2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Allah razı olsun çok güzel yazmışssın çok haklısın üslüp çok önemli adana da gittiğim doktorlar da çok iyi doktorlar gerçekten alanında en iyi doktorlar ama biz sana en kötüsünü demek zorundayıza getiriyorlar durumu Allahtan ümit kesilmez kafam karıştı desem yalan olur biraz insanlarla konusunca bana iyi geliyor içim rahatlıyor duamı hep ediyorum

Ben ikili test yaptırdım temiz çıkmıştı ve daha cumartesi doktora gitmişti hiçbir şeyimiz yoktu bugün bunları duydum şok oldum ama inanıyorum geçicek gecicek
Allah tüm hastalara bizim çocuklarımıza da şifa versin sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bugunleri hayırlı haberler ile atlatalım

Bana zaten 30dan sonrası doğuma çeyrek kala gibi geliyor ay çok heyecanlıı amin inşallah canımm

Deniycem bakalım ben dee

Bana zaten 30dan sonrası doğuma çeyrek kala gibi geliyor ay çok heyecanlıı amin inşallah canımm

Deniycem bakalım ben dee
Evet 30lardan sonra daha da heyecanlanırız sanırım , hastane çantası odası hazırlıkları derken ayy sağlıkla nasip olsun oo günler inşallahhh

Ben hala kilo almadım, hamileliğin başından beri asla tatlı yiyemiyorum, hala da öyle. Abur cuburu da kestim, son iki ay inşallah tamamen de karbonhidratı kesmeyi düşünüyorum. Basarabilirsem doğum sonrası İzmir'in sıcağı yaz aylarinda çok rahat ederim inşallah yapabilirim bakalım

Vallah ben de anlamadım niye almadiğimi kiloya müsait bir vücudum var ama
Kız bebede oyle oluyormuş bende kızımda doğuma 7 kikoyla gittim düsun kız beni alıntıla öyle yaz bakmasam burayı görmeyecekmişim yazdığını

Kizlar bugün kontrolüm vardi herşey yolundaydi sadece 2li test riksli çıktı çok umursamıyorum rabbim bunca yıl sonra verdikten sonra vardır bir bildiği ayrıntılı ultrason da 23 şubata verdi ve oğluşum geliyor yazabilirsin listeye adı da muhammed olacak rabbim izin verirse

Aaa ben seni yarına hatırladım kızz ondanda sormadım
yanlış çıkabiliyorr 2li taramada olsa cok doğru çıkmayabiliyor benim yaş tan ötürü orta çıktıvarla yok arası gibi birsey allah sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh hayırlısı olsunn

Kız uzun zaman sonra mucizem geldi bir de kan sulandırıcı hap kullanıyorum kıpırtı bile hissetmedigim gün tedirgin oluyorum artık rabbim onları korusun
Ooyyy kuzumm haklısın bende kızımda 2.5 sene sonra anca gelmisti aşılamaya girdim rahim filme girdim herseye girdim yok olmadı 2 aşılamam bile tutmadı ensojda tüpe gidelim buay oldu oldu olmadı yeter dedim bekledim daha tahliller falan hersey tamamdı neyse dedim buay bi kilo vereyim gidene kadar hergün yürüyüş ettimm 5 kilo verdim belki yumurtalarım hareketlenir dedim o gelen kan parlak bi kan adet oldugumu asla aklıma gelmedi dedim bu baska birsey test yapınca anladım gebe olduğumu 3 ay kanama geçirdim neler nelerr

Y Yasemin4012 bu oğlanda ummadığım anda geldi bunada aynı kanama geçireceğim için çok korktum ama umduğumdan çok daha iyi geldii

Ben de canım vallah neler neler gerçekten tam sevinemiyorum bile korkuyorum bazende içim içime sığmıyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…