- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.741
Hahahha hiç brlli olmazzz 2 ci gebeliğinmiCiddi mi ya ben 14. Haftada falan hissetmeye başlamıştım şimdi 19. Haftadayiz baya baya oynuyor içimde erkek mi dersin ben henüz öğrenemedim cinsiyetini
Sıkıntı etme Dr da yeterli sağlık çalışanı da oluyor canım gittiğin bir yer var mı hastahane olarak yoksa devlette mi düşünüyorsunKızlar benim doğum sezaryen olursa kurbandan bir hafta felan önceye geliyor ortalama.ama normali beklersem tam kurbanda oluyor yani bayram günü bile olabilir.çok stres oldum ya doktor izinde olursa ya yeterli sağlıkçı olmazsa hastanede bayram günü diye.bayrama denk gelen var mı?
Yok canısı ilk buHahahha hiç brlli olmazzz 2 ci gebeliğinmi
Hee niye gitmedin kız doktoraYok canısı ilk bu
Benimde kurbanın 4. Gününü gösteriyor normal de ama bakalım ilk günü de olabilir geçedebilirKızlar benim doğum sezaryen olursa kurbandan bir hafta felan önceye geliyor ortalama.ama normali beklersem tam kurbanda oluyor yani bayram günü bile olabilir.çok stres oldum ya doktor izinde olursa ya yeterli sağlıkçı olmazsa hastanede bayram günü diye.bayrama denk gelen var mı?
Dr burda değil ay başına gelecekmiş sanırım o yüzden beklemedeyimHee niye gitmedin kız doktora
Ben oturunca hemen başlıyor kıpırdanmaya özellikle sırtıma yastık alıp hafif uzanma şekline geçince ayaklarımı uzatınca hiç durmuyor pıt pıt pıt vuruyor sürekli o kadar hoşuma gidiyor ki elhamdülillah yaşatan Rabbime bin şüküradaşım bende ilk bi hissettim sonra gitti sonra tekrar geldi hisler, bir kaç güne gelir senin de bence , tatlı bişeyler ye sessiz bir odada önce 5 dk kadar sırtüstü yat sonra soluna dön, ama hiiiç ses olmasın annesi :)
Ozamana kadar tam ögrenirsin kızzzDr burda değil ay başına gelecekmiş sanırım o yüzden beklemedeyim
OlabilirBen sürekli hissediyorum ama bazen fazla uyuyor saatlerce hissetmiyorum belki çok yoğurt ve ayran tukettigimizde çocuğu da uyutuyoruz
Benimde kurbandan sonra hahahaha ama sezaryensem tam kurbana geliyo geliyosada ondan önce olur muhtemelenBenimde kurbanın 4. Gününü gösteriyor normal de ama bakalım ilk günü de olabilir geçedebilir
Bence de net olur hem mışlı mişli olursa zmaan geçmiyor hem eşimle anı kalsın diye güzel birşey yapmak istiyorumOzamana kadar tam ögrenirsin kızzz
Benim de bugün sizinle aynı tam günüm. Daha hiç hissedemedim elimi karnımda koyduğumda bir şey var gibi ama doktor o değildir kelebek kanat çırpması gibi hissedersin dedi. 20.haftayı buluyormuş ilk hamileliklerde heyecanla bekliyorumMerhabalar haziran anneleri hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimizi size bir sorum olacaktı ikinci gebeliğim 17 haftalık tam oldumda hisetim bebeği 17 +3 olduk iki gün oldu hiç hissetmdim normal mi böyle olan oldmu acaba sonradan hisseden
Hayırla sağlıkla gelsin minik bıdıklarimizBenimde kurbandan sonra hahahaha ama sezaryensem tam kurbana geliyo geliyosada ondan önce olur muhtemelen
İnşallah hemencik hisediz rahatlarizBenim de bugün sizinle aynı tam günüm. Daha hiç hissedemedim elimi karnımda koyduğumda bir şey var gibi ama doktor o değildir kelebek kanat çırpması gibi hissedersin dedi. 20.haftayı buluyormuş ilk hamileliklerde heyecanla bekliyorum
Amiiiinn amiiiğğnnnnnnnnHayırla sağlıkla gelsin minik bıdıklarimiz
Ben en son gittiğimde kendi doktoruma sordum, hocam doğum bayramın birinci günü görünüyor uygulamada öyle olursa siz burda olur musunuz diye, temmuzda izine çıkıyorum ben ooo 40 bile çıkmış olur o zamana dedi. İlk başta ebeler kontrol ediyor gidişata göre doktoru arıyorlarmış anladığım kadarıyla. Devlet hastanesinde de muhakkak nöbetçi doktor oluyordur sanıyorum. Ama aklınızda kalmasın, doktorunuza ne zaman izine çıkacağını, şehir dışında mı olacağını vs sorabilirsiniz bence.Kızlar benim doğum sezaryen olursa kurbandan bir hafta felan önceye geliyor ortalama.ama normali beklersem tam kurbanda oluyor yani bayram günü bile olabilir.çok stres oldum ya doktor izinde olursa ya yeterli sağlıkçı olmazsa hastanede bayram günü diye.bayrama denk gelen var mı?
Haid hayırlısıylaaaaaBence de net olur hem mışlı mişli olursa zmaan geçmiyor hem eşimle anı kalsın diye güzel birşey yapmak istiyorum
Azmı geldii çok hareketlii oluncada oluyo bu ama doktoruna sorman daha iyiMerhabalar 20+6 yım bebeğim aşağıda baştan beri. İki üç gün baya temizlik yaptım hareketli geçti günlerim dün akşam biraz afedersiniz sümük gibi kahverengi akıntı gibi bişey gördüm peçetede çok endişelendim. Aslında baştan beri var bebek aşağıda olduğu için normal demişti ama şu ara nedense bi korku kapladı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?