2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Sıkıntı etme Dr da yeterli sağlık çalışanı da oluyor canım gittiğin bir yer var mı hastahane olarak yoksa devlette mi düşünüyorsun

Benimde kurbanın 4. Gününü gösteriyor normal de ama bakalım ilk günü de olabilir geçedebilir

Reactions: Jou
Ben oturunca hemen başlıyor kıpırdanmaya özellikle sırtıma yastık alıp hafif uzanma şekline geçince ayaklarımı uzatınca hiç durmuyor pıt pıt pıt vuruyor sürekli o kadar hoşuma gidiyor ki elhamdülillah yaşatan Rabbime bin şükür

Benim de bugün sizinle aynı tam günüm. Daha hiç hissedemedim elimi karnımda koyduğumda bir şey var gibi ama doktor o değildir kelebek kanat çırpması gibi hissedersin dedi. 20.haftayı buluyormuş ilk hamileliklerde heyecanla bekliyorum

İnşallah hemencik hisediz rahatlariz

Ben en son gittiğimde kendi doktoruma sordum, hocam doğum bayramın birinci günü görünüyor uygulamada öyle olursa siz burda olur musunuz diye, temmuzda izine çıkıyorum ben ooo 40 bile çıkmış olur o zamana dedi. İlk başta ebeler kontrol ediyor gidişata göre doktoru arıyorlarmış anladığım kadarıyla. Devlet hastanesinde de muhakkak nöbetçi doktor oluyordur sanıyorum. Ama aklınızda kalmasın, doktorunuza ne zaman izine çıkacağını, şehir dışında mı olacağını vs sorabilirsiniz bence.

Merhabalar 20+6 yım bebeğim aşağıda baştan beri. İki üç gün baya temizlik yaptım hareketli geçti günlerim dün akşam biraz afedersiniz sümük gibi kahverengi akıntı gibi bişey gördüm peçetede çok endişelendim. Aslında baştan beri var bebek aşağıda olduğu için normal demişti ama şu ara nedense bi korku kapladı içimi

Reactions: Jou
Azmı geldii çok hareketlii oluncada oluyo bu ama doktoruna sorman daha iyi korkma bebeğin iyidir kahverengiyse korkulacak birsey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…