- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.681
Hiçç sormaa ya Aferinn benim kızımaKİzınn zaten bellii etmezzz ben 4.5 ayda ögrendimmsenin kizında pek edepliii
Totosunu öpkokla inşaallahhhHiçç sormaa ya Aferinn benim kızıma
Benimde sağ bobregimden aşağı kadar inen bir ağrı ama arada sola da atıyor bende endişeleniyorum inşallah kötü bir şey yokturCanım bende de vardı böyle bi ağrı böbreğimde hafif genişleme varmış bebek baskısıyla sağ taraftaydı benim takipte kalcaz
Sayılı gün çabuk geçer güzelim bekleyecez artık :)) sağlıklı olsunlar yeterki6 şubat bebeğimm enson ben herhalde
kuzum bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapabilirmiş seninki öyle bir şey benceBenimde sağ bobregimden aşağı kadar inen bir ağrı ama arada sola da atıyor bende endişeleniyorum inşallah kötü bir şey yoktur
kuzum içini sıkma Allah'ın izniyle temiz çıkar sonuçların ben inanıyorum , bol dua ve sabır inşallah. O testler olasılık testleri hem perinatolog da bir şey çıkacağını sanmıyorum demiş, hiiç üzülmeKızlar yalvarırım benim gibi olan varsa bana yardımcı olun ikili taramamda hiç bir risk yoktu üçlü tarama da trisomy 18 1:50den yüksek olarak çıktı. Doktor amniyosentez ya da fetal dna dedi. Kandan dna verdim şimdi amniyosentezin daha çok riski var diyeusgde beyninden kitleler var dedi doktor. 17 haftalık gebeyim şuan gelişiminde problem yok. Nolur benim gibi olan var mı yaşadığınız yakınlarınız var mı bana nolur anlatın. Doktor risk varsa doğunca ölür dedi sonlandirmamiz gerekir dedi sonuca göre.
Günaydın canım ben de öyle bir şey olduğunu düşünüyorum hem bu hem de affedersin kabızlık sorunum var iki üç gündür sanki onu sancısı da eşlik edince bu kadar rahatsız oldum gibime geldi ama inşallah kötü bir şey yoktur doktora gidince öğreneceğim yarınkuzum bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapabilirmiş seninki öyle bir şey bence
İnşallah canım devlet Hastanesi'nde yaptirmistim o testi o kadar kötü umutsuz konuştu ki beyninde de kitle var diyince bitti artik herşey dedim üslup çok önemli gerçekten. Bana dua edinnn sizdeekuzum içini sıkma Allah'ın izniyle temiz çıkar sonuçların ben inanıyorum , bol dua ve sabır inşallah. O testler olasılık testleri hem perinatolog da bir şey çıkacağını sanmıyorum demiş, hiiç üzülme
Öylee tabi kuzummSayılı gün çabuk geçer güzelim bekleyecez artık :)) sağlıklı olsunlar yeterki
GünaydınnnGünnnoooooşşş kızlaaarrr
Dün aksam nevar ne yok kustumm tansiyonum çıktı uzandım o ara uyumuşum yarım saat ama çok halsizdim kendimde değildim sanırim kızartma ağır geldi bana toparlanamadımm
GÜne oğluşumun kafasını severek uyandımm
Sirt üstü durdum biraz gözümü açarken bi baktım sertleşti yuvarlak bi kafa elimle sevdim
ayy evet Allah korusun çok fena salgıngünaydın kızlar bu aralar herkes hasta çok dikkat etmek lazım ve uzun sürüyo asla geçmiyo. Hasta olmak kötü ilaç kullanamamak daha kötüü
bizede haber et kuzumGünaydın canım ben de öyle bir şey olduğunu düşünüyorum hem bu hem de affedersin kabızlık sorunum var iki üç gündür sanki onu sancısı da eşlik edince bu kadar rahatsız oldum gibime geldi ama inşallah kötü bir şey yoktur doktora gidince öğreneceğim yarın
Rabbim sana ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı haberler aldırsın, bizleri evlatlarımızla sınamasın aminİnşallah canım devlet Hastanesi'nde yaptirmistim o testi o kadar kötü umutsuz konuştu ki beyninde de kitle var diyince bitti artik herşey dedim üslup çok önemli gerçekten. Bana dua edinnn sizdee
ayyyy duygulanıyorum böyle şeyler duyunca :)) maşallahhh paşam kendini belli etmeye başlıyor demekGünnnoooooşşş kızlaaarrr
Dün aksam nevar ne yok kustumm tansiyonum çıktı uzandım o ara uyumuşum yarım saat ama çok halsizdim kendimde değildim sanırim kızartma ağır geldi bana toparlanamadımm
GÜne oğluşumun kafasını severek uyandımm
Sirt üstü durdum biraz gözümü açarken bi baktım sertleşti yuvarlak bi kafa elimle sevdim
SAgol kuzummGünaydınnnçok geçmiş olsun ya kızartma bir kere beni de kötü yapmıştı neyse ki kusup rahatlatmışsın kendinii
Ya ben onu yerim sana destek olmak için gelmiş annesiii
Ederim canım dua edin banabizede haber et kuzum
Cumaya kadar çıkar dediler fetal dnaRabbim sana ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı haberler aldırsın, bizleri evlatlarımızla sınamasın amin
Sen sakinliğini koru sonuç ne zaman çıkacakmış kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?