2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hım anladim canim

hahha aynenn atsa aşağıda atıyo niye acaba atmasa ay noldu acaba :)))

Kizlar gunaydin 18.haftamdayim hamileligimin basindan beri su gibi akintim oluyor progeston fitil kullaniyorum acaba omu yapiyor benim gibi olan varmi ozellikle sabah kalktigimda peceteye akiyor birde gobegim cok az cikti normalmi
evet canım fitil kesinlikle yapıyor , bende kullanıyorum , altıma kaçırdım mı yoksa akıntı mı diye düşünerek devam ediyorum hayatıma :))

evet canım fitil kesinlikle yapıyor , bende kullanıyorum , altıma kaçırdım mı yoksa akıntı mı diye düşünerek devam ediyorum hayatıma :))
Ya biraz rahatlattin beni bebegin suyumu diye kafama takıyorum 3 hafta once doktora dedim bakti bi sorun yok dedi ama iste insan takiyor kafasina bildigin isemis gibi sabahlari oluyor ayaga kalkinca bildigin su yani Allah razi olsu. Cevabin icin

bana fitil yazdı onu kesin kullanalım dedi, ama antibiyotik gerekecek mi ona tahlile göre bakacağız nasipse
Gecmiş olsun bitanemm
Hayirlısı olsun çokgüzell güle güle güzelce uyusun sıpa
Kızlar günaydınn

Kaçıncı haftada detaylı ultrasyona gireceksiniz.
23 haftada kuzum 27 subatta
Detayli ultrasona gidiyorum kizlar hayirli haberlerle cikarim insallah, cok heyecanli
Kıızzzzz gittinnnmmmiiiii

Ya biraz rahatlattin beni bebegin suyumu diye kafama takıyorum 3 hafta once doktora dedim bakti bi sorun yok dedi ama iste insan takiyor kafasina bildigin isemis gibi sabahlari oluyor ayaga kalkinca bildigin su yani Allah razi olsu. Cevabin icin
Aynı anlattığın gibi canım benimde, korkma Allah'ın izniyle :)

Kızlar belki aranızda tecrübeli anneler vardır Bu bebek bezlerinden ne kadar almak gerekiyor? Eşim 2022 eylül’de tüp bebeğe başlıyoruz diye e bebekten 3 paket prima 1 numara almış 70’li duruyor hala. E bebek şubat indiriminde almak istiyorum birçok şeyi. Faturasını buldum o zaman 259₺ye almışız paketini şimdi 500 olmul

Reactions: Jou
Canım yeni doğanı 2 paket yeterlii sonra 2 ciye geçiyorsun primada bende primacıyım hala kullanıyorum kızım 20aylık kilosuna göre aldım hep

3 paket 70limi almış o bitene kadar ikinciye geçersiniz onada kilosuna göre bakarsınızz

Aa süper o zaman 1 numaramız tamamlanmış
Günde kaç adet bez gidiyor ortalama bu ilk birkaç aylık dönemde

Aa süper o zaman 1 numaramız tamamlanmış
Günde kaç adet bez gidiyor ortalama bu ilk birkaç aylık dönemde
Aynenn yenidoğanlar çok gerek kalmıyo cabuk büyüyolarr
Genelde bebeğe bağlı benim kiz 4 5 sefer değişirdii kakayı hiç demiyorum ama yetiyodu bana 1 ay az almıştım bende bittimi 2 ciye geçmiştim bide cok çabukta kilo alıyolarr bianda değişiyo hersey

21+4 benim nasipse canım :)
Benimde diğer kontrolüm 16 şubatta ve gittiğimde 22 haftalın oluyoruz. Ben ne ara detaylı ultrason günü bulacağım acaba çok merak ediyorum. Doktorum 1 ay sonra görüşürüz dedi çünkü. Kafasında kist gördüğü için detaylı benim için çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…