2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sen nasılsın bebeğimm baktırdınmı
acile gittim iki gun once aksam canım kasık ve bel agrım var dıye normalmıs bı sorun yok dedı doktor cok zorlanırsan parol ıcebılrsın deı cok sukur bısey cıkmadı işte hafıf hafıf kasık ve bel agrılarım var onlarda normal heralde dıye cok onemsememeye calısıyorum. kızlarda bu kadar oldugunu hatırlamıyorum ama ondan endıselendım

Reactions: Jou
Unutman cok normal kuzumm kimisi sırtı çok ağrırr belkide 2 ci gebe seninde farklı geçiyor ondanda hatırlamıyor olabilirsin benimde ilk gebe senin ki gibi olurdu simdi hiç ağrimiyo bazen endişelenmyor degilim bende yani

allah korusun hepsını artık joucum bız elımızden gelenı yapalımda

kuzuum çok sevindim :) ayy akıntılar bende de çok hatta bugün idrar tahlili vermeyi düşünüyorum , doktorlar normal dese bile bize yetmiyor
Teşekkür ederim canım! aynen öyle ya çok büyük ihtimalle normal çıkacak ama tedbiri elden bırakmamakta fayda varr ayrıntılı için 19 ocağa randevu verdi bakalım nasipse 21+1 oluyorum o gün, transvajinal bakacakmış 25-30 dk sürer dedi merakla o günü bekliyorum şimdi

detaylıyı vajınal mı bakacakmıs doktorun pekı

çok heyecanlı günler bizi bekliyor inşallah kuzum yaaa :) 29 ocak benim de ayrıntılı ultrason randevum nasipse, vajinal bakıldığını bilmiyordum ben, sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh

çok heyecanlı günler bizi bekliyor inşallah kuzum yaaa :) 29 ocak benim de ayrıntılı ultrason randevum nasipse, vajinal bakıldığını bilmiyordum ben, sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
Amiinn inşallah valla benim ilk kez karından baktı o da eşimle gittim diye, yoksa yine vajinal bakacaktı, hakkı da var bu sefer her yerini çok net göremedim bi sıkıntı yok diye uzatmadı o yüzden sanırım yetmedi bana 1 ay bekliyoruz 2 dk görüyoruz

Canım sonuclarin nasıl atar mısın benim de çıkmış ama daha on gün var randevuya
Sonuçları almadık kuzum şehirdışındayım diye dru aradık o baktı bize konustuk arayıp sorabilirsin genelde 2li tarama sonucu için gitmene gerek yok aramak lazımmış

Sonuçları almadık kuzum şehirdışındayım diye dru aradık o baktı bize konustuk arayıp sorabilirsin genelde 2li tarama sonucu için gitmene gerek yok aramak lazımmış
Anladım canım ama benim doktorum özel değil devlette o yüzden randevu almadan gidemiyoruz neyse beklicez artık ben yaptırmayı düşünmüyordum bir anda oldu artık hayırlısı

yurtdışındasın dimi canım sen ? ondan mı böyle prosedür acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…