- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.961
Allah razı olsun çok güzel yazmışssın çok haklısın üslüp çok önemli adana da gittiğim doktorlar da çok iyi doktorlar gerçekten alanında en iyi doktorlar ama biz sana en kötüsünü demek zorundayıza getiriyorlar durumu Allahtan ümit kesilmez kafam karıştı desem yalan olur biraz insanlarla konusunca bana iyi geliyor içim rahatlıyor duamı hep ediyorumCanım bundan önceki çocuğumun durumu farklıydı ama üslup aynıydı seni anlıyorum üzüleceksin sıkılacaksın belki ama geçicek ne olursa olsun Allah sana evlatlar vermiş onlara karşı sorumluluğun var onlar sana emanet küçük bi çocuk gibi oturup ağlama çözümü yoksada allaha dua et belki o duyar ben hep böyle düşündüm üzülsemde ağlamadım tut kendini kızın sağlıklı şükür et canım benim izmirde misin bilmiyorum ama Mete hoca var Cenk hoca var bunlar çok iyi pertinaloglar devlete detaylıda böbrek büyümesi var dediler bize sonra özele gittik gitmez olaydım sonra en son Mete hoca beni ikna etti uslüp çok önemli böyle durumlarda gitme bidaha o doktora zaten insan hassas oluyor bide herşeye hevesli oluyor kursağına diziyor bide üzerine çıkıp tepiniyorlar ben özeldeki doktorun üstüne atlıyordum eşim tutu yok yaşamaz heyete gir engeli bilmem ne tamam yaşamıcaksa yaşamaz Allah ömür vermemiştir ama insana öyle söylenmez Mete hocanın dedikleri hala kulağımda çocuk sana yük değil hediyedir ister hayatın boyunca o yükün altında ezilirsin istersen tekrar dener hediyeni alırsın rabbim insana önce vicdan versin sonra diploma falan alırsın insan olcaksın duygularını kaybetmiceksin ne iş yaparsan yap…küçük çaplı bi şok yaşadın Şuan panik yapıp herkesle konuşup bir şeyler araştırıyorsun belki ama yapma kafan daha çok karışır 1 ayda beklemem ben senin yerinde olsam internetten yorumları oku güzel bi riskli gebelik uzmanı bul devlet ya da özel ama yorumları oku burayada yaz hangi ildeysen arkadaşlar biliyorsa yazar ilaki mayıs annelerinde yaz onlarda geçirdi detaylıyı sonra bi kontrole git yapılacak bişey varsa zaten Allah yardım eder seninde sınavın buymuş demek ki emanetlerini üzülerek üzme lütfen Allah yardımcın olsun
İnşallahhİnşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız bir sorun olmadan
Ben ikili test yaptırdım temiz çıkmıştı ve daha cumartesi doktora gitmişti hiçbir şeyimiz yoktu bugün bunları duydum şok oldum ama inanıyorum geçicek gecicekİnşallahh
Allah tüm hastalara bizim çocuklarımıza da şifa versin sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bugunleri hayırlı haberler ile atlatalımBen ikili test yaptırdım temiz çıkmıştı ve daha cumartesi doktora gitmişti hiçbir şeyimiz yoktu bugün bunları duydum şok oldum ama inanıyorum geçicek gecicek
Aa ne guzel iste koruyosun enazından ben çok aldım cok cabuk aldık şaka gibiiBen sadece 1 kilo almişim
Bana zaten 30dan sonrası doğuma çeyrek kala gibi geliyor ay çok heyecanlııgerçekten çok hızlı geçiyorlar bugün sabah eşime dedim 20+0 olduk 10 hafta sonra 30 lardayız inanamıyorum diye, Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı , şöyle sıkıntısızı dertsiz sağlıkla alalım kucağımıza çıkalım hastaneden vakti gelince.
Evet kışın avantajı kıyafet konusunda kesinlikle var acemicim, yaz olsa çok belli olurduhamile külodu kesinlikle tavsiye ederim.çok rahat
Evet 30lardan sonra daha da heyecanlanırız sanırım , hastane çantası odası hazırlıkları derkenBana zaten 30dan sonrası doğuma çeyrek kala gibi geliyor ay çok heyecanlııamin inşallah canımm
Deniycem bakalım ben dee
Kız bebede oyle oluyormuş bende kızımda doğuma 7 kikoyla gittim düsunVallah ben de anlamadım niye almadiğimi kiloya müsait bir vücudum var ama
Korkma annesi uyuyodurKızlar benim bıdık bu gün yine hiç kiburdamadi19+4 bu gün beni illa endişelendiriyor
Aaa ben seni yarına hatırladım kızz ondanda sormadımKizlar bugün kontrolüm vardi herşey yolundaydi sadece 2li test riksli çıktı çok umursamıyorum rabbim bunca yıl sonra verdikten sonra vardır bir bildiği ayrıntılı ultrason da 23 şubata verdi ve oğluşum geliyoryazabilirsin listeye adı da muhammed olacak rabbim izin verirse
Kız bebede oyle oluyormuş bende kızımda doğuma 7 kikoyla gittim düsunkız beni alıntıla öyle yaz bakmasam burayı görmeyecekmişim yazdığını
Kız uzun zaman sonra mucizem geldi bir de kan sulandırıcı hap kullanıyorum kıpırtı bile hissetmedigim gün tedirgin oluyorum artık rabbim onları korusunResmennn hareket etmiyorrr diyen annelere gelsinn bu videoçıvdırtmayın beniiii
Ooyyy kuzumm haklısın bende kızımda 2.5 sene sonra anca gelmisti aşılamaya girdim rahim filme girdim herseye girdim yok olmadı 2 aşılamam bile tutmadı ensojda tüpe gidelim buay oldu oldu olmadı yeter dedim bekledim daha tahliller falan hersey tamamdı neyse dedim buay bi kilo vereyim gidene kadar hergün yürüyüş ettimm 5 kilo verdim belki yumurtalarım hareketlenir dedim o gelen kan parlak bi kan adet oldugumu asla aklıma gelmedi dedim bu baska birsey test yapınca anladım gebe olduğumu 3 ay kanama geçirdim neler nelerrKız uzun zaman sonra mucizem geldi bir de kan sulandırıcı hap kullanıyorum kıpırtı bile hissetmedigim gün tedirgin oluyorum artık rabbim onları korusun
Ben de canım vallah neler neler gerçekten tam sevinemiyorum bile korkuyorum bazende içim içime sığmıyorOoyyy kuzumm haklısın bende kızımda 2.5 sene sonra anca gelmisti aşılamaya girdim rahim filme girdim herseye girdim yok olmadı 2 aşılamam bile tutmadı ensojda tüpe gidelim buay oldu oldu olmadı yeter dedim bekledim daha tahliller falan hersey tamamdı neyse dedim buay bi kilo vereyim gidene kadar hergün yürüyüş ettimm 5 kilo verdim belki yumurtalarım hareketlenir dedim o gelen kan parlak bi kan adet oldugumu asla aklıma gelmedi dedim bu baska birsey test yapınca anladım gebe olduğumu 3 ay kanama geçirdim neler nelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?