2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Tıbbi genetikte eşinde sende kan veriyorsun genetikçiler bakıyor ben hamileliğim başlamadan corasprine başladım gebeliğim 12.haftasıda iğneye önlem amaçlı verdiklerini söylüyorlar Akdeniz geni Türklerin çoğunda bu genin olduğunu söyledi doktorum ben iğne ve hapı kullandığımdan beri çocuklar gelişiyor. Genetik sonuçlar yaklaşık 1 ayda çıkıyor 2 düşük sonrası doktor gerekli görürse devlete yaptırabiliyorsun.

Ayakta yıkamak zaten başağrısı bile geçirir peygamber efendimiz sav yaparmış hiç aklıma gelmedi yapayim onu sagol kuzuşm çok üşüdüm sıcak duş alayim dedim başıma bela soktum vallahi

Sicak duşturr başka bi açıklamasıda yok üşüdüm girdim başima bela soktum ama neseki oglumm iyi ya hareketli
oyy Maşallah o zaman
Bende cumadan beri göbeğime taktım ya bana küçük gibi geliyor yumuşak geliyor ne bilim kafayı yemiş gibiyim ya. Ben 19+2 deyim hala hareketlerini hissemedim kızımın arada kelebek atar gibi oluyor o kadar.

Reactions: Jou
Canım bende geçenlerde öyle olmuştum ama duştan sonra değil hastaneye girmiştim annemle geldim başım dönüyordu midem bulanıyordu o gün boyunca sabaha kadar yemek yiyemedim

Canım bende geçenlerde öyle olmuştum ama duştan sonra değil hastaneye girmiştim annemle geldim başım dönüyordu midem bulanıyordu o gün boyunca sabaha kadar yemek yiyemedim
Bende öyle yiyorum ama midem bulanıyorrr naptin peki nasıl kendine geldin

Aaaa lütfenn takma o yumuşaksa anlaki bebek uyuyorr benimki çok yumoş şuan ve epeyy yukarda alt karnım çok sallanıyo ama üstüne yerlesmis gibi aynı kızım gibi epey bi son ayalrda nefessiz kalıcam gene bende öyleydim kızımda hareket hissetmezdim dogru düzgün 5 aydan sonra başlardı benim bide 2 ci gebe sanırım ondan erken hissediyorum

Eşime diyorum baksana ya bunda birşey var niye bu yumuşak noldu buna felan eşimde doktora gitmek için bahane uydurma baksana göbeğine görmüyon mu diyor
Aynen senin ikinci diye erken hissettin galiba benim ilk ya hala hissedemedim ya 20 21. Haftada hissedebilirim belki.

Tansiyonun dusmustur beybi. Ben de 2 kere yasadim. Akabinde kulak cinlamasi ve goz kararmasi da. Bir kez dusta bir kez de sabah mutfak isi yaparken bayilma hissi geldi. Acsan da olabilirr

Isteee var daha bende çok geç başladım hissetmeye oda tık tık ederdi bide
Hahahahaha bu eşler hertürlü anlar

İyi akşamlar kızlar.sıfır garantli doona bebek arabası ve bugaboo bee 5 satılık az kullanılmış araba mecvut

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0453.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0454.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…