyorumsanırım hormonlardan
amiiin canım benimRabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah
ne zaman kontrolün ? insan görünce rahatlıyorAy vallah canim o kadar etkili ki rüyalar beni çok etkiliyor birde dünden beri şu batmalarim olunca acaba mı diye düşünüyor insan
İki gün önce kontrollde gördüm iydi çok şükür ama iki gündür karnimda batmalar hissediyorum birde bu rüyalar beni çok etkiledine zaman kontrolün ? insan görünce rahatlıyor
Kizlar akşam rüya gördüm ve şok etkilendim sabahtan beri acaba bebeğim iyi mi diye düşüp duruyorum
Rabbim korusun onları daha önce de kayiplarim olduğu için ağrıdan sizidan birde bu rüyalar eşlik edince artık sitres oluyor insanBen öyle korkularım olunca eşime gel kalbini dinle bebeğin diyorum. Duyuyor. Taklit et bakim, benim kalbimle karıştırma diyorum. Normal kalpten çok daha hızlı atıyor, ayırt ediliyor diyor. Ama wc varken ya da yemek yedikten sonra gurlamalardan duymuyormuş. Allah esirgesin bebişlerimizi.
sağol canım ❤çok sevindiiiim kuzuum :) hayırlı uğurlu olsun
İster istemez kafana taktığın için rüyanda görüyorsun canımRabbim korusun onları daha önce de kayiplarim olduğu için ağrıdan sizidan birde bu rüyalar eşlik edince artık sitres oluyor insan
Oh çok şükürrrMerhaba, Fetal DNA sonucumuz tertemiz cıktı. Bir kızımız oluyor :)
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımmbenim de bugün kontrolüm var kızlar , sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
Bende görüyorum sürekli dua ederek uyu rahat uyursun canimAy vallah canim o kadar etkili ki rüyalar beni çok etkiliyor birde dünden beri şu batmalarim olunca acaba mı diye düşünüyor insan
güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :)benim de bugün kontrolüm var kızlar , sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
maşallahHEYOOOOO , NIPT sonucumuz geldiiii çok şükür bebeğim sağlıklımesirmacunu listeyi güncelleyebilirsin oğlum olacak
sevindirici haberlerle gel hadibenim de bugün kontrolüm var kızlar , sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
Hahaha bak bu çok doğru bir yorum olmuş cidden de öyleBende vicks falan sürüyorum bugün kahve içtim baya bir geçti inşallah sadece hormonlardandırçocuğu olan arkadaşlarıma soruyorum yaşadığın tüm anormallikler normaldir diyorlar :)
Hayırlı olsunnn inşallah hep iyi olursunuzz :)kızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh
Maşallaahhhkızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh
Bende öyle yapıyorum canimBende görüyorum sürekli dua ederek uyu rahat uyursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?