- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.981
Bende 5 düşukten sonra bu da kanamalı 3 ayın sonunda biraz iye gitti rabimm sonunu guzellestirsin canımY Yasemin4012 bu oğlanda ummadığım anda geldi bunada aynı kanama geçireceğim için çok korktum ama umduğumdan çok daha iyi geldii
Amin canım.benimm kötüyle başlayan iyiye gidermiş kimisiBende 5 düşukten sonra bu da kanamalı 3 ayın sonunda biraz iye gitti rabimm sonunu guzellestirsin canım
Korkma hayırrr sağlıksızdı demekkiki rabbim nasip etmedi öyle düşünelim öyle varsayalım çok sükürr bu iyi gidiyorr senin için bundan sonra önümüze bakalımBen de canım vallah neler neler gerçekten tam sevinemiyorum bile korkuyorum bazende içim içime sığmıyor
Aynen öyleAmin canım.benimm kötüyle başlayan iyiye gidermiş kimisi
Aynen öyle rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasıp etsinKorkma hayırrr sağlıksızdı demekkiki rabbim nasip etmedi öyle düşünelim öyle varsayalım çok sükürr bu iyi gidiyorr senin için bundan sonra önümüze bakalım
Bakkk herkes degiştii profil resmini sen halaa boş duruyoAynen öyle
Canım hiçbirşeye canını sıkma ailece yengemde bunu yaşadık tüm testlet yapıldı tüm sonuçlar engelli ki yurtdışındaki doktorlara da danışıldı isterseniz sonlandıralım denildi.engelli bi bebek diye beklerken çok akıllı çok zeki bir kız doğdu şuan 9 yaşında sonra da biz %100 demedik diyorlar.yani demem şu ki gönlünü ferah tut inş herşey gönlünüzce olur sağlıkla kavuşursunuzAmin canım sürekli dua ediyorum bütün morelim bozuldu heveslenip bi kaç bişeyler sipariş vermeye başlamıştım bu hafta kargolar geldikçe bakasım bile gelmiyor
Ayy Rabbimin mucizesi inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız oğlumu kızımıCanım hiçbirşeye canını sıkma ailece yengemde bunu yaşadık tüm testlet yapıldı tüm sonuçlar engelli ki yurtdışındaki doktorlara da danışıldı isterseniz sonlandıralım denildi.engelli bi bebek diye beklerken çok akıllı çok zeki bir kız doğdu şuan 9 yaşında sonra da biz %100 demedik diyorlar.yani demem şu ki gönlünü ferah tut inş herşey gönlünüzce olur sağlıkla kavuşursunuz
Vallah kız hiç bilmiyorum ki bende degisirimBakkk herkes degiştii profil resmini sen halaa boş duruyo
Amin canım yasim 33 senin kaç cikmisti ben eşime bile soylemedim göz nakli olmuş stres yapmasin kendine diye sadece ben biliyorum ama çok da sıkıntı yapmıyorum rabbim neylerse güzel eylerAaa ben seni yarına hatırladım kızz ondanda sormadım
yanlış çıkabiliyorr 2li taramada olsa cok doğru çıkmayabiliyor benim yaş tan ötürü orta çıktıvarla yok arası gibi birsey allah sağlıcakla nasip etsin inşaallahhh hayırlısı olsunn
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhKizlar bugün kontrolüm vardi herşey yolundaydi sadece 2li test riksli çıktı çok umursamıyorum rabbim bunca yıl sonra verdikten sonra vardır bir bildiği ayrıntılı ultrason da 23 şubata verdi ve oğluşum geliyoryazabilirsin listeye adı da muhammed olacak rabbim izin verirse
Benimde oğlum oluyor beni de listeye ekleyebilirsin canımHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahh
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahh
canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahh :)mesirmacunu bebeğim erkek olacak bir kızım vardı şimdi de çok şükür bir oğlum olacak evimizinde bir prenses vardı smdide bir prens geliyor çok değişik bir duygu Rabbim isteyene nasip etsin Amin
süper haber, bende şubata saklıyorum bazı büyük kalemleri , indirim olur hayaliyle :))Kızlar alacaklarınızı listeleyin e bebekte genelde senede bi kez güzel indirim oluyor oda şubat ayında. Haberleşip güzel indirimlerden yararlanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?