- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.801
Tıbbi genetikte eşinde sende kan veriyorsun genetikçiler bakıyor ben hamileliğim başlamadan corasprine başladım gebeliğim 12.haftasıda iğneye önlem amaçlı verdiklerini söylüyorlar Akdeniz geni Türklerin çoğunda bu genin olduğunu söyledi doktorum ben iğne ve hapı kullandığımdan beri çocuklar gelişiyor. Genetik sonuçlar yaklaşık 1 ayda çıkıyor 2 düşük sonrası doktor gerekli görürse devlete yaptırabiliyorsun.Merhabalar, gebelikte pihtilasma ile ile igne yaptiran arkadaslarim vardi ben suan boyle bir sorunum var mi hic bilmiyorum kan pıhtılaşmasi nasil tespit ediliyor ve ne yapmak lazim doktora bunu soran varsa bilgi verebilirse cok sevinirim, saglikli gunler
İsıyı nasıl düşürecem leennnSıcak sudan olmuştur.ısıyı düşür geçen hafta ben de bayılacaktım nerdeyse akşama kadar kendime gelemedim
Ayakta yıkamak zaten başağrısı bile geçirir peygamber efendimiz sav yaparmış hiç aklıma gelmedi yapayim onu sagol kuzuşm çok üşüdüm sıcak duş alayim dedim başıma bela soktum vallahiK
Canım sıcağın altında çok kaldığın zaman kan akışı azalıyormus ondan olabilir tavsiyem ki bu sünnettir zaten ayak bileklerinize kadar soguk su tutun biraz aratirip bakarsan ne dmeek istediğimi daha iyi anlarsın. Zaten vücutlarımiz hassas olabilir böyle şeyler yine de Dr sorabilme şansın varsa görüş istersen
Yok bebeğim neseki tansiyonum iyi dün çok üşüdüm sıcak duş alayim dedim başıma bela soktumTansiyonun düşmüştür cano dikkatli ol dinlen birşey olmaz
Sicak duşturr başka bi açıklamasıda yokTansiyonun düşmüştür diye düşündüm ama iyi demişssin bilemedim ki canım acaba cok mu yoruldun bu ara
oyy Maşallah o zamanSicak duşturr başka bi açıklamasıda yoküşüdüm girdim başima bela soktum ama neseki oglumm iyi ya hareketli
Canım bende geçenlerde öyle olmuştum ama duştan sonra değil hastaneye girmiştim annemle geldim başım dönüyordu midem bulanıyordu o gün boyunca sabaha kadar yemek yiyemedimKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem
Bende öyle yiyorum ama midem bulanıyorrr naptin peki nasıl kendine geldinCanım bende geçenlerde öyle olmuştum ama duştan sonra değil hastaneye girmiştim annemle geldim başım dönüyordu midem bulanıyordu o gün boyunca sabaha kadar yemek yiyemedim
Aaaa lütfenn takma o yumuşaksa anlaki bebek uyuyorr benimki çok yumoş şuan ve epeyy yukarda alt karnım çok sallanıyo ama üstüne yerlesmis gibi aynı kızım gibi epey bi son ayalrda nefessiz kalıcam gene bende öyleydim kızımda hareket hissetmezdim dogru düzgün 5 aydan sonra başlardı benim bide 2 ci gebe sanırım ondan erken hissediyorumoyy Maşallah o zaman
Bende cumadan beri göbeğime taktım ya bana küçük gibi geliyor yumuşak geliyor ne bilim kafayı yemiş gibiyim ya. Ben 19+2 deyim hala hareketlerini hissemedim kızımın arada kelebek atar gibi oluyor o kadar.
Duş alırken soğuk su musluğunu da açmayı deneİsıyı nasıl düşürecem leennnokusss pohuuusssss
Trendyoldan alıyorum canımTeşekkür ederim cnm o marka yagi nerden alabilirim bende kullanıyim çok duydum gebelikte kullananlari
Kız öyle bi dedinki ahhahahaha ay güldırdün beniiiDuş alırken soğuk su musluğunu da açmayı denene demek ısıyı nasıl düşüreceğim kız allah seni bildiği gibi yapsın
Eşime diyorum baksana ya bunda birşey var niye bu yumuşak noldu buna felan eşimde doktora gitmek için bahane uydurma baksana göbeğine görmüyon mu diyorAaaa lütfenn takma o yumuşaksa anlaki bebek uyuyorr benimki çok yumoş şuan ve epeyy yukarda alt karnım çok sallanıyo ama üstüne yerlesmis gibi aynı kızım gibi epey bi son ayalrda nefessiz kalıcam gene bende öyleydim kızımda hareket hissetmezdim dogru düzgün 5 aydan sonra başlardı benim bide 2 ci gebe sanırım ondan erken hissediyorum
Tansiyonun dusmustur beybi. Ben de 2 kere yasadim. Akabinde kulak cinlamasi ve goz kararmasi da. Bir kez dusta bir kez de sabah mutfak isi yaparken bayilma hissi geldi. Acsan da olabilirrKızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem
Tansiyonuma baya baktım normaldi kuzumm hayirlisı simdi iyiyim sanki bakalimmTansiyonun dusmustur beybi. Ben de 2 kere yasadim. Akabinde kulak cinlamasi ve goz kararmasi da. Bir kez dusta bir kez de sabah mutfak isi yaparken bayilma hissi geldi. Acsan da olabilirr
Isteee var daha bende çok geç başladım hissetmeye oda tık tık ederdi bideEşime diyorum baksana ya bunda birşey var niye bu yumuşak noldu buna felan eşimde doktora gitmek için bahane uydurma baksana göbeğine görmüyon mu diyor
Aynen senin ikinci diye erken hissettin galiba benim ilk ya hala hissedemedim ya 20 21. Haftada hissedebilirim belki.
Aynenn jouuuIsteee var daha bende çok geç başladım hissetmeye oda tık tık ederdi bide
Hahahahaha bu eşler hertürlü anlar
Dinlendim ertesi gün kendiliğinden geçti canımBende öyle yiyorum ama midem bulanıyorrr naptin peki nasıl kendine geldin
Hee iyi bariiiDinlendim ertesi gün kendiliğinden geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?