2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ah doğru diyorsun da eşimde de bende de stokçuluk var ya ucuz bulunca almak istiyoruz
Ekim 2022’de e bebekte emzirme haftasına özel baya indirim vardı emzirmeyle ilgili aklına gelebilecek pompa, mochi, biberonlar, saklama poşetleri, sterilizasyon aleti hepsini almıştık kullanırız diye

Reactions: Jou
Oriana oriiişşş napıyosun nasıl gifiyorr 2 kızlarla sonra bu karnindaki bebeyle
joucummm ay valla daha rahat gecıyor cok sukur bu hamılelıgım, kızlardyken daha agır gecıyodu sankı hamılelık bu mınnosum hıc uzmuyor bızı sukur akıllı bıdık sen napıyorsun nasıl gıdıyor

canım doktorun atlamış olabilir mi bi ara sor istersen , 20-21. haftalarda yapıyorlar ayrıntılıyı , ama 24'e kadar süresi de var sıkma canını

Hahahah ohhh süperr vallahaa
Napayim kuzumm memeyi azalttık ama tam bıraktıramıyorum okadar yorgunum ki

Kızzz maşaallahh ne güzell ben kocama stok yaptıramazdım ogün gelsin alırız diyodu daha dogumuma 1 hafta var hersey hazır bez hazır değelll

Kızlar hamilelik egzersizleri youtube den hangıleri yapıyorsunuz veya yapan varmı

Canım doktora gitmeden genede sen 17 subat gibi al randevu yada 16sı randevu bile çokzor bulunuyorr benim bile zor bulduk

Kızlar benide az önce saglık ocagından aradılar yarın tetanoz aşısı olucam bi de kan degerlerime falan bakıcaklar, bi de gebelik izlenimi yapıcaz 4 tane yapıyoruz dedi aynı doktor muayenesi gibi mi yapıyorlar daha önce saglık ocagında yaptıran var mı benim ilk kez olacak merak ettim

4tane tetanozuda yeni çıktı ben 2 sene öncesinde 2tane olmustum 3 cuyede doğumdan sonra gel demişti
Ama gebe izlenimleri yapıyolar birsey değil kilona tansiyonuna bakıyolar falan gerekirse bebeğin kalp atışı

Canım doktora gitmeden genede sen 17 subat gibi al randevu yada 16sı randevu bile çokzor bulunuyorr benim bile zor bulduk
Doktorumun anlaşmalı bir yeri var mı ilk önce onu sorayım. Aslında çokta anlaşmalı yerlerine gitmeyi istemiyorum iş birliği yaparlar felan diye. Bebeğimin herşeyi gelişimi çok iyi çünkü ikili testimde temiz çıkmıştı o kistten dolayı beni illa fetal dna testi yap diye zorlarlar belki.

bana da yaptılar kuzum önce kan ve idrar aldılar , aç gelmemi istemişlerdi, sonra ebe eliindeki cihazı göbeğime dokundurup hoparlöründen kalp atışlarını dinledi :) sonra da aşımı vurdular, kan idrar sonuçlarınıda e nabızdan alıp doktoruma gösterdim ben:)

Alttan falan bakacaklar mı canım yinede tedbirli gideyim dimi

4tane tetanozuda yeni çıktı ben 2 sene öncesinde 2tane olmustum 3 cuyede doğumdan sonra gel demişti
Ama gebe izlenimleri yapıyolar birsey değil kilona tansiyonuna bakıyolar falan gerekirse bebeğin kalp atışı
Yok canım aşıyı 4 demedi, izlemi 4 dedi

jouuu 4 doz tetanoz değildir , gebelik izlem için toplam 4 kez gidiliyor onu demiştir kuşum

Nezaman istediler kuzuu beni daha hiç böyle çağırmadılarr genelde çağırırlardı kizımda ama böyle idrar test mest istemediler acaba özele gidiyorum diyemi

Nezaman istediler kuzuu beni daha hiç böyle çağırmadılarr genelde çağırırlardı kizımda ama böyle idrar test mest istemediler acaba özele gidiyorum diyemi
ben gebe olduğumu bildirmiştim kuzum sağlık ocağına , bana şu şu tarihlerde gel dediler, sen müsait olduğunda bi uğra ebe yönlendirir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…