2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Şimdilik gece uyuyabiliyirum tuvalet dışında saat 2 ye kadar tuvaletim geliyor sürekli sonrasında uyuyorum bakalım ne zamana kadar mide için şurup kullanabilirsiniz
Son aylarda bildiğin wcde yatıyormuşsun yani o kadar çok geliyormuş
Evet şurubum var normalde içmiyordum sonra baktım iki gün uyuyamayınca gece kalkıp içtim

Yaa ben o kızı yerim gözlerini
Eşim nerden geliyorsun diyor nerden olcak dedim wcden
Rabbim sizede bugünleri göstermeye nasip etsin canim benimm komik oluyo böyle şeyler
Hqhahahaha kocamda diyo afedersin işeyişine bile duyuyom diyo hahahaha ebevyn banyo bide bizim şarıl şarıl işiyom bide sanki 2 litre su içmişim

Harikaaa boyda kiloda maşaallahh kızzz ben geçen ay kaç haftaliktım hatırlamıyom ya 15dim herhalde 145 gramdı boyu 14 dü acaba ne durumda

Hiç sorma ya sanki çocuğu onlar taşımış gibi karnında altı üstü biz çıkarcaz içimizden onlar alcak
Hahahahahah dimi yaaa en kolay iş al giydir bitir tamam tabii zor onlarında aslinda ameliyat hiç kolay değil

Anladım canım geçmiş olsun umarım düzelir sadece tuvalete gitmek için kalktım doktor başka bir şeye izin vermedi, ama kanamam çok fazlaydı

İstanbulda devleti hiç önermiyorlar ya ben kendi gözümlede şahit oldum gebeler sancı çekiyor oda boş değil diye bekleme salonunda bekletiyorlar onu göze alamıcam heralde ya.
aaa o ne öyle yaaa tabi buralar küçük yerler kuzum ama istanbul çok kalabalık haklısın

Benim gittiğim hastanede ocak zammından önce sezaryen 60 bindi. 2 gece kalıyorsunuz. Bakalım hazirana kadar şansımıza ne çıkacak
Kız lıv bıle 55 demıs pakete sen hangı hastaneneye gıdıosnki ben de hıc sormadım ama 50 vardır dıyordum kendı kendıme. Bıde paket fılan hıc arastırmadım neler dahıl pakete bılıyomusunz

İstanbulda devleti hiç önermiyorlar ya ben kendi gözümlede şahit oldum gebeler sancı çekiyor oda boş değil diye bekleme salonunda bekletiyorlar onu göze alamıcam heralde ya.
Yengem devlette dogum yapmıstı ılkinde sonra ne yasadıysa kadın dedı bıda adım hayatta gıtmem

Reactions: Jou
İyi çok şükür canım flozof olacak senin oğlan herhalde

Kız lıv bıle 55 demıs pakete sen hangı hastaneneye gıdıosnki ben de hıc sormadım ama 50 vardır dıyordum kendı kendıme. Bıde paket fılan hıc arastırmadım neler dahıl pakete bılıyomusunz
Acıbadem. Bir de bu zamdan önceki fiyatıydı. Paket de değil sadece doğum ücreti neyse ki sigortam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…