- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.781
Canım ben monoville marka nioli yağı kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktor monurol vermişti ama içime sinmedi içmedim yağ ile geçti. Tabii iç çamaşırlarının da yüksek sıcaklıkta yıkanıp ütülenmesi lazım. Bence doktorunlar görüşkızlar nolur cvp yazın ya 18+4 oldum basından beri idrar yolu enfks.var ama çok değil.bi kaç gündür akintim arttı çamaşırım ıslanmıyor ama tuvalette peceteye silerken hep bir sulu akinti var sari sümük gibi.birde vajina bölgesinde dokunduğumda orası islak hep bu normalmi suyum olmasından çok korkuyorum böyle olan varsa yazsın nolur kafayı yiycem
AhhahahGünnooo gençleerrr
Kimseler gelmemiş kocalarınızla tepişmelerrmii yoksaammm
Hahahahahah bu heç iyi olmadı şimdiii kocaları bıraksın şu pazar günunüde kaynatoşlarrrCanım ben monoville marka nioli yağı kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktor monurol vermişti ama içime sinmedi içmedim yağ ile geçti. Tabii iç çamaşırlarının da yüksek sıcaklıkta yıkanıp ütülenmesi lazım. Bence doktorunlar görüş
Ahhahahbenimki kayınvalidemi hastaneye götürdü öyle oturuyorum. Mide yanmasından daha kahvaltı yapamadım. 5 buçuktan sonra coştu resmen mide
Hahahah animsatmaz miAmiiiinn amiiiğğnnnnnnnnseni anımsattımı o amiiinn ii hahahahaha
Günaydın ay çok güldümGünnooo gençleerrr
Kimseler gelmemiş kocalarınızla tepişmelerrmii yoksaammm
Hahahahahahaa güldürmek güzel şeyyyGünaydın ay çok güldümhastalıktan başımız ayıktı da tepismek kaldı
Ayyy ne costuHahahah animsatmaz mi
Teşekkür ederim cnm o marka yagi nerden alabilirim bende kullanıyim çok duydum gebelikte kullananlariCanım ben monoville marka nioli yağı kullandım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktor monurol vermişti ama içime sinmedi içmedim yağ ile geçti. Tabii iç çamaşırlarının da yüksek sıcaklıkta yıkanıp ütülenmesi lazım. Bence doktorunlar görüş
Ahhahahbenimki kayınvalidemi hastaneye götürdü öyle oturuyorum. Mide yanmasından daha kahvaltı yapamadım. 5 buçuktan sonra coştu resmen mide
Teşekkür ederim, umarımBenim Devam etmiyor ama bazıların bünyesi kabullenemeye biliyor umarım geçer kuzum
Dün prilam hapı icmeyeyim dedim bugün bulantım var canım 21. Hafta düşünTeşekkür ederim, umarım
OOyyyy yesunlleeerrrGünaydınn biz minnakımla deniz havası aldık bu da burda hatıra kalsınnn 21. Haftaya girişAllah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 3377319
Tansiyonun düşmüştür diye düşündüm ama iyi demişssin bilemedim ki canım acaba cok mu yoruldun bu araKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem
Tansiyonun düşmüştür cano dikkatli ol dinlen birşey olmazKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Canım sıcağın altında çok kaldığın zaman kan akışı azalıyormus ondan olabilir tavsiyem ki bu sünnettir zaten ayak bileklerinize kadar soguk su tutun biraz aratirip bakarsan ne dmeek istediğimi daha iyi anlarsın. Zaten vücutlarımiz hassas olabilir böyle şeyler yine de Dr sorabilme şansın varsa görüş istersenKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Sıcak sudan olmuştur.ısıyı düşür geçen hafta ben de bayılacaktım nerdeyse akşama kadar kendime gelemedimKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?