2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar bugun detaylı ultrasonum vardı herşey yolundaymis ama kafam birseye takıldı rahim ağzı uzunlugunu karından olcuyordu doktorum 4 cm civari çıkıyordu bugun perinatoloji baktı 3.3 cm dedi sizinki ölçüldumu olculduyse ne yorum yaptilar. 2.5 cm alti twhlikeli 3.5 &4 arasi normal diyor ama benimki bir tık altı kafama taktım
Merhaba canım benim başından beri hep 32-33 seviyelerinde, progestan kullanıyorum , takipli doktorum her gittiğimde ölçüyor, şimdilik sorun yok diyor , sen yine kendi doktoruna durumu bildir, he birde benim doktorum karından her zaman doğru ölçüm vermez diyip vajinal bakıyor . Ama bu seviyelerde Allah'ın izniyle korkulacak bir şey olmadığını söylüyor :)

Ayışığıı

Mesela ben ilk gebeliğimde kürtaj oldum ondan sonra testler vermiştim şekerim 110 çıkmıştı ilk doktorum bana dedi şekerin sınırda dikkatli ol demişti. Şimdiki gebeliğimde verdim kan 80 çıktı şekerim ama benim aile geçmişimde şeker hastalığı var mesela en yakından babam şeker hastası çıktı annemin babası dedem şeker hastasıydı hatta ayağını topuğundan kesmişlerdi öldü bir süre sonra dedem tabi senelerce yaşadı o şekilde. Aile geçmişine bakıyorlar ya bana kesin ister dimi doktorum şeker yüklemesi sen ne düşünüyorsun.
Cok gecmıs olsun elifim,Rabbım saglıkla evladına kavustursun senı🤲🏻 80 ıyı cıkmıs sukur ınsAllah gebelıgınde de sonrasında da degerlerın ıyı cıkar.doktorunun takdiri tabiki de Ama muhtemel aile oykune baktıkları ıcın ısteyebılır ama sabah aksam ölç demişti arkadasıma onun da aıle gecmısınde var cıkan degere gore gerek yok dedı ınsAllah senın de gerke olmaz. Jou dan da ıstememıs sukur🤲🏻

Selam kızlar e bebekten bi seyler alıyo musunuz, ben suana kadar kameralı telsiz aldım bi de nuna kanguru aldım yarın da kanzın hava üfleyicisini alıcam cünkü bizim burası klimalı ve cok kurutuyo havayı 1200 den 850 düsecek, kangruda 1800 küsurdan 1100 küsura aldım iyi oldu bence sizede haber vereyim
Hayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydı

Ay kızlar Sabah sabah o kadar kötü bir rüya gördüm ki bebekle ilgili resmen uyanıp ağladım iyi mi diye şu an ölüp ölüp diriliyorum😢 rabbim hayırlara vesile etsin
Hayrolsun canım, ınsAllah ıyıdır uzme kendını endıselı oldugumuz ıcın heralde Bende ılk aylar cok gorurdum.

Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktım
Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktım

Nasıl kotü gördün
Vallahi canım şu 5 kayıptan sonra her rüyada bebeğimi kaybettiğimi gördüğüm zaman bu kadar kötü etkileniyorum gerçekten akşamdan beri gele yatmadım yani hareket etmesini bekliyorum sürekli inatçı kısımda o kadar inatçı ki hareket etmiyor

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Canım benim düşünme öyle şeyler bak herşey yolunda allahin izniyle sen boyle edersen olmaz evrene kötü olumsuzluklar yolluyosun derin nefess all herşey çok güzel olacak inanıyorum deallah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh
Y Yasemin4012

Hayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydı
Yok canım brian mı öyle bi ismi var kameralı yorumları olumluydu, aslında kamerasız alacaktım ama arkadasım kameralı daha iyi oluo her zaman uyanınca aglamıo demisti, bi de fiyat kamerasıza yakın düsünce aldım ben de, pek bi sey almadım aslında ama ufaktan baslayayım dedim, anca toparladık kendimizi 😄

Selam kızlar e bebekten bi seyler alıyo musunuz, ben suana kadar kameralı telsiz aldım bi de nuna kanguru aldım yarın da kanzın hava üfleyicisini alıcam cünkü bizim burası klimalı ve cok kurutuyo havayı 1200 den 850 düsecek, kangruda 1800 küsurdan 1100 küsura aldım iyi oldu bence sizede haber vereyim
monii hangi kamerayı aldın canım

Kızlar dün doğum paketine görüşmeye gittim.5. Ayda olmam hiç bir şeyi değiştirmedi yine aynı parayı istediler.tek doğum için de 5 bin tl daha az bi fiyat söylediler.anladığım kadarıyla caydırıcı olsun diye böyle bi politika izliyorlar insanlar geç gidip düşük fiyat istemesin diye.

Cok gecmıs olsun elifim,Rabbım saglıkla evladına kavustursun senı🤲🏻 80 ıyı cıkmıs sukur ınsAllah gebelıgınde de sonrasında da degerlerın ıyı cıkar.doktorunun takdiri tabiki de Ama muhtemel aile oykune baktıkları ıcın ısteyebılır ama sabah aksam ölç demişti arkadasıma onun da aıle gecmısınde var cıkan degere gore gerek yok dedı ınsAllah senın de gerke olmaz. Jou dan da ıstememıs sukur🤲🏻
İnşallahh ya🙏
Şekerle hamileliğimden dolayı hiç aram yok diyebilirim istemiyorum yemeği yani kızım sevmiyor galiba😂
Ama şuan herşeyi seçtiğim için iş yerinde aç kalmamak için pilav makarna olursa yiyiyorum ya yoksa et tavuk içeren yemekler oluyor alıp yiyemiyorum tiksiniyorum.

Back
X