- 6 Ocak 2024
- 3.091
- 4.169
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.761
Doktoruma yazdım telaş yapma eğer devam ederse herhangi bir acilde bebeğine baktır dedi. İçim rahat etmedi normalde özel doktorda takipliyim ama devlette de bakıyorlar mı acilde bilginiz var mı ?Azmı geldii çok hareketlii oluncada oluyo bu ama doktoruna sorman daha iyikorkma bebeğin iyidir kahverengiyse korkulacak birsey değil
Kanamam var diyince direk bakiyirlar benimde basima gelmisti randevusuz direk gorunmustum ama kahve rengi ben 2 kere yasadim adet kani gibi olmadikca pek bi sıkıntı gormuyorlar ama yinede baktir tabi ben ole olunca duramiyorum baktiriyorum benim ilk aylar olmustuDoktoruma yazdım telaş yapma eğer devam ederse herhangi bir acilde bebeğine baktır dedi. İçim rahat etmedi normalde özel doktorda takipliyim ama devlette de bakıyorlar mı acilde bilginiz var mı ?
Benim baştan beri vardı ama son 6-7 gündür yoktu amacım bebeğimin kalbini duyup rahatlamak açıkçası… devlet hastanesine şikayetimi söyleyip muayene olabilir miyim o zamanKanamam var diyince direk bakiyirlar benimde basima gelmisti randevusuz direk gorunmustum ama kahve rengi ben 2 kere yasadim adet kani gibi olmadikca pek bi sıkıntı gormuyorlar ama yinede baktir tabi ben ole olunca duramiyorum baktiriyorum benim ilk aylar olmustu
Hamileyim kanamam var deyin acilden bakarlar diye düşünüyorum.Benim baştan beri vardı ama son 6-7 gündür yoktu amacım bebeğimin kalbini duyup rahatlamak açıkçası… devlet hastanesine şikayetimi söyleyip muayene olabilir miyim o zaman
Evet direk zaten ultrasonda bebege bakiyorBenim baştan beri vardı ama son 6-7 gündür yoktu amacım bebeğimin kalbini duyup rahatlamak açıkçası… devlet hastanesine şikayetimi söyleyip muayene olabilir miyim o zaman
Bakıyolar canım devlette bi arkadaşım gece gitmiştiDoktoruma yazdım telaş yapma eğer devam ederse herhangi bir acilde bebeğine baktır dedi. İçim rahat etmedi normalde özel doktorda takipliyim ama devlette de bakıyorlar mı acilde bilginiz var mı ?
Benim Devam etmiyor ama bazıların bünyesi kabullenemeye biliyor umarım geçer kuzumKusması devam eden var mı? 19+4 olduk, prilam içmediğim gün kusma ve öğürmelerle geçiyor
Allah razı olsun icime su serptin. Bende rabbime emanet ettim başka yapabilecegim bir sey yok rabbime sıgınmaktanOğlumda da vardı,küçülmese bile en fazla böbrek taşı oluşur dedi doktor ileri yaşlarında.sünnet ettirdik 2 aylıkken,1 yaşına kadar tamamen küçülüp kapandı.çok basit ve neredeyse çoğu insanda olan birşeymiş.bu böbrek taşları oluşan insanların hepsi bu sebepten oluyormuş.şükür de ve hiç kafaya takma
Canım benim kızım oluyor listeye eklermisinaynen kuzum zor olur
Canım ilaç atıyodur belki bolbol su iç olurmukızlar nolur cvp yazın ya 18+4 oldum basından beri idrar yolu enfks.var ama çok değil.bi kaç gündür akintim arttı çamaşırım ıslanmıyor ama tuvalette peceteye silerken hep bir sulu akinti var sari sümük gibi.birde vajina bölgesinde dokunduğumda orası islak hep bu normalmi suyum olmasından çok korkuyorum böyle olan varsa yazsın nolur kafayı yiycem
Akinti cok normal. Enfeksiyon varsa da sari renkli akinti normal. Su gelse ohooo sirilsiklam olurdu. Bosuna sikmayin caninizi. Akinti da normal enfeksiyon da. Tabii enfeksiyon icin gidin doktora ama dedigim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok sık gorulurSuyu çok içiyorum cnm ilaç kullanmıyorum şuan dediğim gibi çamaşırıma da akmiyor pazartesiye randevu aldimda çok tedrgnmsizlerde oluyormu akinti
Haftamiz ayni benimde ozellikle sabahlari kalktigimda peceteye su akiyor sirf su ben progeston fitil kullaniyorum ona bağlıyorum doktorum 15 haftaliken bakti bi sorun yok vajinal akinti dediSuyu çok içiyorum cnm ilaç kullanmıyorum şuan dediğim gibi çamaşırıma da akmiyor pazartesiye randevu aldimda çok tedrgnmsizlerde oluyormu akinti
Genelde cok degil amaa beyaz akıntım oluyoSuyu çok içiyorum cnm ilaç kullanmıyorum şuan dediğim gibi çamaşırıma da akmiyor pazartesiye randevu aldimda çok tedrgnmsizlerde oluyormu akinti
Hangi hastaneye gitceksn tatlışpazartesi detaylı ultrason var kızlar çok heyecanlıyım, inşallah güzel sağlıklı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?