- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.501
Haklısın :) ilk torun mu ? onlar da o yüzden heyecanlı sanırımEvet yaaahem de kız bebiş, o kadar güzel şeyler var ki insanın bebek olup kendi giyesi geliyor benim sıkıntım çokk hızlı gidiyorlar iki tarafa da diyorum ki öbürü de çok almış liste yapayım bi eksiklere bakayım diye geçiştiriyorum bir liste çıkarayım dedim sanki son ayımmış gibi bir telaşta buldum kendimi. Kayınvalidem arayıp 2-3 yaş kıyafetleri gösteriyor. Sürekli yok alma diyince de kendimi kötü hissediyorum ama napayım mantıksız alışveriş yapmanın ne anlamı var. Beğenmedim de diyemiyorum. Sessiz sakin kendi alışverişimi yapıp sorduklarında ben aldım demek en mantıklı çözüm gibi geldi. keşke biraz düşünseler benim de hevesim olabileceğini (böyle düşünmem bile vicdan azabı yaşatıyor orası ayrı)
Aynen anlık alsanız daha iyi erkek bebekler hemen gelişiyor bişey giydiremiyor insanHahaha delieminim bizim de öyle olucak gelenekselci oldukları için mi bilmiyorum alalım kenara koyalım düşüncesindeler ben şöyle düşünüyorum yenidoğandan 3 aya kadar ne lazımsa alalım o bir cepte olsun 3-6 aydan da üç beş şey olsun yeter bilmiyoruz ki tontiş bir bebe mi olucak narin ince mi olucak.. hayırlısıyla gelsin bi aramıza görelim biraz büyütelim.. anlık ihtiyaca göre almayı daha çok seviyorum
Olabilir bide tetenoz doğum esnasında dikis falan atılıyor ya ondan vuruluyor diye biliyorumAcaba şimdide yenimi çıktı bu bu seneden seneye birşey çıkıyo mikroplar çoğalınca yabancılar dibimizde olunca malum herşeye aşı oluyoruz gebeyken
Icinizde kalmasın alınn kızlarrr bende kızımda hersey aldım cokguzel bi duygu bilirim hemde ilk bebe ayrı bi duygu ilk torunEvet yaaahem de kız bebiş, o kadar güzel şeyler var ki insanın bebek olup kendi giyesi geliyor benim sıkıntım çokk hızlı gidiyorlar iki tarafa da diyorum ki öbürü de çok almış liste yapayım bi eksiklere bakayım diye geçiştiriyorum bir liste çıkarayım dedim sanki son ayımmış gibi bir telaşta buldum kendimi. Kayınvalidem arayıp 2-3 yaş kıyafetleri gösteriyor. Sürekli yok alma diyince de kendimi kötü hissediyorum ama napayım mantıksız alışveriş yapmanın ne anlamı var. Beğenmedim de diyemiyorum. Sessiz sakin kendi alışverişimi yapıp sorduklarında ben aldım demek en mantıklı çözüm gibi geldi. keşke biraz düşünseler benim de hevesim olabileceğini (böyle düşünmem bile vicdan azabı yaşatıyor orası ayrı)
Heee onu bilmiyodum bakk olabilirrOlabilir bide tetenoz doğum esnasında dikis falan atılıyor ya ondan vuruluyor diye biliyorum
Canım bırak hevesleniyorlar onlarda alsınlar begenmediklerini giydirmezsin ihtiyacı olan birine verirsin ben öyle yapmıştım onlara da torun geliyor heyecanlilar ne yapsınlarEvet yaaahem de kız bebiş, o kadar güzel şeyler var ki insanın bebek olup kendi giyesi geliyor benim sıkıntım çokk hızlı gidiyorlar iki tarafa da diyorum ki öbürü de çok almış liste yapayım bi eksiklere bakayım diye geçiştiriyorum bir liste çıkarayım dedim sanki son ayımmış gibi bir telaşta buldum kendimi. Kayınvalidem arayıp 2-3 yaş kıyafetleri gösteriyor. Sürekli yok alma diyince de kendimi kötü hissediyorum ama napayım mantıksız alışveriş yapmanın ne anlamı var. Beğenmedim de diyemiyorum. Sessiz sakin kendi alışverişimi yapıp sorduklarında ben aldım demek en mantıklı çözüm gibi geldi. keşke biraz düşünseler benim de hevesim olabileceğini (böyle düşünmem bile vicdan azabı yaşatıyor orası ayrı)
