2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yaseemiiniiim canım çok sevindim, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah minnoş kızını :)
kuzummm güzel arkadaşım , o kadar değerli ki senden bu mesajı almak, ağlattın beni :) Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım benim güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

kuzummm güzel arkadaşım , o kadar değerli ki senden bu mesajı almak, ağlattın beni :) Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım benim güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

Artık burada olamasam da kopaamadım girip arada okuyorum , diyorum olsaydı bu kadar olcaktı vs vs. ama sizin güzel haberlerinize çok seviniyorum...

İnşallah kuzum doğru zamanda hayırlısıyla inşallah dua et kuzum aklına geldikçe olur muu :)

heeep dualarımdasın güzel kalplim :) Rabbim çoook güzel günler göstersin

Ayy kızların sayısı artıyoor. Sağlıkla, hayırla gelsin inşallah tüm bebişler . Doktor bize de 12. haftada kız gibi görünüyor demişti, ben de heyecanla 16. hafta kontrolünü bekliyorum
Ayni bize de aynisini dedi doktor haftaya netleşecek bakalım merakla bekliyorum

İyi akşamlar herkesebenim bebis bizimle oynuyor resmen cinsiyet konusunda bu pipi mi 3 çizgi mi arkadaşlar anlayan var mı birinde 3 çizgi birinde pipi gibi

Merhaba kızlar bu topikte aranıza yeni katılıyorum 11 haftalık hamileyim sat 09.10.2023. Keseyi 4+5 te , 6+6 da ise kalp atışımızı dinledik. İlk gebeliğim Bir de sorum olucak bu haftalarda ikili test yapılması gerekiyormuş yaptıranlar nasıl yapılıyo bu test acaba:) Birde cinsiyetini öğrenmek için aşıırıı sabırsızım 12 haftada gösterirmi acaba kızlar ya

Hayırlı uğurlu olsun canım bende geçen hafta yaptırdım. Ultrasondan doktor ense kalınlığını söylüyor burun kemiğini söylüyor sonrasinda da kan veriyorsun bir form doldurup. Ama oda olasılık üzerine bana inşallah az olan olasılıkta olmani isterim dedi. Ama bir de fetal DNA var onun da fiyatı biraz pahalı daha net sonuç ve cinsiyet beriyor. Ve 12.haftada %70 kız dedi tahmini olarak. Kimisi 11. Haftada bile öğreniyor kimisi de 13-14 haftalarda bile nazlanip göstermiyor

Teşekkür ederim canım o zaman basit bişey ikili test. Fetal DNA dediğini devlet yapıyormu ? Hayırlısı olsun inşallah annesi kadar tatlı bir kızın olur Ben hem özelede gidiyorum hem devlete. Devlet hastanesinde doktorlar 4 aydan önce söylemiyormuş yanlışlık olmasın diye de bakalım özeldeki doktorum ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…