- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.221
Hım anladim canimBenimki bariz tekme oluyor canım damar atması gibi degil ama şuan bebekler zaten göbek hizasında ama ayaklar aşağı tarafta oluyor ya bu haftalarda boyuna göre kasıklara doğru atması normal olabilir aslında simdi farkettim
23 Şubat benimki yani 23 haftalık giricem Allah kısmet ederseKızlar günaydınn
Kaçıncı haftada detaylı ultrasyona gireceksiniz.
hahha aynenn atsa aşağıda atıyo niye acaba atmasa ay noldu acaba :)))Aynen canım benimde dün öyle oldu hep ben de bi korktum noluyo diye ama zaten suan dogum pozisyonunda degiller dik duruyolar genelde, boyları da 20 cm yi gecmistir göbekten hesaplayınca mantıklı böyle olmasıayy tekme atmasa bi dert atsa nereye attıgı bi dert kafayı yemeden dogurabilsek
21+4 benim nasipse canım :)Kızlar günaydınn
evet canım fitil kesinlikle yapıyor , bende kullanıyorum , altıma kaçırdım mı yoksa akıntı mı diye düşünerek devam ediyorum hayatıma :))Kizlar gunaydin 18.haftamdayim hamileligimin basindan beri su gibi akintim oluyor progeston fitil kullaniyorum acaba omu yapiyor benim gibi olan varmi ozellikle sabah kalktigimda peceteye akiyor birde gobegim cok az cikti normalmi
ayy çook güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz canımmm :)Detayli ultrasona gidiyorum kizlarhayirli haberlerle cikarim insallah, cok heyecanli
havvacıım teşekkür ederiz amin cümlemizin inşallahhhBayıldım. Sağlıkla büyüsün inşallah.
kuzuum çok teşekkürlerrr aminnnn inşallahhhhYaseminn çok güzelmiş, güle güle sağlıkla büyüt bebişini
Ya biraz rahatlattin beni bebegin suyumu diye kafama takıyorum 3 hafta once doktora dedim bakti bi sorun yok dedi ama iste insan takiyor kafasina bildigin isemis gibi sabahlari oluyor ayaga kalkinca bildigin su yani Allah razi olsu. Cevabin icinevet canım fitil kesinlikle yapıyor , bende kullanıyorum , altıma kaçırdım mı yoksa akıntı mı diye düşünerek devam ediyorum hayatıma :))
Gecmiş olsun bitanemmbana fitil yazdı onu kesin kullanalım dedi, ama antibiyotik gerekecek mi ona tahlile göre bakacağız nasipse
Hayirlısı olsun çokgüzell güle güle güzelce uyusun sıpabu arada kızlar bebek odamızı da aldık , Rabbim sağlıcakla kullanmak nasip etsin fikir olması için size fotoğrafını atayım ben yıllardır beklediğim için özeniyorum biraz o yüzden alıp kurmak hazırlamak istedim :)
Eki Görüntüle 3374228
23 haftada kuzum 27 subattaKızlar günaydınn
Kıızzzzz gittinnnmmmiiiiiDetayli ultrasona gidiyorum kizlarhayirli haberlerle cikarim insallah, cok heyecanli
Aynı anlattığın gibi canım benimde, korkma Allah'ın izniyle :)Ya biraz rahatlattin beni bebegin suyumu diye kafama takıyorum 3 hafta once doktora dedim bakti bi sorun yok dedi ama iste insan takiyor kafasina bildigin isemis gibi sabahlari oluyor ayaga kalkinca bildigin su yani Allah razi olsu. Cevabin icin
sağol aşkısıı naber nasılsınGecmiş olsun bitanemm
Hayirlısı olsun çokgüzell güle güle güzelce uyusun sıpa
23 haftada kuzum 27 subatta
Kıızzzzz gittinnnmmmiiiii
7 şubatta gideceğim ben 22+4 oluyorKızlar günaydınn
Ahhh iyi diyelim ii olalım kuzummsağol aşkısıı naber nasılsın
Canım yeni doğanı 2 paket yeterlii sonra 2 ciye geçiyorsun primada bende primacıyım hala kullanıyorum kızım 20aylık kilosuna göre aldım hepKızlar belki aranızda tecrübeli anneler vardırBu bebek bezlerinden ne kadar almak gerekiyor? Eşim 2022 eylül’de tüp bebeğe başlıyoruz diye e bebekten 3 paket prima 1 numara almış 70’li duruyor hala. E bebek şubat indiriminde almak istiyorum birçok şeyi. Faturasını buldum o zaman 259₺ye almışız paketini şimdi 500 olmul
Aa süper o zaman 1 numaramız tamamlanmışCanım yeni doğanı 2 paket yeterlii sonra 2 ciye geçiyorsun primada bende primacıyım hala kullanıyorum kızım 20aylık kilosuna göre aldım hep
3 paket 70limi almış o bitene kadar ikinciye geçersiniz onada kilosuna göre bakarsınızz
Aynenn yenidoğanlar çok gerek kalmıyo cabuk büyüyolarrAa süper o zaman 1 numaramız tamamlanmış
Günde kaç adet bez gidiyor ortalama bu ilk birkaç aylık dönemde
Benimde diğer kontrolüm 16 şubatta ve gittiğimde 22 haftalın oluyoruz. Ben ne ara detaylı ultrason günü bulacağım acaba çok merak ediyorum. Doktorum 1 ay sonra görüşürüz dedi çünkü. Kafasında kist gördüğü için detaylı benim için çok önemli.21+4 benim nasipse canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?