Ayyy çokkk şükürrrGittim cnm çok şükür bi sorun yok akintiymis o gelen normale dönmüş suyu gayet iyimis bebegin çok şükür icim rahatladı hatta aynı fitili kullannan biri daha gelmiş o şekilde su zannedip fitil yapiyo yani burdan aynı durumu yaşayan olursa onlarada bilgi olsun
Burdayiz kız gelmez olurmuyuz sen yeterli seslenGünnnoooooooamaann benden baska kimsede glemiyor buraya çok sessiz burası
Hahahahaha sesleniyorum kendi kendime konustuğumu farkettim daha gelmedim baktım gene etiket yok birsey yok gelen yok çattık yavvBurdayiz kız gelmez olurmuyuz sen yeterli seslen
Bi tarafın ilk bi tarafın 10 yıl sonra ve ilk kızHaklısın :) ilk torun mu ? onlar da o yüzden heyecanlı sanırım
Hahahahaha sesleniyorum kendi kendime konustuğumu farkettim daha gelmedim baktım gene etiket yok birsey yok gelen yok çattık yavvçok aktif değil kizlar
Evet işte o yüzden onları da anlıyorum biz nasıl anne olarak hayal kuruyorsak onlar da torunları için hayal kuruyorlarCanım bırak hevesleniyorlar onlarda alsınlar begenmediklerini giydirmezsin ihtiyacı olan birine verirsin ben öyle yapmıştım onlara da torun geliyor heyecanlilar ne yapsınlar
Beğendiklerimi alıcam valla şu dk mantığımı kenara koydum duygularla devam ahahaIcinizde kalmasın alınn kızlarrr bende kızımda hersey aldım cokguzel bi duygu bilirim hemde ilk bebe ayrı bi duygu ilk torun
Evett kuzumm ciddenn çok cabuk büyüyolarrr bide yaa oyüzden buyuk buyuk almak gerekir ben doğdugunda zıbını 3 6 aylık aldım direkBeğendiklerimi alıcam valla şu dk mantığımı kenara koydum duygularla devam ahahakaç kere yaşıycaz ki her yaşı ayrı güzel ama o minicik halleri çok hızlı geçecek bi daha da gelmeyecek
Ahahahah neyse yavaş yavaş herkes ikinci trimesterda toplanıyor valla o kadar güzel ki üçe geçince bu günleri arıycam kesin
Hadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahminiEvett kuzumm ciddenn çok cabuk büyüyolarrr bide yaa oyüzden buyuk buyuk almak gerekir ben doğdugunda zıbını 3 6 aylık aldım direk
Yltabii tabii 3 cu ye gell sen hele kalkamıyorum edemiyorumm benim şiniden bel ağrısı var bebe ağırlaştıAhahahah neyse yavaş yavaş herkes ikinci trimesterda toplanıyor valla o kadar güzel ki üçe geçince bu günleri arıycam kesin
Yaa ben 2 gunde değişiyodum hani 5 tane aldım yetiyodu kusmazdı reflü yatağına yatırdığım için hep pek sıkintı olmadı 3 tane almıştım oda yenidoğan takim oda uzunlardanHadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahmini
Ay o bende de başladı öne eğilme iptal, mesane doluysa hareket bile edemiyorumYltabii tabii 3 cu ye gell sen hele kalkamıyorum edemiyorumm benim şiniden bel ağrısı var bebe ağırlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?