- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.401
Hahahah hepimiz birer gece kuşuna dönüşücezzuykusuz her geceeeee , bu soğuk kahvedeeeeee şarkısı ile birlikte mayıstan itibaren gece 2-5 arası konuşmalarımız artacak gibi hissediyorum hhhaahhaayyy sabırsızlanıyorum o günlere birdeeee
yastığı deneyimleyince görüşlerini bizimle de paylaşır mısın kuzum?
Bende henuz hissetmedim yani cok nadir bazen orda biseyler oluyor sanki pit seklinde emin olamiyorumBendede aynı şey oluyor bebek olduğunu düşündüm ama ben
18+5 olduk bugün hareketlerini hissetmedim ama daha.
Kasilmami yani yasadigimben magnezyuma başladığımdan beri o tarz kasılmalar olmuyor :)
Aynen bende videolarını yapıyorum cidden o bile iyi geliyor bende rahatım çok şükür ki normal doğumda nefes en önemlisiYani bence var çünkü nefes egzersizleri özellikle epey önem veriyor normal doğum düşünenler için çok önemli bu. Ben kendimi günlük hayatta da rahat hissediyorum
emniyet kemeri 1,5 aydır bende kullanıyorum acemim , her gün işim dolayısıyla 30 km yol gidiyorum . benim için büyük kolaylık oldu , bende internetten almıştım. videoya bakacağım teşekkürlerrHahahah hepimiz birer gece kuşuna dönüşücezz
Tabii ki canım, bir de emniyet kemeri sipariş ettim artık tedirgin oluyorum belime takmak istemiyorum. Çisem Çakır’ın hamileliği kolaylaştıran 4 ürün videosunda gördüm, bu yastıklardan da bahsediyor bir bakabilirsiniz
yokk bebek kasılıyor içerde :) tehlikeli değil hayırKasilmami yani yasadigimtehlikeli degilmi
Uykunun en tatli yerinde bi de cisim gelmese harika olacakMaşallah iki gündür güzel uyuyorum kızlar, hatta eşime söyledim dün çok iyi uyudum iki kere kalktım diye, anlam veremedi tabi normalde en az 5 kere kalktığım için 2 bana göre mükemmel uykuyastığımın arkasına destek koydum, bir de hamile yastığım daha gelmedi (buraya attığım tarzda aldım) şimdilik belime sırtıma destek olsun diye arkama bir yastık, gerekirse bacak arama bir yastık koyuyorum, yatak rahatlaşınca uyku bölünmelerim çok azaldı, deneyinnn
Uykusuz gecelere hazırlık konusunda yüzde yüz katılıyorum eylülden beri kesintisiz uyuduğum bir gecem yok, olsundu
Hahahaha aynennn, hepimiz en az bir kere ördek almayı düşünmüşüzdür benceUykunun en tatli yerinde bi de cisim gelmese harika olacak3 saatte bir mesaneme kufur ederek kalkiyorum yataktan
Heh aynen benimde pıt pıt atıyor o kadarBende henuz hissetmedim yani cok nadir bazen orda biseyler oluyor sanki pit seklinde emin olamiyorum
Yok kıızzzz burnum iyi hahahahaBurnun şişmeye başladı belki debir arkadaşımda da olmuştu horlamaya başladım demişti 6.-7. Aylarda
Atsın atsın annesi, uzun süre hissetmeyince ben özlüyorum
Ayy ben geçen gece 10sefer kalktım buneydii bugece 2 sefer kalktım iyiydiibende öyle çiş molaları yok kızlar yaa akşam yatarken yapıyorum bi daha saat 6 da filan geliyor
ay maşallah diyim beni öyle şeylerim yok ksdjfkjAyy ben geçen gece 10sefer kalktım buneydii bugece 2 sefer kalktım iyiydii
Benim yavastan kol ağırlasmaya basladıAzcık bişi enjekte ediyorlar ben bakmıştımbişi olmaz dimi demiştim ebeye ,hiç bişey olanı görmedim sağlık bakanlığı izin vermez öyle olsa demişti, bende yok bana değil bebeğe bişey olmasın demiştim , annelik yükleniyor hadi bakalım diye gülüşmüştük :)) banaaynı gün sıcak duş alma dedi ben aşı olduğumu unutup duşa bile girmiştim öyle acımadı maşallah
Daha erken kızzz du bakalımmm bolbol su içtiğim için öylee su cok önemliay maşallah diyim beni öyle şeylerim yok ksdjfkj
Kayinvalidedir ne derse kabahattirAy simdi kayınvalidem aradı normalde iyi kadın ama uyuodum ben de dedim, he cok uyuma kilo alırsın dio alırsam alırım sanane ya diyemedim, ben mi abartıyorum suan bilemedim kime ne ya
Ama kızdım yani sürekli herkeste bir kilo dayatması aldıgım kilo da 3 kilo, bi de gündüz ne yaptıgımı nerden biliyosun da uyuma diyo demekki ihtiyacım var ki uyumusumKayinvalidedir ne derse kabahattirbos ver kuzum tm anne ok de kapat konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?