- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.201
Oy çok güzel rabbim analı babali sağsağlim kucağına versin inşallah adaşım
Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ne güzel bi düşünce bu, güzel yüreğinden öpüyorumhem anne adaylarına faydan dokunacak hem de yardıma muhtaç hayvanlara, kutlarım.. benim de 2 Şubat'ta randevum var doktoruma danışıp mutlaka katılmak isterim. Teşekkür ederiz
Ahh severim onun odasını, ne de güzelmişsağlıkla mutlulukla büyüsün odasında. Hayırlı olsun canım
Amin canımCanım kızlar teşekkür ederim :) sağlıcakla alalım inşallahhh kucaklarımıza
Amin canımCanım kızlar teşekkür ederim :) sağlıcakla alalım inşallahhh kucaklarımıza
Evett 19. Haftadayım hep tekmeler kasıga dogru asagıyaGünaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi
Bende de öyle kasıklara vuruyor bazen vajinam bile ağrıyorGünaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi
Bende de oluyor arada ama damar atıyor sanki çünkü bence normal değil bebek daha yukarıda olması gerekGünaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi
Bende de öyle kasıklara vuruyor bazen vajinam bile ağrıyor
Ay iyi bari yalnız degilmisimEvett 19. Haftadayım hep tekmeler kasıga dogru asagıya
Benimki bariz tekme oluyor canım damar atması gibi degil ama şuan bebekler zaten göbek hizasında ama ayaklar aşağı tarafta oluyor ya bu haftalarda boyuna göre kasıklara doğru atması normal olabilir aslında simdi farkettimBende de oluyor arada ama damar atıyor sanki çünkü bence normal değil bebek daha yukarıda olması gerek
monii benimde öyle :) kasıklarımda tekmeler hep, dün kontrolde bi baktık benim minnakım dik duruyor karnımda :)) kafası göbek deliğimin üstünde ayakları tam kasıklarımda :) sıpaa bunlarr :))Günaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi
aynen çok tatlışlarmonii benimde öyle :) kasıklarımda tekmeler hep, dün kontrolde bi baktık benim minnakım dik duruyor karnımda :)) kafası göbek deliğimin üstünde ayakları tam kasıklarımda :) sıpaa bunlarr :))
Aynen canım benimde dün öyle oldu hep ben de bi korktum noluyo diye ama zaten suan dogum pozisyonunda degiller dik duruyolar genelde, boyları da 20 cm yi gecmistir göbekten hesaplayınca mantıklı böyle olmasımonii benimde öyle :) kasıklarımda tekmeler hep, dün kontrolde bi baktık benim minnakım dik duruyor karnımda :)) kafası göbek deliğimin üstünde ayakları tam kasıklarımda :) sıpaa bunlarr :))
Bayıldım. Sağlıkla büyüsün inşallah.bu arada kızlar bebek odamızı da aldık , Rabbim sağlıcakla kullanmak nasip etsin fikir olması için size fotoğrafını atayım ben yıllardır beklediğim için özeniyorum biraz o yüzden alıp kurmak hazırlamak istedim :)
Eki Görüntüle 3374228
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım.Detayli ultrasona gidiyorum kizlarhayirli haberlerle cikarim insallah, cok heyecanli
Günaydın canım.Kızlar günaydınn
Kaçıncı haftada detaylı ultrasyona gireceksiniz.
guzel haberlerle gelDetayli ultrasona gidiyorum kizlarhayirli haberlerle cikarim insallah, cok heyecanli
Yaseminn çok güzelmiş, güle güle sağlıkla büyüt bebişinibu arada kızlar bebek odamızı da aldık , Rabbim sağlıcakla kullanmak nasip etsin fikir olması için size fotoğrafını atayım ben yıllardır beklediğim için özeniyorum biraz o yüzden alıp kurmak hazırlamak istedim :)
Eki Görüntüle 3374228
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?