- 25 Ağustos 2019
- 62.525
- 120.076
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.861

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya vallah canım bir haftadır ölüp ölüp dirildimAayy bak tahmin ettiğik gibi magnezyum eksikliği olabilir demistim kızımdada ben yaşamıştım onu amaanınn çok şükürr
Valla direk kız dedi ihtimal felan vermediBiliyorumm kuzumm seni not etmistimyani kesin cinsiyetinmi belli olcak yarın
![]()
Evet ya yanlış değilsem şfikaydi ismi beni çok etkiledimesirmacunu kaptoş yaa biri bebeğini kaybetmisti
enson suyu gelmisti falan onun nicki neydi merak ettim
Edepli bıdık yaaValla direk kız dedi ihtimal felan vermediuyuduğu için kendini kendine çektimişti kapanıktı ya bebek gelde komple bebeğin vücuduna bakalım dedi.
Amaann çokşükürAy evet ya vallah canım bir haftadır ölüp ölüp dirildim![]()
O isimle bulamadım kızEvet ya yanlış değilsem şfikaydi ismi beni çok etkiledi![]()
poncikobella idi nicki aşkımmesirmacunu kaptoş yaa biri bebeğini kaybetmisti
enson suyu gelmisti falan onun nicki neydi merak ettim
şımarıkkk böbreklerinde ne işi varmış heleeeGittim canım gaz sancısı dedi bir de bebek böbreklere baskı yapıyormuş o ağrı da varmış hem gaz hem böbrek ağrısı bu kadar etkilemiş erken doğum falan gibi bir şey yokmuş çok şükür magnezyum yazdı
Sağoll bebegimmponcikobella idi nicki aşkım
Oooooo bu sen olduğuna göre topikte yıkılıyorsun bebeğimmm
güzelliiiiikkk
Durumun varsa senin için de kolay bi gün olur kızzz gorumcelerin annen kayinvaliden gelirse elbetki karışacaklarr birsey diyecekler sen cinnet geçiriceksin lohusa gunündenn varsa imkanın evinde destekçi bi eben güzel olurKızlar normal doğum yapmayı düşünenler ebeyle çalışmayı düşünüyor musunuz? Bugün sordum istanbulda çok bilindik bir yere. Popüler bir ebesi var doğumda destek 20 bin, diğer ebeler 10 bin. Doğum öncesi eğitim isterseniz 8000 diğerleri 5000. Zaten normal doğumdan korkuyordum iyice soğudum
Ben doğumdan birkaç gün sonra evde 2-3 gün hemşire desteği almayı düşünüyorum. Emzirme, yıkama, uyutma için. Hastaneden sonra evde anne, görümce, akraba falan pek görmek istemeyebilirim ilk etapta biliyorum kendimi![]()
Evet canım o yüzden yardım için en azından oturtana kadar ebe veya hemşire düşünüyorum evde. Bana emzirmeyi öğretsin, yıkamayı göstersin vs. Psikolojik olarak rahatlarımDurumun varsa senin için de kolay bi gün olur kızzz gorumcelerin annen kayinvaliden gelirse elbetki karışacaklarr birsey diyecekler sen cinnet geçiriceksin lohusa gunündenn varsa imkanın evinde destekçi bi eben güzel olur
Tabii çok güzel olurEvet canım o yüzden yardım için en azından oturtana kadar ebe veya hemşire düşünüyorum evde. Bana emzirmeyi öğretsin, yıkamayı göstersin vs. Psikolojik olarak rahatlarım
Saol aşkommOooooo bu sen olduğuna göre topikte yıkılıyorsun bebeğimmm![]()