- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.341
Bende öyleyim sürekli uyuyorumKızlar kahvaltıdan sonra 2 gündür yatıp uyuyorum. Sizin de gün içinde uykunuz geliyor mu? Az önce eşim eve geldi yemek yapamadım sürekli uyudum bugün diye oturup ağladım...
Vaktiniz varken uyuyun kızlar bizde iş yerinde masa başında uyuklamaya çalışıyoruzBende öyleyim sürekli uyuyorum
Bu guncelleme bana da yeni geldi… gun icinde uyuyamazsam da gece erkenden bayiliyorum koltuktaKızlar kahvaltıdan sonra 2 gündür yatıp uyuyorum. Sizin de gün içinde uykunuz geliyor mu? Az önce eşim eve geldi yemek yapamadım sürekli uyudum bugün diye oturup ağladım...
Biz yılbasından önce 32.500 fiyat sabitlemelerini rica ettik. 8 Ocak kontrolden sonra gidip aldık. Aynı setin güncel fiyatı 40.000 olmuştualmila'ya haftasonu bende gittim 45000 fiyat aldımsiz ne kadara aldınız
Korkma canım cok erken kelebek gibi bi pıt pıt eder daha olmazz o anca 5 aydan sonra tam hissedersinKızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben birkaç gün önce sanki hissettim ama dünden beri pek bir şey yok ister istemez korktum
Bende bir kaç gün önce oluyordu dünden beri Yok o pıt pıt hissiKorkma canım cok erken kelebek gibi bi pıt pıt eder daha olmazz o anca 5 aydan sonra tam hissedersin
Sik sık olmuyorr canım benimde olmuştuBende bir kaç gün önce oluyordu dünden beri Yok o pıt pıt hissi
Teşekkür ederim canımSik sık olmuyorr canım benimde olmuştu
MerhabaaYa sonunda bebişi ben de hissettim, çok kısaydı ama çok güzeldi
teşekkür ederim :) valla ben hep okuyordum şimdi de bende sorunlarımı yazmak istiyorum hamiş arkadaşlarım yardımcı olur inşallah
ne diyosuuuuğğğğğnnnnnn haydiii hayırlı olsun canım jouuuuu :) sağlıkla gelsin paşam da paşaaam :)
tabii oluruz canım :) burada dertleşiyoruz sorunlarımızı dinliyoruz birbirimize destek oluyoruz, bazen bizde olan bir ağrının başkasında da olması mutluluk veriyor :)) dmeek herşey yolunda diyebiliyoruzteşekkür ederim :) valla ben hep okuyordum şimdi de bende sorunlarımı yazmak istiyorum hamiş arkadaşlarım yardımcı olur inşallah
Hahahaha paşamm da paşaamm bu iyiydiine diyosuuuuğğğğğnnnnnn haydiii hayırlı olsun canım jouuuuu :) sağlıkla gelsin paşam da paşaaam :)
Bünyen daha tam alışmamış canım ondanBen şimdi 19+6 hamileyim ama hala o kadar kusuyorum ki hiç bir ilaç serum fayda etmiyor sabah gözümü açıyorum kusuyorum ilacımı içiyorum kusuyorum hastanede yattım kaç kez ama fayda etmiyor gerçekten ilk bebeğim erkek bebek piskolojim çökmüş durumda gerçekten ve bu hafta karnimda hep ağrı var taş gibi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?