- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.281
oluyor canım , hayırlı haberlerle inşallahhKızlar bugün oğluşumu görmeye gidicemşeffaf su gib akıntım var 3 gündür sizde oluyor mu?
Maşallah Altı üstü doğum yaptıracaklar 1 günde bakcaklarLiv Ankara hastanesiyle doğum paketi için görüştüm,bana 55 bin lira olduğunu söylediler.tamam paket fiyatı bu ama doğuma kalmış 4,5 ay testlerin nerdeyse hepsi yapılmış kalmış 4-5 muaynem.indirim yapmanız gerekmiyor mu dedim tek fiyat dedi.çok şaşırdım.yarın yüzyüze görüşmek için çağırdılar ama yine aynı şeyi söyleyecekler büyük ihtimalle.sonradan doğum paketi alan var mı?
Evet gece uykusu vardı ama gündüz mahvfoluyordumBenimde dün bugün başladı gibi.
Gece uyuyabiliyor musunuz peki.
Evet bende de var 1 haftadir benim pazartesi kontrol haber verir misin cnmKızlar bugün oğluşumu görmeye gidicemşeffaf su gib akıntım var 3 gündür sizde oluyor mu?
Ben gece mide yanmasından gündüzde burundan dolayı zor nefes alıyorumEvet gece uykusu vardı ama gündüz mahvfoluyordum
Abooo 55 bin mi ben olsam vermemm ihtiyacımı alırım o paraylaLiv Ankara hastanesiyle doğum paketi için görüştüm,bana 55 bin lira olduğunu söylediler.tamam paket fiyatı bu ama doğuma kalmış 4,5 ay testlerin nerdeyse hepsi yapılmış kalmış 4-5 muaynem.indirim yapmanız gerekmiyor mu dedim tek fiyat dedi.çok şaşırdım.yarın yüzyüze görüşmek için çağırdılar ama yine aynı şeyi söyleyecekler büyük ihtimalle.sonradan doğum paketi alan var mı?
Mideniz yanıyorsa isterseniz maden suyu yada soğuk süt içinBen gece mide yanmasından gündüzde burundan dolayı zor nefes alıyorum
Tek yakindigim konu buKızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
Sade maden suyunu hiç sevmem içsem kusarım heraldeMideniz yanıyorsa isterseniz maden suyu yada soğuk süt için
Yok yok canım bu durum bir süre geçmez kimininki kanıyormuş benim hiç kanamadı sende oldu mu öyle birşey.Tek yakindigim konu buozellikle geceleri cok zorlaniyorum nefes alirken. Neler neler denedik de ise yaramadi… normal bir durummus
Benım göüzslerim çok ağırıyor o günlerde belimde ağırıyor.Kızlar regl günlerinizde ağrı oluyor mu sizlerde?
JouuuAbooo 55 bin mi ben olsam vermemm ihtiyacımı alırım o parayla
KAlkana kadar içene kadsr kacıyoSade maden suyunu hiç sevmem içsem kusarım heralde
Evdede süt yoktu neyse alayımda kalsın dolapta.
Gecenin 3nde kalktım gavisgon içtim uykuda kaçtı sonra uykusuz gene işe geldim
Özele kuzum ama doğum paketi yapmadım hiçJouuu
Özelde mi doğum yapıyorsun devlette mii
Gece dur wcye gitmim derken mide yanması beni yataktan kaldırdıKAlkana kadar içene kadsr kacıyo
Paket almadan nasıl oluyor ücret jouu ortalama bir fiyat var mıÖzele kuzum ama doğum paketi yapmadım hiç
Hahahah bide o var bende çişe kalkınca öyle oluyorum vallahaaGece dur wcye gitmim derken mide yanması beni yataktan kaldırdı
Normal ben sezaryen parasini veriyorum yanii extra birsey ettirmiyorumPaket almadan nasıl oluyor ücret jouu ortalama bir fiyat var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?