2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben avrupa yakasındayım ama bakayım o doktora da tesekkurler

İyi maşallah geçici demek ki böyle şeyler biraz da normal bence vücudumuz da bir can daha olduğunu unutuyoruz aslında o bize biz ona uymaya çalışıyoruz işte aynı beden de
Hee kuzzz öyle oluyo allah yardımcımız olsun içimizde bi can taşıyoruz kolay değill

Fast food çok zararlı bee kuzu kahve bende haftada bir içiyorum zaten içsem neolcak sonra dokunuyo bana öğk oluyom

Güünnnooooşşşş

Sen nasılsınn
Enerjın super gelıyorUltrason randevusuyla ugrasıyorum canım sabahtan beri doktorların ofislerini arıyorum fıyat alıyorum vs. Devlette de buldum bı doktorda buarada bagcılar hastanesınden 14 subata bakalım cepte dursun dedım ama 23+2 olmus olucak, geç mi olur

Reactions: Jou
Tesekkür ederim kuzuşummTam zamanınaa oluyoo benimde 23 haftaya geliyoo27 şubata asıl ozaman gidilmelii aslında benim özel ayarladı kendi ogün gelsen daha iyi olur daha net belli olur dedi bide öndem gidiyorum önden gitsem 24haftalık oluyo

Ne demek Aa ıyı ozaman sevındımm. senın kendı doktorun bakıyormu canım detaylı

Reactions: Jou
bende gunde 1 fıncan ıcıyorum bu hamılelıgımde doktor 1 fıncan turk kahvesı, 1-2 bardak acık caydan zarar gelmez demıstı

Tansiyonuma baya baktım normaldi kuzumm hayirlisı simdi iyiyim sanki bakalimm
Canım benim göbüş öne çıktıkça vücudumuzun denge merkezi değişiyor bu da baş dönmesi yapıyor, bu yüzden normal, duşta olmuş olması tesadüftür belki ama hamilelerin çok sıcak suda yıkanması zararlı diye biliyorum vücut ısımızın çok artmaması gerekiyormuş. Hamam, sauna, termal havuz vs önerilmiyor. Bunlar da böyle bilgiler günaydın

Evett zararlı bile bile yaptımm çok üşüdüm kız napemmm

Valla ben kahve de içiyorum fast food da yiyorum kendimi hiç üzmüyorum ama ben sütlü kahveler tercih ediyorum iki espresso shot’a kadar. Eğer içine sinmiyorsa kafeinsiz türk kahvesine şans verr belki seversinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…