2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ne güzel bir haber buu :) çok sevindim canım , benim saatlerim uymuyor çalıştığım için ama kayıtları isterim eğer doktorum uygun görürse, dönüş yapacağım inşallah

Ben de katılmak isterim, uygun olunca kaydımı yapacağım teşekkürler

Naptın canısı nasıl sonuçlarin bebeğini gördün mü iyi misiniz

Canım nasılsın kontrol nasıl geçti herşey yolundadır inşallah

kızlar şimdi geldim iyiyiz çok şükür, minnakım da iyi , doktorum enfeksiyon olabilir iğne batmalarının sebebi dedi ,rahim ağzıma baktı hafif akıntı gördü , idrar testi vereceğim onun sonucuna göre hareket edeceğiz, ama başka bir durum yok çok şükür :)

Çok şüküürr maşallah

Bende katılmak isterim ayrıca hayvanlara yardımınızdaki gönüllü davranışınız içinde sizi kutlarım.tabi ki öncelikle doktoruma danışıp size özelden dönüş yaparım iyi günler

Ayy super haber harika olacak hepimiz icin coook tesekkurler

Çok şükür belki benim de enfeksiyon kaynaklidir

Bende de enfeksiyon var mantar var kaşıntı akıntı falan doktor niaoli yağı önerdi kullanıyorum inşallah iyi gelir iç camasirima famlatiyorum
bana fitil yazdı onu kesin kullanalım dedi, ama antibiyotik gerekecek mi ona tahlile göre bakacağız nasipse

Reactions: Jou
Oy çok güzel rabbim analı babali sağsağlim kucağına versin inşallah adaşım

Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Kizlar guralhome.com diye bir site var herşey çok uygun mobilya falan biraz şüphe ettim dolandırıcı falan mı diye duyan alışveriş yapan varsa cevap verebilir mi

Ne güzel bi düşünce bu, güzel yüreğinden öpüyorum hem anne adaylarına faydan dokunacak hem de yardıma muhtaç hayvanlara, kutlarım.. benim de 2 Şubat'ta randevum var doktoruma danışıp mutlaka katılmak isterim. Teşekkür ederiz
Ahh severim onun odasını, ne de güzelmiş sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında. Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…