2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Üstüne kızım anliyo gece kalkıyo geliyo peşimden kapiyı bi açıyorum o ödüm patlıyo sonra koştur koştur yatağına gidiyo
Yaa jouuu gülme tuttu
Bende gece eşim uyuyor wcden çıkıp hemen yatağa gidiyorum korkumdan paronayaklık var gece ya ya evde biri varsa ya şuan hırsız girdiyse diye kura kura gidiyorumm

Ben de doğum paketi yaptırmadım daha doğrusu son doktorumun sgk anlaşması yokmuş. Hiç doğumu da konuşmadık he fiyatlar nasıl Gebzedeyim ben bilgisi olan var mı

Reactions: Jou
Yaa jouuu gülme tuttu
Bende gece eşim uyuyor wcden çıkıp hemen yatağa gidiyorum korkumdan paronayaklık var gece ya ya evde biri varsa ya şuan hırsız girdiyse diye kura kura gidiyorumm
Hahahahahha kız ciddi bakk manyah benim kizzz yat işte ne geliyon peşimden sonra uyuyamıyorum diye diye gözünü kaşıyo
Kocanda diyodur ses yapma

Normal ben sezaryen parasini veriyorum yanii extra birsey ettirmiyorum

Hee her hastane değişyio 1.5 sene once kızıma 3.5 a verdik simdi ye kadar zamlanmış 20 bin diyolar sezaryene
Canım sadece doğum için de 35-40 bin istiyorlar.paket mantıklıydı ama yapmayacakları işlemler için de o parayı istemeleri saçma geldi.sadece doğumu yaptırayım desem bazı doktorlar takibini yapmadığı hastayı kabul etmiyorlar diyorlar ne yapacağım şaşırdım

Aaaa ilkkez duydum öylede
Çokmuş ya sen paket diyince dedim onu canım benim allah yardımcınız olsun heryer bizi batırdı

Hahahahahha kız ciddi bakk manyah benim kizzz yat işte ne geliyon peşimden sonra uyuyamıyorum diye diye gözünü kaşıyo
Kocanda diyodur ses yapma
Yaa ben o kızı yerim gözlerini
Eşim nerden geliyorsun diyor nerden olcak dedim wcden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…