2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım ben ege üniversitesi genetik bölümünde kan verdim bir ayda filan çıktı sonuçlar. Öyle öğrendim .

Normal de devlette en son gittiğinizde randevu vermeleri gerekiyor doktor yinlerdirmesi gerekiyor bizde öyle bana verdi 21 marta ultrasyon bölümü gebeyim diyince 23 şubata çekti
ben normalde devlet takıplı degılım belkı oyuzdendır. detaylı usg ıcın kayıt actırmaya gıtmıstım oyuzden mhrs uzerınden randevu olusturmaya calısıyorum.
Ben prego solo travel sistemini aldım canım.e-bebeğin outlet mağazasından 6 bin civarına aldım normalde 15-20 arası değişiyormuş fiyatı.şehrinizde varsa outlet mağazasını bulun derim e bebeğim
Hayırlı olsun canım saglıkla kullan ıns, bız de gurkan bebede baya ındırım var bakalım ordan alalım dıyoruz
Sımdı nasıl oldun canımm dun yazamadım hıc bakamadım.
Günaydın kuşum üniversite hastanesine gideceğim nasipse
Canımm ınsAllah cok guzel gecer hersey yolundadırtatlı tatlı fotograf verır sıze

Ayakta yıkamak zaten başağrısı bile geçirir peygamber efendimiz sav yaparmış hiç aklıma gelmedi yapayim onu sagol kuzuşm çok üşüdüm sıcak duş alayim dedim başıma bela soktum vallahi
Aynen hemen duşun arkasına tut ayaklrina rahatlarsın hem gerçekten iyi geliyor insana şifa olsun nasıl şimdi iyi misin hala devam mı

Kızlar sız oda yapıyormusunuz mınnoslarınıza, bız suan yer sıkıntımız oldugu ıcınyapamıycaz, besık oyuzden yanımıza bısey alıcaz ınsAllah,şu ıkı modelden bırını dusunuyoruz, dıger kucuk anne yanları 1 yasına kadar bıle kullanamıyor dıyorlar. Park yatak da cok buyuk sıgmaz odaya, chıcconun fıyatı yuksek geldı, ahsap beşik daha sevımlı gelıyor bakalım

Eklentiler

• FA0B73DE-10B9-42C9-8E60-1232BBEAB404.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 53
  • D26597E8-DEAA-42F0-A59D-E2ED63655923.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Çok şükür canim benim iyiyimm güne güzel uyandımm

Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle
Merhaba;
Ben detaylı ultrasona gittiğim doktora sordum ben hiçbir şey hissetmiyorum ama hissedenler var diye, doktorun bana dediği esasen "23. haftadan itibaren hissedersin" oldu. 23-24'e kadar panik yapma normali bu dedi:)

InsAllah cok guzel gecer canım , ben de daha randevu almadım bakıyorum devlette bulurmuyum dıye bıyandan ozel arastırıyorum. hatta ıstanbul ıcın tavsıyenız varsa alıyım kızlar
Benim gittiğim doktoru ben beğendim ama bilemem tabi bazıları çok tepkisiz falan diye yorum yazmış. Adam baya deneyimli, Zeynep Kamil'de çalışmış uzun yıllar ve yaşı da var. Her şeyi anlatıyor, şimdi sıra sizde soracaklarınızı sorun dedi. Bağdat Caddesi'nde, Mehmet Uludoğan, 3700 Kredi kartı, 3400 peşin Bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…