- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.421
Odaa diyeceği tuttu siniden kilo alsam oglunu boşaltcakmöıAy simdi kayınvalidem aradı normalde iyi kadın ama uyuodum ben de dedim, he cok uyuma kilo alırsın dio alırsam alırım sanane ya diyemedim, ben mi abartıyorum suan bilemedim kime ne ya
Konusmak icin konusmus istee yaslilar boyledirAma kızdım yani sürekli herkeste bir kilo dayatması aldıgım kilo da 3 kilo, bi de gündüz ne yaptıgımı nerden biliyosun da uyuma diyo demekki ihtiyacım var ki uyumusumsabah 7 bucukta uyandım aynen balda olsa acı
YApmamakla tarafrarıyım iyi değill genede bi denedim ama kızım hiç istemedi duruyo öyle müslin falan tabi çok ihtiyaç ama kundak çok gereksizz dersinKizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortulertecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn
Üf yokta laf olsun torba dolsunOdaa diyeceği tuttu siniden kilo alsam oglunu boşaltcakmöı
Aman canım işte herkes türlü türlü, şu sürecimizi sakince geçirelim biKonusmak icin konusmus istee yaslilar boyledir3 kilo ne yaaa ben 6yi gecmeye basladim benimkiler de esim dahil az yedigimi soyluyor herkes bi ayri degisik
HaydaaaBenim yavastan kol ağırlasmaya basladı
Tabi tabiii aynen öyleee laf çabasıÜf yokta laf olsun torba dolsunbana kurban olsunlar
üf bazen gereksiz konuşuyorlar yaa duyma kuzumAy simdi kayınvalidem aradı normalde iyi kadın ama uyuodum ben de dedim, he cok uyuma kilo alırsın dio alırsam alırım sanane ya diyemedim, ben mi abartıyorum suan bilemedim kime ne ya
evet benim annemde öyle, saracaaaağğmm diyip duruyor 3 tane müslin almış skdfjjghjkKizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortulertecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn
Ben dedim bana inanmıyonnBenim yavastan kol ağırlasmaya basladı
bende şimdiden kıskanıyorum sanırım yaaaKızlar bi de sizde de var mı, ben şimdiden cocugumuzu kimseyle paylasamayacak gibiyim, eşim hariç tabi, ama diger karısmak isteyenlere hemen müdahale ediyolar gibi hissedip savunmaya geçiyorum içimden, kimseye bi şey dediğim yok ama icgüdüsel bir koruma geliştirdim, her seye kendim karar vermek istiyorum
Muslin baska ne icin gerekli peki??YApmamakla tarafrarıyım iyi değill genede bi denedim ama kızım hiç istemedi duruyo öyle müslin falan tabi çok ihtiyaç ama kundak çok gereksizz dersin
Evet mesela gecen kayınvalidem ben kızımı kimseye ezdirtmem dedi, kızım dedi benim kızımaaaaaa hdhdhdhdhdjdhjsjdjsjsjsjs özellikle ona karsı oluyor kendi annem dediginde öyle hissetmiyorum ama annem uzakta, eşiminkiler yakında olunca sanki cocugum onlara daha yakın olacakmıs, her seyine bunlar karar verecekmis gibi hissediyorum ama aslaaaa izin vermemmmbende şimdiden kıskanıyorum sanırım yaaa
Bence beşikte falan yatarken gece üstünü örtebiliriz canım ya da pusetin üstüne vs olabilir ben de bilmiyorum pek aklıma böyle geldiMuslin baska ne icin gerekli peki??
Pantolon bile ordu cocugaevet benim annemde öyle, saracaaaağğmm diyip duruyor 3 tane müslin almış skdfjjghjk
Evet belki sicakta battaniye fazla gelir diyeBence beşikte falan yatarken gece üstünü örtebiliriz canım ya da pusetin üstüne vs olabilir ben de bilmiyorum pek aklıma böyle geldi
Evet evet bizimkiler mayıs sonundan itibaren başlarlar gelmeye, en mantıklısı müslinlerEvet belki sicakta battaniye fazla gelir diye
Agız mendili kuzum bana sadece bez ağız mendili müslin gerekti baskada hicbirşey kullandığım yok bide toto kremiMuslin baska ne icin gerekli peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?