- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.926
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.061
Bende ne cay var ne kahve kuzumCanım ben yaşadım aynı senin gibi, biraz kendini gözlemle bu süreçte. Benimki kahveden sonra olmuştu, normalde günde bir fincan içebiliyoruz ama ben onu bile içemiyorum tıpkı senin gibi nabzım aşırı yükseliyor yerimden kalkamıyorum çok kötü bi his. Geçmiş olsun çok
Çünkü hem progestan fitil hemde iğne kullanıyorum son bir tane kaldı.yapma yapma boşver bebişlerimi daha kıymetli ben de yapmıyorum
Bende aynı o sekill canimBende bunu sormak için geldim canım 12+2deyim. Dun aksamdan itibaren sizlama ağrı bide belime de vuruyor biraz korktum
Bende de arada oluyordu ama bu. Gün hep olunca korkltum biraz acikcasiBen ondan çok çektim gerçekten 12-13-14’te. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrı dediğimiz olay tavan yaptı çok sıklaştı 15+5teyim
cumartesi akşamı oldu bana , fenaydı , tansiyon aletini taktım hemen, 115 civarı nabız çıktı, ama tansiyonum normaldi , sonra normale döndü çok şükürKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
oluyor adaşım , batma tarzı şeyler karında ve vajina kısmında oluyorKizlar merhaba bu gün sabahtan beri karnımın faklı yerlerinde iğne batması sizlama gibi bir şey oluyor böyle olan var mı acaba
Benim daha önce de oluyordu şimdi de arada oluyor ama dakikada 120 geçerse doktora görünmelisinKizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
Yaaa benim de bugün 9. gün, benim de Fransa'ya gitti daha gelmediiiKızlar fetal dna sonucum geldi Fransa’ya gitmişti 9. Günde aldık sonucu negatif
Benimde 12. Haftaya girdiğim gün öyle olmuştu arada oluyor iğne batması kramp gibioluyor adaşım , batma tarzı şeyler karında ve vajina kısmında oluyor
Canımm hayırlı olsun çok sevindimHEYOOOOO , NIPT sonucumuz geldiiii çok şükür bebeğim sağlıklımesirmacunu listeyi güncelleyebilirsin oğlum olacak
sağol canım , ben tanıdık biryere yaptırmıştım oranın müdürü aradı beni doğrudan daha rapor ekrana düşmedi ben sabahtan beri kontrol ediyordum sayfayı. Çok şükür sağlıklı bebeğiniz hiçbir sorun yok bebeğinizin cinsiyeti de erkek dediCanımm hayırlı olsun çok sevindim
Darısı benim de başıma yaaa... Nasıl geldi sonuç, direk doktor mu aradı? Mail mi attılar?
kıızzzz doğru bildin erkekmişAy valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
Canım oluyordu ama bu kadar üst üste ilk defa bui gün oluyoroluyor adaşım , batma tarzı şeyler karında ve vajina kısmında oluyor
Harika haberrHEYOOOOO , NIPT sonucumuz geldiiii çok şükür bebeğim sağlıklımesirmacunu listeyi güncelleyebilirsin oğlum olacak
HEYOOOOO , NIPT sonucumuz geldiiii çok şükür bebeğim sağlıklımesirmacunu listeyi güncelleyebilirsin oğlum olacak
bende 13+2 deyim bugün ve tam kasıklarımın olduğu bölgede minik minik içten sanki derimin içi kaşınıyor gibi oluyor sizden olanınız var mı?Ben ondan çok çektim gerçekten 12-13-14’te. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrı dediğimiz olay tavan yaptı çok sıklaştı 15+5teyim
Erkek canımAy valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
Yaaaaa o kadar sevindim ki maşallahh sağlıkla da gelsin aramıza minikkkkkıızzzz doğru bildin erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?