2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Haklısın :) ilk torun mu ? onlar da o yüzden heyecanlı sanırım

Aynen anlık alsanız daha iyi erkek bebekler hemen gelişiyor bişey giydiremiyor insan

Icinizde kalmasın alınn kızlarrr bende kızımda hersey aldım cokguzel bi duygu bilirim hemde ilk bebe ayrı bi duygu ilk torun

Canım bırak hevesleniyorlar onlarda alsınlar begenmediklerini giydirmezsin ihtiyacı olan birine verirsin ben öyle yapmıştım onlara da torun geliyor heyecanlilar ne yapsınlar

Ayyy çokkk şükürrr
Sıra bendee umarım bende güzel şeyler duyarım

Canım bırak hevesleniyorlar onlarda alsınlar begenmediklerini giydirmezsin ihtiyacı olan birine verirsin ben öyle yapmıştım onlara da torun geliyor heyecanlilar ne yapsınlar
Evet işte o yüzden onları da anlıyorum biz nasıl anne olarak hayal kuruyorsak onlar da torunları için hayal kuruyorlar dediğin gibi yapıcam

Icinizde kalmasın alınn kızlarrr bende kızımda hersey aldım cokguzel bi duygu bilirim hemde ilk bebe ayrı bi duygu ilk torun
Beğendiklerimi alıcam valla şu dk mantığımı kenara koydum duygularla devam ahaha kaç kere yaşıycaz ki her yaşı ayrı güzel ama o minicik halleri çok hızlı geçecek bi daha da gelmeyecek

Reactions: Jou
Beğendiklerimi alıcam valla şu dk mantığımı kenara koydum duygularla devam ahaha kaç kere yaşıycaz ki her yaşı ayrı güzel ama o minicik halleri çok hızlı geçecek bi daha da gelmeyecek
Evett kuzumm ciddenn çok cabuk büyüyolarrr bide yaa oyüzden buyuk buyuk almak gerekir ben doğdugunda zıbını 3 6 aylık aldım direk

Evett kuzumm ciddenn çok cabuk büyüyolarrr bide yaa oyüzden buyuk buyuk almak gerekir ben doğdugunda zıbını 3 6 aylık aldım direk
Hadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahmini

Reactions: Jou
Ahahahah neyse yavaş yavaş herkes ikinci trimesterda toplanıyor valla o kadar güzel ki üçe geçince bu günleri arıycam kesin
Yltabii tabii 3 cu ye gell sen hele kalkamıyorum edemiyorumm benim şiniden bel ağrısı var bebe ağırlaştı

Hadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahmini
Yaa ben 2 gunde değişiyodum hani 5 tane aldım yetiyodu kusmazdı reflü yatağına yatırdığım için hep pek sıkintı olmadı 3 tane almıştım oda yenidoğan takim oda uzunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…