- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.481
Maşallah Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba kizlar ben tup bebekle hamile kaldim suan 16+2 bi kizim olacak Allah in izniyle cift emriyodan 1 tane tuttu yaş 39 ilk deneme dusuk amh 0.57 bir tup kapali suan demir hapi d vitamini progestan fitil ecopirin haftada bir depot igne bende araniza bayadir katildim takip ediyrm sizi bendr yazmak istedm
Haber verin loooJouuu
Benim yarın sabah Nihalin bugün 11deymiş.
Öyle öylee o şimdiden zatenn kuzum hissetmen tık tık böyleKizlar kacinci haftalarda ilk hissettiniz hisseden varmi yani ilk his nasildi ben 16+2 yim bazen cok nadir boyle damar atmasi gibi oluyor ama emin olamiyorum tam olarak nerde hissediyorsunuz
Benim de ilk o aralarda olmuştu, ilk karnımın içinde sıcak su torbası varmış da gulu gulu diye hareket ediyormuş gibiydiKizlar kacinci haftalarda ilk hissettiniz hisseden varmi yani ilk his nasildi ben 16+2 yim bazen cok nadir boyle damar atmasi gibi oluyor ama emin olamiyorum tam olarak nerde hissediyorsunuz
Ayy iyi bariGünaydınnn :) ben salı günü oldum canım tetanoz, çok şükür bir sorun yaşamadım
Canım ben de aldım aldım şimdi biraz kendimi tutuyorum. Ama almadan da rahat edemedim.Kızlar nasılsınızz?? Anneler iki taraftan sürekli alışveriş halinde, Allah razı olsun ama biliyorsunuz çok çabuk büyüyorlar gereksiz kıyafet alımından kaçınmak istiyorum açıkçası. Bir yandan da ilk bebiş, ben de heves ediyorum kendi zevkime göre bir şeyler almak istiyorum ama daha erken diye bekliyordum. Ama gerçekten durmuyorlar herkes çok heyecanlı. Mesela çorap, eldiven, şapka ihtiyacı kalmadıhal böyle olunca ben de telaşa girdim sanki bebek sonraki ay doğacakmış gibi eksik tamamlamaya başladım. İstemeden de olsa beni strese soktular açıkçası. Kimseyi kırmak istemiyorum sonuçta biz masraf yapmayalım diye alıyorlar ama tatlış tatlış şeyler görünce benim de içim gidiyor ne yapayım ben, kendi hevesimi mi bastırsam yoksa amaaan diyip ben de beğendiklerimi alsam mı. Beni bu ikilemden kurtarın
Benim iki gündür kuş kanat çırpar gibi oluyor göbek deliğimin altında, kasıklarıma yakınKizlar kacinci haftalarda ilk hissettiniz hisseden varmi yani ilk his nasildi ben 16+2 yim bazen cok nadir boyle damar atmasi gibi oluyor ama emin olamiyorum tam olarak nerde hissediyorsunuz
Ohaaa 3 bin 4 bin arası anne bebek takım falan mıı??? Ben normal pijama olarak baktım o zaman o kadar pahalı bi şey görmemiştimAyy iyi barisevindim destek oldu bu bana. Korona aşısından sonra bayılmıştım korkudan ahahha. Sayende bi tık rahatladım
Canım ben de aldım aldım şimdi biraz kendimi tutuyorum. Ama almadan da rahat edemedim.Odası ve kişisel bebiş bakım ihtiyaçları kaldı aşağı yukarı. Bi de gözüm lohusa takımlarında, gördükçe gözüm parlıyor ama 3bin 4bin arasıı artık biraz onlardan almak istiyorum.
ben ailelerin aldıklarına göre alışverişimi şekillendiriyorum acemim . annem müslin örtülerini almış geçenlerde mesela, ben kalın örtülerden alıp ince müslini listemden çıkarıdm, ama kıyafet göreceli biri almış olsa da ben çok beğendiğim bir şey olursa alırım yaaa insan özeniyorKızlar nasılsınızz?? Anneler iki taraftan sürekli alışveriş halinde, Allah razı olsun ama biliyorsunuz çok çabuk büyüyorlar gereksiz kıyafet alımından kaçınmak istiyorum açıkçası. Bir yandan da ilk bebiş, ben de heves ediyorum kendi zevkime göre bir şeyler almak istiyorum ama daha erken diye bekliyordum. Ama gerçekten durmuyorlar herkes çok heyecanlı. Mesela çorap, eldiven, şapka ihtiyacı kalmadıhal böyle olunca ben de telaşa girdim sanki bebek sonraki ay doğacakmış gibi eksik tamamlamaya başladım. İstemeden de olsa beni strese soktular açıkçası. Kimseyi kırmak istemiyorum sonuçta biz masraf yapmayalım diye alıyorlar ama tatlış tatlış şeyler görünce benim de içim gidiyor ne yapayım ben, kendi hevesimi mi bastırsam yoksa amaaan diyip ben de beğendiklerimi alsam mı. Beni bu ikilemden kurtarın
canımsın :) hiç korkma ben korona aşısından sonra kol ağrısı vs yaşadım , tetanozdan sonra yaşamadım , 5 mg bi ilaç zaten ve iğnesi ufacıkkkAyy iyi barisevindim destek oldu bu bana. Korona aşısından sonra bayılmıştım korkudan ahahha. Sayende bi tık rahatladım
Canım ben de aldım aldım şimdi biraz kendimi tutuyorum. Ama almadan da rahat edemedim.Odası ve kişisel bebiş bakım ihtiyaçları kaldı aşağı yukarı. Bi de gözüm lohusa takımlarında, gördükçe gözüm parlıyor ama 3bin 4bin arasıı artık biraz onlardan almak istiyorum.
