- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.001
Ben de ankarada e bebeğin outlet mağazasını buldum herşey yarı fiyatına oradan alacağım.senin bahsettiğin indirim ne zaman oluyor kiKızlar alacaklarınızı listeleyin e bebekte genelde senede bi kez güzel indirim oluyor oda şubat ayında. Haberleşip güzel indirimlerden yararlanalım
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahhhhBenimde oğlum oluyor beni de listeye ekleyebilirsin canım
Ben de pregonun 15 bin tl lik bebek arabasını 6 bin tl ye aldım o bahsettiğim mağazadansüper haber, bende şubata saklıyorum bazı büyük kalemleri , indirim olur hayaliyle :))
burun ve diş eti kanamaları çok normal canımGünaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
Dişeti değil canım bayağı boğazımdan geliyor sabahları kalktığımda özellikle boğazımı temizleyince komple kanlı geliyor.kusura bakmayın böyle açıkladım amaburun ve diş eti kanamaları çok normal canım
Burun tıkanıklığı var 1 haftadir nefes alamıyorum canimGünaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
O da var evet burnumun içi şişmiş gibi uyurken çok sesli nefes almaya başladım.umarım geçicidir doğuma kadar sürmezBurun tıkanıklığı var 1 haftadir nefes alamıyorum canim
Yokyokk birsey olmuyorr bende 29 yaşındayım doktorda yaştanda oluyor dedii herkes 35 40 yaşlarda bile doğuruyor ridkli çikıyor ama doğurunca sağlıklı oluyorr mühim birsey değil yanii için rahat olsunAmin canım yasim 33 senin kaç cikmisti ben eşime bile soylemedim göz nakli olmuş stres yapmasin kendine diye sadece ben biliyorum ama çok da sıkıntı yapmıyorum rabbim neylerse güzel eyler
Bende bunu dicektim burda unuttummGünaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
Vallah kız hiç bilmiyorum ki bende degisirim
Günaydınlarrr !Bu cumaaa
Benim de bugün 14:00’te randevum varGünaydınlarrr !
Ultrason kaçtaaa ? Benim de bugün 14.30'da randevum var
Heyecanlar doruktaaaa
Türkiye saatiyle 13.00’da çok az kaldııı, hem de ne heyecanGünaydınlarrr !
Ultrason kaçtaaa ? Benim de bugün 14.30'da randevum var
Heyecanlar doruktaaaa
Kızlar benim elim ayağım titremeye başladı doktordan önce hep gerilirdim ama şuan heyecandan başım dönüyor iştahım falan kesildi
Birseylerimi okudun kızz etkilenmiş olabilirsinn ya bide ilk bebe ya ondan herseyini görcennTürkiye saatiyle 13.00’da çok az kaldııı, hem de ne heyecan
Kızlar benim elim ayağım titremeye başladı doktordan önce hep gerilirdim ama şuan heyecandan başım dönüyor iştahım falan kesildineden bu kadar heyecanlandım bilmiyorum panik geldi birden
29 yasinda yastan riskli mi ciktiYokyokk birsey olmuyorr bende 29 yaşındayım doktorda yaştanda oluyor dedii herkes 35 40 yaşlarda bile doğuruyor ridkli çikıyor ama doğurunca sağlıklı oluyorr mühim birsey değil yanii için rahat olsun
Yoo valla okumadım da yetiştirmem gereken başka şeyler vardı kafam hep meşguldü birden randevu gününe uyanınca hazırlıksız yakalandım sankiBirseylerimi okudun kızz etkilenmiş olabilirsinn ya bide ilk bebe ya ondan herseyini görcenn
Biz çok geç kalmışızz ikinciyi ne ara yapıcaz pınaaarrrr29 yasinda yastan riskli mi ciktikac yasinda dogurucaz 15 mi risksiz yas??
Korkumdan haftaya erteledim. 21. haftamda olacağımKızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? 1 saat sonra sağlık ocağında aşıya çağırdılar.
Bi kere burnum kanadı kendimi acile attım, kalbe falan baktılar bişi çıkmadı. Boğazımdan da geldi bi kere, onda da çok kusmuştum sabahına kan geldi ama bişi olmadı geçti. Samsunda yaşamama rağmen kalorifer çalıştığı için ekstra kuruyor evler. Nem makinası alınca burnum çok rahatladıGünaydın kızlar,burun kanaması yaşıyorum sürekli ama bu sabah kalktığımda ağzımda da kan vardı tükürünce.sinirlerim bozuldu sizde de oldu mu böyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?