- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.141
SüpeerrrSonunda NIPT sonucumuz geldiii bizim de
Çok şükür bir sıkıntı yokmuş, her şey yolundaOğlum olacak güzel hamişlerim
mesirmacunu tablo için kesin bilgi geldi
Evet canım kızYaaa benim de bugün 9. gün, benim de Fransa'ya gitti daha gelmediii
Çok sevindim canım, hayırlı olsun, cinsiyette kesinleşti o zaman
marryyyy :) çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah oğluşun :)Sonunda NIPT sonucumuz geldiii bizim de
Çok şükür bir sıkıntı yokmuş, her şey yolundaOğlum olacak güzel hamişlerim
mesirmacunu tablo için kesin bilgi geldi
kızlarrr şimdi geldim , çok şükür iyiyizzz :))) nasipse bir kızımız olacak inşallahhhhh
kuzummm güzel arkadaşım , o kadar değerli ki senden bu mesajı almak, ağlattın beni :) Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım benimYaseemiiniiim canım çok sevindim, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah minnoş kızını :)
kuzummm güzel arkadaşım , o kadar değerli ki senden bu mesajı almak, ağlattın beni :) Rabbim sana da en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım benimgüzel haberlerini dört gözle bekliyorum
heeep dualarımdasın güzel kalplim :) Rabbim çoook güzel günler göstersinArtık burada olamasam da kopaamadım girip arada okuyorum , diyorum olsaydı bu kadar olcaktı vs vs. ama sizin güzel haberlerinize çok seviniyorum...
İnşallah kuzum doğru zamanda hayırlısıyla inşallah dua et kuzum aklına geldikçe olur muu :)
İnşallah canım arkadaşım hepimizeheeep dualarımdasın güzel kalplim :) Rabbim çoook güzel günler göstersin
MaşallahBenim de bugün test sonucum geldi kızlar çok şükür temiz ve testle de kızım olacağı netleştimesirmacunu ekleyebilir misin
Gayet normal akıntı olabilir, fitilin bi kısmı dısarı da cıkabilir sonradanKizlar bu doktorun verdiği fitilden sonra afdersiniz daha çok akıntım geliyor hem beyaz hemde su gibi resmen piskolojim bozuldu
Ayni bize de aynisini dedi doktorAyy kızların sayısı artıyoor. Sağlıkla, hayırla gelsin inşallah tüm bebişler. Doktor bize de 12. haftada kız gibi görünüyor demişti, ben de heyecanla 16. hafta kontrolünü bekliyorum
Eki Görüntüle 3351883 Eki Görüntüle 3351884 İyi akşamlar herkesebenim bebis bizimle oynuyor resmen cinsiyet konusunda bu pipi mi 3 çizgi mi arkadaşlar anlayan var mı birinde 3 çizgi birinde pipi gibi
Bence olabilir canım bir fincan iç bakalım geçecek miHahaha bak bu çok doğru bir yorum olmuş cidden de öyleben de hiç kahve içmiyorum canımda istemiyor ondan mı ağrıyor aceba ara ara
Hayırlı uğurlu olsun canım bende geçen hafta yaptırdım. Ultrasondan doktor ense kalınlığını söylüyor burun kemiğini söylüyor sonrasinda da kan veriyorsun bir form doldurup. Ama oda olasılık üzerine bana inşallah az olan olasılıkta olmani isterim dedi. Ama bir de fetal DNA var onun da fiyatı biraz pahalı daha net sonuç ve cinsiyet beriyor. Ve 12.haftada %70 kız dedi tahmini olarak. Kimisi 11. Haftada bile öğreniyor kimisi de 13-14 haftalarda bile nazlanip göstermiyorMerhaba kızlar bu topikte aranıza yeni katılıyorum11 haftalık hamileyim sat 09.10.2023. Keseyi 4+5 te , 6+6 da ise kalp atışımızı dinledik. İlk gebeliğim Bir de sorum olucak bu haftalarda ikili test yapılması gerekiyormuş yaptıranlar nasıl yapılıyo bu test acaba:) Birde cinsiyetini öğrenmek için aşıırıı sabırsızım 12 haftada gösterirmi acaba kızlar ya
Ben de tedirgin oldum canım ama burdaki cevaplar bir nebze rahatlatıcı oldu benim içinGayet normal akıntı olabilir, fitilin bi kısmı dısarı da cıkabilir sonradan
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun canım bende geçen hafta yaptırdım. Ultrasondan doktor ense kalınlığını söylüyor burun kemiğini söylüyor sonrasinda da kan veriyorsun bir form doldurup. Ama oda olasılık üzerine bana inşallah az olan olasılıkta olmani isterim dedi. Ama bir de fetal DNA var onun da fiyatı biraz pahalı daha net sonuç ve cinsiyet beriyor. Ve 12.haftada %70 kız dedi tahmini olarak. Kimisi 11. Haftada bile öğreniyor kimisi de 13-14 haftalarda bile nazlanip göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?