- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.901
Tamamdır o zaman doktorum zaten hesap etmiştir heralde.20 haftadan 23 haftaya kadar kuzumm ama kesin olarak en iyisi 23 haftalıkken gitmek yani daha varrbu randevudan sonra doktorun sana der
Aynenn özelemi gidiyorsun inşaallah hemen bulursun randevuTamamdır o zaman doktorum zaten hesap etmiştir heralde.
Kuzu eminmisin yeşil olduğuna enfeksiyon habercisi aslinda o koku falan yoksa iyi ama başlanguç gibi bi akıntı sankiKızlar
Ben kendimi yıkadığımda elime akıntı geliyor yeşil gibi ama ne yanma ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok sizce doktora gitmem gerekiyor mı.
Evet cano özele gidiyorum.Aynenn özelemi gidiyorsun inşaallah hemen bulursun randevu
yok ya hiç koku yok beni rahatsız eden birşey yok. Ben bekarken vajinal enfeksiyon yani mantar geçirdim biliyorum ama şimdi hamileyim ya bir sorayım dedim ya sorun olur mu diyeKuzu eminmisin yeşil olduğuna enfeksiyon habercisi aslinda o koku falan yoksa iyi ama başlanguç gibi bi akıntı sanki
Insaallah bulursun haftaya cuma gitcen bideEvet cano özele gidiyorum.
Hee hamilelik çok baska bi durum oluyor kokusuzda olsa görünmek gerekirmiş daha hic geldimi yıkanırkenmi yaşandıyok ya hiç koku yok beni rahatsız eden birşey yok. Ben bekarken vajinal enfeksiyon yani mantar geçirdim biliyorum ama şimdi hamileyim ya bir sorayım dedim ya sorun olur mu diye
Eğer içmeden duramıyorsan tabiki içmen daha iyi diğer türlü boşa stres.mesela benKızlar Türk kahvesi iciyor musunuz ben günde bir fincan iciyorum, bi fincanın pek zararı olmadıgını okudum ama size de sorayım dedim, gerci ben canım fast food cekince de ayda bir yiyodum ilk üc ayo yüzden banada cok bakmayın
Anlaşmalıdır heralde gittiğim hastane İnşallah öyle umuyorum.Insaallah bulursun haftaya cuma gitcen bide
Hee hamilelik çok baska bi durum oluyor kokusuzda olsa görünmek gerekirmiş daha hic geldimi yıkanırkenmi yaşandı
Biz aradık randevu almamız gerekirken aramamız lazımmış tabi benim özel öyleydi aradık gününu kendi ayarladıAnlaşmalıdır heralde gittiğim hastane İnşallah öyle umuyorum.
Doktoruna demedenmi oluyormu öeEn kısa zamanda en iyisi ben bir kan testi mi artık idrar testi mi veriliyor gidip vereyim.
Anladım canoooBiz aradık randevu almamız gerekirken aramamız lazımmış tabi benim özel öyleydi aradık gününu kendi ayarladı
Doktoruna demedenmi oluyormu öe
Detaylın nasıl geçti canım merak ettimGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
Benimde aynıydı. Bugün gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşumInsaallah bulursun haftaya cuma gitcen bide
Hee hamilelik çok baska bi durum oluyor kokusuzda olsa görünmek gerekirmiş daha hic geldimi yıkanırkenmi yaşandı
Benimde aynıydı. Bugün gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sende bir görün canimEvet cano özele gidiyorum.
yok ya hiç koku yok beni rahatsız eden birşey yok. Ben bekarken vajinal enfeksiyon yani mantar geçirdim biliyorum ama şimdi hamileyim ya bir sorayım dedim ya sorun olur mu diye
Geçmiş olsun yaa bolbol su içmek gerekirBenimde aynıydı. Bugün gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum
Heee evett idrar testi verirsen öğrenmiş olursunAnladım canooo
Sağlık ocağına felan giderim yada başka özel kliniğe kan veya idrar vericem ya birşey olmaz ondan heralde kendi doktorum uzakta çalışıyorum yakın yere giderim.
Geçmiş olsun.Benimde aynıydı. Bugün gittim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Sende bir görün canim
Evet cok kullanıslı onlar ama buyuk baya sıgmayabılırAaa görmedim kızzzben pakr yatak aldım en rahatı o istanbula gidince hep peşime aldım
Ben de o ıkısı arasındayım chıccoyla ahsap beşik, ama cıbınlıklı fılan daha hosuma gıdıyor premses yatagıChicco next2me almayı düşünüyorum boyut olarak da aşırı büyük değil beğeniyorum. Tecrübeli değilim tamamen beğeniNe alınıyor genelde marka model olarak.
Hee sığmazsa tabi bambu olanlar da iyidir kuzumEvet cok kullanıslı onlar ama buyuk baya sıgmayabılır
Ben de o ıkısı arasındayım chıccoyla ahsap beşik, ama cıbınlıklı fılan daha hosuma gıdıyor premses yatagı
İnşallah ya.Heee evett idrar testi verirsen öğrenmiş olursun
AAa evet ben haftasonu diye gelmemistir dedim bugun ultrasonu yokmuydu hakkat niye gelmediiİnşallah ya.
Jou Mesir macunu nerde ya hiç girmedi buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?