- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.521
Hahahaha bu sabah ta ben zorlandım niyeyse diyorum daha erken yanii ama 150 gram bi bebe boyuda uzunsa eyvah yaniiogluşummAy o bende de başladı öne eğilme iptal, mesane doluysa hareket bile edemiyorumoturduğum ya da yattığım yerden yuvarlanma hareketiyle kalkıyorum daha şimdiden
Inş.cnm seninde güzel haberlerini bekliyoruz kalbini ferah tut bu arada hareketlerini hissediyomsnAyyy çokkk şükürrr
Sıra bendee umarım bende güzel şeyler duyarım
Hee iyi o zaman ya 3-6 arasına yoğunlaşalım zaten yıkanır sürekli her şeyYaa ben 2 gunde değişiyodum hani 5 tane aldım yetiyodu kusmazdı reflü yatağına yatırdığım için hep pek sıkintı olmadı 3 tane almıştım oda yenidoğan takim oda uzunlardan
Dimi dimi daha şimdiden böyleysek birkaç aya naparız bilmiyorumHahahaha bu sabah ta ben zorlandım niyeyse diyorum daha erken yanii ama 150 gram bi bebe boyuda uzunsa eyvah yaniiogluşumm
Heee seninkiide 2cii bebe dimi hahahDimi dimi daha şimdiden böyleysek birkaç aya naparız bilmiyorumdur daha oğluş çoook büyüycek annesi
Tabiihaftada yıkanıyolar zaten hemend ekueuyolar giydir şipşak bide kusarsada zaten mendil alıyosunuz 5 6 tane yeterliHee iyi o zaman ya 3-6 arasına yoğunlaşalım zaten yıkanır sürekli her şey
Yok canım hissetmedim hiç.Inş.cnm seninde güzel haberlerini bekliyoruz kalbini ferah tut bu arada hareketlerini hissediyomsn
Yok benim ilk ama tahmin edebiliyorum ahahahaHeee seninkiide 2cii bebe dimi hahah
Heeee ordan burdan duymussundurrYok benim ilk ama tahmin edebiliyorum ahahaha
eee o zaman bırak alsınlar yaaa :))Bi tarafın ilk bi tarafın 10 yıl sonra ve ilk kız
Benim kusma değil de baştan beri karın ağrısı sırt ağrısı öyle
Bıraktım gittiiiieee o zaman bırak alsınlar yaaa :))
Kızlar benim ilk dğumumda o kadar çok yenidoğan almışım ki çoğunu giydirmeden büyüdü tavsiyem 3 aylığa ağırlık vermeniz çok hızlı büyüyorlarHadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahmini
merhabaaaAy o bende de başladı öne eğilme iptal, mesane doluysa hareket bile edemiyorumoturduğum ya da yattığım yerden yuvarlanma hareketiyle kalkıyorum daha şimdiden
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcıKızlar benim ilk dğumumda o kadar çok yenidoğan almışım ki çoğunu giydirmeden büyüdü tavsiyem 3 aylığa ağırlık vermeniz çok hızlı büyüyorlar
Merhabaaa 20+1 bugünmerhabaaa
Kaç haftalık oldunuzzz
Yok kat kat giydirilmez biz nasilsak onlarda öyle sıcaksa sıcak olacak onlarda tabi yaşadığınız bölgeye bağlı Haziran sıcak sonrası daha da sıcakBunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?