- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.161
hayırlı olsun canım ekledim :)Benim de bugün test sonucum geldi kızlar çok şükür temiz ve testle de kızım olacağı netleştimesirmacunu ekleyebilir misin
bence pipi buEki Görüntüle 3351883 Eki Görüntüle 3351884 İyi akşamlar herkesebenim bebis bizimle oynuyor resmen cinsiyet konusunda bu pipi mi 3 çizgi mi arkadaşlar anlayan var mı birinde 3 çizgi birinde pipi gibi
Aaaaaaa kaldım böyleEki Görüntüle 3351883 Eki Görüntüle 3351884 İyi akşamlar herkesebenim bebis bizimle oynuyor resmen cinsiyet konusunda bu pipi mi 3 çizgi mi arkadaşlar anlayan var mı birinde 3 çizgi birinde pipi gibi
cok sevındım saglıkla gelsın prenseskızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh
Gittinmi doktora canım naptınOlurr tabikii yazarımm
Doktor bi kaç defa sormama ustelememe rağmen erkek dedi canim senin çok uzunmuş kordon muydu acaba sende görünen ben kordon mu dedim hayır dedi doktor baya emin konuştu 3 kere gösterdi bize pipi diye ama ben hala emin olamıyorum 3 çizgi olan goruntu bana o pipi gibi gozuken sey klitoris mi acaba diye dusunduruyor . 12+6 günlükken çekilen görüntü bu canımAaaaaaa kaldım böylekaçıncı hafta bu canım bi de popişten mi göbüşten mi bu görüntüler benimki de aynı böyleydi hatta herkes erkek demişti uzun bi çıkıntı olmasına rağmen erkek değilmiş bence üstteki daha yakın daha net bi resim erkek olsaydı orda daha çok belli ederdi gibi geldi bana doktor ne dediii sağlıkla gelsin minikkk
aminn canım teşekkür ederim , cümlemizinkiiicok sevındım saglıkla gelsın prenses
bende de oluyor canım doktor normal karşıladı , magnezyum yazdı destek olarakkızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
hayırlı olsun :)Benimki de kızzzz...
bıdahakı gıdısımde sorayım o zaman bendebende de oluyor canım doktor normal karşıladı , magnezyum yazdı destek olarak
Ooooooo gelsin pembis pembissskızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh
Askosuuubıdahakı gıdısımde sorayım o zaman bende
Bende de bi sislik hissi var yani icerden geriliyormus gibi… normaldir diye dusunuyorumkızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
Yanma gibi hissediyomusunBende de bi sislik hissi var yani icerden geriliyormus gibi… normaldir diye dusunuyorum
Yanma gibimikızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?