ya ben bi gecelik buldum çok tatlı onu alacağım nasipse kuşum 500 küsur tl, uzun elbise şeklinde, ama birde alt üst takım alsam iyi olur sanki , hastaneden çıkarken rahat eşofman tarzı bir şeyler giyerim dedim nasipseAyy iyi barisevindim destek oldu bu bana. Korona aşısından sonra bayılmıştım korkudan ahahha. Sayende bi tık rahatladım
Evet yaaaben ailelerin aldıklarına göre alışverişimi şekillendiriyorum acemim . annem müslin örtülerini almış geçenlerde mesela, ben kalın örtülerden alıp ince müslini listemden çıkarıdm, ama kıyafet göreceli biri almış olsa da ben çok beğendiğim bir şey olursa alırım yaaa insan özeniyor
Ben oğlumda çok doktora gitmiyordum hiç olmadim bu gebelikte de 5 doz oldugunu ilk defa duydum canimHeee anladım canımm genelde 30 haftalıkken sanırım yaa kagıdıda var bendede nere koydum bilmem ama 5 dozu ilkkez duydum bana 3 kez demisti ebe
İlk Bebek ya heves ediyor insan ben ilk bebeğimde bi çorap bile almadım ki çok fazla alındı iki taraftan giydiremediklerim Cok oldu Cabuk büyüyorlar bunda da hiç birşey almadım öyle bir adagim vardı bebeğim olursa 1 yıl ben giydirmicem diye bişey almicam alsın anneler ,Kızlar nasılsınızz?? Anneler iki taraftan sürekli alışveriş halinde, Allah razı olsun ama biliyorsunuz çok çabuk büyüyorlar gereksiz kıyafet alımından kaçınmak istiyorum açıkçası. Bir yandan da ilk bebiş, ben de heves ediyorum kendi zevkime göre bir şeyler almak istiyorum ama daha erken diye bekliyordum. Ama gerçekten durmuyorlar herkes çok heyecanlı. Mesela çorap, eldiven, şapka ihtiyacı kalmadıhal böyle olunca ben de telaşa girdim sanki bebek sonraki ay doğacakmış gibi eksik tamamlamaya başladım. İstemeden de olsa beni strese soktular açıkçası. Kimseyi kırmak istemiyorum sonuçta biz masraf yapmayalım diye alıyorlar ama tatlış tatlış şeyler görünce benim de içim gidiyor ne yapayım ben, kendi hevesimi mi bastırsam yoksa amaaan diyip ben de beğendiklerimi alsam mı. Beni bu ikilemden kurtarın
Hahaha deliİlk Bebek ya heves ediyor insan ben ilk bebeğimde bi çorap bile almadım ki çok fazla alındı iki taraftan giydiremediklerim Cok oldu Cabuk büyüyorlar bunda da hiç birşey almadım öyle bir adagim vardı bebeğim olursa 1 yıl ben giydirmicem diye bişey almicam alsın anneler ,
Gittim cnm çok şükür bi sorun yok akintiymis o gelen normale dönmüş suyu gayet iyimis bebegin çok şükür icim rahatladı hatta aynı fitili kullannan biri daha gelmiş o şekilde su zannedip fitil yapiyo yani burdan aynı durumu yaşayan olursa onlarada bilgi olsunTamam canımm güzel haberlerini bekliyoruzzz
Acaba şimdide yenimi çıktı bu bu seneden seneye birşey çıkıyo mikroplar çoğalınca yabancılar dibimizde olunca malum herşeye aşı oluyoruz gebeykenBen oğlumda çok doktora gitmiyordum hiç olmadim bu gebelikte de 5 doz oldugunu ilk defa duydum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?