2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hahahah hepimiz birer gece kuşuna dönüşücezz

Tabii ki canım, bir de emniyet kemeri sipariş ettim artık tedirgin oluyorum belime takmak istemiyorum. Çisem Çakır’ın hamileliği kolaylaştıran 4 ürün videosunda gördüm, bu yastıklardan da bahsediyor bir bakabilirsiniz

Yani bence var çünkü nefes egzersizleri özellikle epey önem veriyor normal doğum düşünenler için çok önemli bu. Ben kendimi günlük hayatta da rahat hissediyorum
Aynen bende videolarını yapıyorum cidden o bile iyi geliyor bende rahatım çok şükür ki normal doğumda nefes en önemlisi

emniyet kemeri 1,5 aydır bende kullanıyorum acemim , her gün işim dolayısıyla 30 km yol gidiyorum . benim için büyük kolaylık oldu , bende internetten almıştım. videoya bakacağım teşekkürlerr

Uykunun en tatli yerinde bi de cisim gelmese harika olacak 3 saatte bir mesaneme kufur ederek kalkiyorum yataktan

bende öyle çiş molaları yok kızlar yaa akşam yatarken yapıyorum bi daha saat 6 da filan geliyor

Reactions: Jou
Benim yavastan kol ağırlasmaya basladı

Reactions: Jou
Kayinvalidedir ne derse kabahattir bos ver kuzum tm anne ok de kapat konuyu
Ama kızdım yani sürekli herkeste bir kilo dayatması aldıgım kilo da 3 kilo, bi de gündüz ne yaptıgımı nerden biliyosun da uyuma diyo demekki ihtiyacım var ki uyumusum sabah 7 bucukta uyandım aynen balda olsa acı

Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…